Sakarya///54

bendenizim kızmaa hava güzel herkez biyerlere gitti tabiiii bende çarşıdaydım yeni geldim sayılırrrr
haydeç ablam geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla kurtulursun yarınnn
beyazımmm can sıkıcı olaylar oldu demişsin ciddi bir durum yoktur umarımm kızına gelince normaldir annesii kızma onaaa ve ilk iş günün iyi geçiyordur inşallahhhh:1hug:
kızmetsizim sanada geçmiş olsunnn aslında benimde gitmem lazım ama ağrımadığından istemiyorum pek dişim kırılıp dolgusu düşmüştü dişçimde geçici dolgu yapmıştı doğuma kadar idareten şimdi yerinde yeller esiyooooofisfisfis
roşum sen nasılsınnnnna.s.
ve diğerleriii cano bilge dilarem ayla çalıkuşu yeşilgözlü ablam gümüş boncuğuk anne54 nasılsınızzzzz hepinizi öpüyoruz sakaryamın güzel hatunlarıııııııŞenizŞeniz

merhabalar kızlar hepiniz çok güzel dileklerde bulunmuşsunuz ayrı ayrı tşk ederimŞeniz ama ben bugün işe gitmedimkiiii senağlamaneyse ağlamayayım yarına kaldı bakalım umarım yarın kesin bi gün söylerler banaCADIARZU

bugün bilgeyle görüştüm hepinize çok selamı var sizleri çok özlemiş bugün girerim nete demişti ama imkanı olmadı demekki...memleketine gitmiş yenidönmüş bugün temizlik yapıyodu....

Eveeeet kızlar
Hadi bakalım herkes birbirine kızmışşşkaydirigubbakcemile
Şimdi sıra bende.
Benim burada nöbete kaldığım,bekçi kesildiğim ve boş topiğe baktığım çok gün oldu benneyaptımki
O yüzden ara ara gelmiycem ama dedim...
Kızdıklarım yavuz hırsız olup baskın yapmışlar:1shok:
Deşifre etmiyorum ama her an kimliklerini açıklayabilirim :1ninca:
:roflol::roflol::roflol:
Neyse dargınlar barışmış,kızgınlar yatışmış,sütler kaymak tutmuş,ibibikler ötmüş de susmuş,
Ben de geldim aha da a.s.

hoşgeldin şikerimŞenizbütün kaçaklar toplanmaya başladıhihoyyyt

Pazartesi başla en iyisi sen-tatlicadiarzu-

beyazımm geç olsunda güç olmasın demişler inşallah biran önce başlarsın hayırlısıyla işineeeee:Saruboceq:
bu arada dün cano bugün bilgeee bizsiz iyi geziyorsun heeeesengözlerimebaksanab
dilaremmm hoşgeldin seni gidi kaçakkkkkkkkaydirigubbakcemile
iyi akşamlar sakaryamın güzel hatunlarıııııııııa.s.

valla bendenizcim bu saatten sonra bende öyle istiyorum tabii bu adam fikrinden vaz caymadıysa hayy ben böyle şansın içine ...... töbe töbe neyse tüküreyim diyeyim-tatlicadiarzu-

yok bitanesi bilgeyle gezemedik telde görüştük çıkamadı hatun temizlik yapıyomuş:bbo:

yok bitanesi bilgeyle gezemedik telde görüştük çıkamadı hatun temizlik yapıyomuş:bbo:

yanlış anlamışım özürrrr accık kıskandım daaaaa
ya fazla zamanım kalmadı sayılır topu topu en fazla bibuçuk ay var araya bir iki buluşma daha sığdırsak olmaz mııı malum sonra ben gelemeyecem yanınızaaaa

sen aç canım buluşma topiçini eminimki arkadaşlar seni kırmıyacaklardır ve iştirak edceklerdir ben gelirim işe başlamazsamfisfisfis

myhopem sen bana sütlü kayfe (gebesin ya ondan sütlü ikram ederim) içmee gel,biz de buluşma yapmış olarız,kısmetsiz eltimde gelir,tamam mı tatlım?

