Sakarya///54

kızlar 31 mayıs pazar saat 14de benim hatim prokramım var hepiniz davetlisiniz bekliyorum yer bahçeli evlergazi ilköğretim okulu konferans salonunda arkadaşlar hepinizi bekliyorum saat 2de başlayacak

arkadaşım davetin için çok teşekkür ederim.. fırsatım olursa gelmeye çalışıcam...:1hug:

haydeç ablam geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla kurtulursun yarınnn

haydeç ablam ben dahil cevap yazdık ama sanaaaa belki atlamışsındırr
ilaç mı kullanacan şimdii umarım biran önce kurtulursun şu dişten ablammm:Saruboceq::Saruboceq:

Günaydın arkadaşlarr....
Beyazım toprağım geç olsunda güç olmasın sıkma canını..
Haydeç ablam geçmiş olsun.Diş ağrısı kötüdür.Hemde apseliii
Kısmetsizim he walla denk gelemedik bende özledim geyik yapmayı seninle...
Yeşilgözlü ablam hatimi yapıyorsun demek çok sevindimm.Haftasonları artık pek müsit olmuyorum malum şu göçebe hayatım yüzünden.Kusuruma bakmazsın umarım.
Çalıkuşu bir süre yokmuş tatilemi gitti aceppp
Roşum senin şen şakrak hallerini özledim walla
Myhopem gez geze bildiğin buluş buluşabildiğin kadar alperenle bir müddet gezemiyecen nasılsaa..
Canommm şikerimm sen nerelerdesin..Bir yazıp çıkıyonnnn
Hadin öptüm kızlarrr ben çalışmaya başlıyayım

Günaydın kızlar.Acil şifalar hastalara,dertlilere devalar,bekarlara kısmetler,hamişlere sağlık afiyetler,kedilere ciğerler :roflol:,roşuma börekler, eşine de güzel işler,gelmiyorsun uğramıyorsun diyenlere de naniklernaniknanik

günaydınnnnnnnn günaydıııııınnnnnnnn
güneşin güzelliği bütün hayatınızı sarsın..hepiciğinizi öpüyorrrrruuuuuuuuuuummmmmm

bir günaydında bendennnnnnnn öğle oldu nerdeyse emmeeeee
gününüz aydın olsun sımsıcak güneş sarsın dört bir yanınızı eritsin tüm dertleri sıkıntılarııııı hepinizi öpüyoruz sakaryamın güzel hatunlarıııııŞenizŞeniz

tünaydın..teşekkürler..ilaçlarım bittiğinde çekilecek inşallah...sizler nasılsınız bakalım...:1hug:

tünaydın..teşekkürler..ilaçlarım bittiğinde çekilecek inşallah...sizler nasılsınız bakalım...:1hug:

geçmşler olsun ablacım ,2 ay sonunda apse yapmış he kalleş diş,bi an önce kurtulursun inş.

ben kendim adına iyiyim şükür ,bide şirin köpeğem geldi onla mutlu olduk,ablam senin yavru köpecikler nasıl oldular ne yaptın onlarla,bizim yavru 35 günlük oldu,annesinin sütü bitmiş onçün buraya getirdiler,eski köpeğimizin yavrusu ama şimdiki köpeğimizde ona babalık yapıyo bi gör,ilk geldiğinde yavru altına girip meme aradı bişey buldu tabi yanlış adreskaydirigubbakcemile3 çok sevimli ama piis,kafesimiz ona büyük gelmş ,bi delikten çıkmış gece bütün bahçeyi mıçmış ,sabahın köründe bahçeleri yıkadık,bide hep ağlamaklı ses çıkarttı velet sayesinde uykusuz kalktık bu güne,ne zamana kadar böle devam etçek bilmeyim yane.

slm kızlar hepinizi iyi gördüm çok şükür...
haydeç ablacım geçmiş olsun canım yaa rabbim şifanı versin tez zamanda diş ağrısı kötüdür valla:çok üzgünüm:
kızlar myhopem buluşma istiyo benimde canım haydeç ablam çok gitmek istiyodu ama rahatsız ne yapsakki bi fikir verinde bişeyler ayarlayalımCADIARZU

iyi akşamlarrrrr herbirinize:)
yeşilgözlüm yiğenimin o gün gösterisi var tam saati bilmiyorum ama ucundan da kıyısından da olsa yetişmeyi planlıyorum inşallahh,inşallah çokkkk güzel geçer ve bende tanık olabilirim ablam
beyazım kızzz ne oldu işş hala aramadılarmııı

iyi geceler kızlar nasılsınız iyisiniz inşallah haydeccim diş ağrısı zordurya geçmiş olsun çektirde kurtul ondan arkadaşım prokrama hepinizi bekliyorum ben anlamam ben gelebileceğinizi hayel ediyorum unutmayın pazar saat 2 her gün tarh yazarım hatırlatmak için öpüldünüz

valla bilmiyom tatlım pazartesiye salladı adam kabak tadı verdi

inş ablacım gelmeyi çok istiyorum bakalım umarım bi aksilik çıkmaz

Günaydınnn kıslarrrr

Beyazım toprağım çalışacağın şirket yenimi açıldı da başlama gününü net veremiyorlar.İnşallah ptesi başlarsıınnnn

Kısmetsizim sınav ne zaman? Sıkıntıya girmemeye çalışın inşallah en iyisi olacak sonuç

Roşum nerelerdesin...Sende son zamanda pek bir gezenti oldunn

Haydeç ablam,yeşilgözlü ablam,myhopem,canom,çalıkuşum öpüyrum hepiciğinizi

günaydın sakaryam,cumanız mübarek ,cümlemizin duaları kabul olsun.
bendenizim ben önceden daa çok geziyodum kaydirigubbakcemile topicten topice yazıyodum şimdi sadece bakınıyom hem sen bilmezmisin ki boşnak kadınları gezmee pek bi seferler kaydirigubbakcemile2hihoyyyt
sınav tarihini eltime sormuşun ama ben deyiveriim saa 6 haziranda, biz veliler pek heyecanlıyızda ergenlerimizin umrunda bilem değil :çok üzgünüm:
yeşilgözlü ablacım allah kabul etsin deyim şimdiden,pazar günü çoluk çocuk evde bi program yapmazsak inş.gelmeye çalışıcam,
gününüz sakaryamın güneşi gibi ışıl ışıl geçsin Şeniz

Son düzenleme:

Sen benim boşnak kızı olduğumu unuttun kanımcaa....

Siz heyecan yaptıkça çouklar daha çok panik yapacak.Dikkat edinn

Sen benim boşnak kızı olduğumu unuttun kanımcaa....

Siz heyecan yaptıkça çouklar daha çok panik yapacak.Dikkat edinn

unutur muyum heç,sen anlarsın deye öle dedim zatii alkisalkisalkis
yok be gülüm bizim ergenlere heyecan falan vız geliip tırs gider mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…