Eveeeet kızlar
Hadi bakalım herkes birbirine kızmışşşkaydirigubbakcemile
Şimdi sıra bende.
Benim burada nöbete kaldığım,bekçi kesildiğim ve boş topiğe baktığım çok gün oldu benneyaptımki
O yüzden ara ara gelmiycem ama dedim...
Kızdıklarım yavuz hırsız olup baskın yapmışlar:1shok:
Deşifre etmiyorum ama her an kimliklerini açıklayabilirim :1ninca:
:roflol::roflol::roflol:
Neyse dargınlar barışmış,kızgınlar yatışmış,sütler kaymak tutmuş,ibibikler ötmüş de susmuş,
Ben de geldim aha da a.s.
merhabalar kızlar hepiniz çok güzel dileklerde bulunmuşsunuz ayrı ayrı tşk ederimŞeniz ama ben bugün işe gitmedimkiiii senağlamaneyse ağlamayayım yarına kaldı bakalım umarım yarın kesin bi gün söylerler banaCADIARZU
beyazımm geç olsunda güç olmasın demişler inşallah biran önce başlarsın hayırlısıyla işineeeee:Saruboceq:
bu arada dün cano bugün bilgeee bizsiz iyi geziyorsun heeeesengözlerimebaksanab
dilaremmm hoşgeldin seni gidi kaçakkkkkkkkaydirigubbakcemile
iyi akşamlar sakaryamın güzel hatunlarıııııııııa.s.
yok bitanesi bilgeyle gezemedik telde görüştük çıkamadı hatun temizlik yapıyomuş:bbo:
yanlış anlamışım özürrrr accık kıskandım daaaaa
ya fazla zamanım kalmadı sayılır topu topu en fazla bibuçuk ay var araya bir iki buluşma daha sığdırsak olmaz mııı malum sonra ben gelemeyecem yanınızaaaa
kızlar 31 mayıs pazar saat 14de benim hatim prokramım var hepiniz davetlisiniz bekliyorum yer bahçeli evlergazi ilköğretim okulu konferans salonunda arkadaşlar hepinizi bekliyorum saat 2de başlayacak
allahtan bi mani olmazsa ben gelirim ablacım :1hug:ayy ay ablamız kuranı hatmetmişte program yaparlarmışta bizleride davet edermişş maşaallah maşaallaha.s.
yok kız söylemesi sizden katılması bendennn ben pek bilmem ki buluşmak için mekan vs:sm_confused:sen aç canım buluşma topiçini eminimki arkadaşlar seni kırmıyacaklardır ve iştirak edceklerdir ben gelirim işe başlamazsamfisfisfis
tamammm aslında bugün evin yanından geçtim ama eşin evdedir diye uğramadımm sen müsait olunca haber ver ben gelirimmmmkaydirigubbakcemile5myhopem sen bana sütlü kayfe (gebesin ya ondan sütlü ikram ederim) içmee gel,biz de buluşma yapmış olarız,kısmetsiz eltimde gelir,tamam mı tatlım?
kızlar 31 mayıs pazar saat 14de benim hatim prokramım var hepiniz davetlisiniz bekliyorum yer bahçeli evlergazi ilköğretim okulu konferans salonunda arkadaşlar hepinizi bekliyorum saat 2de başlayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?