iyi akşamlar kızlar nasılsınız myhopecim bizleri ihmal etmiyorsun çok sağol bebiş iyidir inşallah dikkatet kendine yollarda falan beyazım işe başlıyon herhalde hayırlısı allahtan elbet bikapı açılacak roşum buralarda gördüğüme sevindim canım senle başka güzel topiğimiz kedicik sen nasılsın canım bendenizcim cici kızımız topiğil güzeleri sakın zayıflama böyle güzelsin tabi kloda alma canucum sen nasılsın kurs arkadaşım benim devammı yine kursa haydeçde benim gibi bugünlerde boşverdi bugün gümüşle buluştuk fazla kalamadım onunda zamanı yoktu gördüğüme sevindim çalı kuşu senden ses yok erkenmi tatile çıktın yoksa herkesi kocaman öpüyorum

iyi geceler güzel gözlü ablam,bende seni kocumaan öperim,
tüm sakaryalı hatunlar hepinize iyi geceler,tatlı rüyalar.

kızlar 31 mayıs pazar saat 14de benim hatim prokramım var hepiniz davetlisiniz bekliyorum yer bahçeli evlergazi ilköğretim okulu konferans salonunda arkadaşlar hepinizi bekliyorum saat 2de başlayacak

kızlar 31 mayıs pazar saat 14de benim hatim prokramım var hepiniz davetlisiniz bekliyorum yer bahçeli evlergazi ilköğretim okulu konferans salonunda arkadaşlar hepinizi bekliyorum saat 2de başlayacak

allahtan bi mani olmazsa ben gelirim ablacım :1hug:ayy ay ablamız kuranı hatmetmişte program yaparlarmışta bizleride davet edermişş maşaallah maşaallaha.s.

sen aç canım buluşma topiçini eminimki arkadaşlar seni kırmıyacaklardır ve iştirak edceklerdir ben gelirim işe başlamazsamfisfisfis
yok kız söylemesi sizden katılması bendennn ben pek bilmem ki buluşmak için mekan vs:sm_confused:
myhopem sen bana sütlü kayfe (gebesin ya ondan sütlü ikram ederim) içmee gel,biz de buluşma yapmış olarız,kısmetsiz eltimde gelir,tamam mı tatlım?
tamammm aslında bugün evin yanından geçtim ama eşin evdedir diye uğramadımm sen müsait olunca haber ver ben gelirimmmmkaydirigubbakcemile5

canım ablam gelmeyi çok istiyorum ama pazar olması işi bozdu yaaa büyük ihtimalle ctesi akşamı köye gidecez bizzz:çok üzgünüm:

iyigeceler hatun kişiler..
oh oh maşallah herkesler uğramış.alkisalkisalkis.ne güzel..allah nazardan saklasın.
diloşum janummmmm.sositososito..hoj gelmişin..deşifre et beni tadlum.sositososito..baskın basanındır.sen yavuz ol ben hırsız:jeyyar:
beyazcımcım herşeyin hayırlısı..üzme kendünü...:teselli:
inşallah bilgede döner en kısa zamanda aramıza..özledik.yerimseniben.
aylacım arada uğra ..merakta bırakma bizi..:Saruboceq:.
myhopem alperinim annesii...öpüyorum en kocamanındann......
yeşilgözlü ablam..inşallah isterim ama gelemeyebilirim.:çok üzgünüm:ama gelmeye çalışıcam şimdiden başarılar...Şeniz
bendenizim yaf bi denk gelemedik.geyik yapmayı özledim senle..kaydirigubbakcemile5

iyi geceler canlar..bugün dr gittim dişim apseliymiş yine çekmedi..... en sonunda ben söküp atıcam dişimi.bıktım 2 aydır diş ğrısından..sizler nasılsınız.bende sitem edeyim..geldim herkese ayrı ayrı yazdım ama pisimden başka bana cevap veren olmamış.olsun canlar canınız sağolsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…