kızlar 31 mayıs pazar saat 14de benim hatim prokramım var hepiniz davetlisiniz bekliyorum yer bahçeli evlergazi ilköğretim okulu konferans salonunda arkadaşlar hepinizi bekliyorum saat 2de başlayacak
haydeç ablam geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla kurtulursun yarınnn
tünaydın..teşekkürler..ilaçlarım bittiğinde çekilecek inşallah...sizler nasılsınız bakalım...:1hug:
iyi akşamlarrrrr herbirinize:)
yeşilgözlüm yiğenimin o gün gösterisi var tam saati bilmiyorum ama ucundan da kıyısından da olsa yetişmeyi planlıyorum inşallahh,inşallah çokkkk güzel geçer ve bende tanık olabilirim ablam
beyazım kızzz ne oldu işş hala aramadılarmııı
iyi geceler kızlar nasılsınız iyisiniz inşallah haydeccim diş ağrısı zordurya geçmiş olsun çektirde kurtul ondan arkadaşım prokrama hepinizi bekliyorum ben anlamam ben gelebileceğinizi hayel ediyorum unutmayın pazar saat 2 her gün tarh yazarım hatırlatmak için öpüldünüz
günaydın sakaryam,cumanız mübarek ,cümlemizin duaları kabul olsun.
bendenizim ben önceden daa çok geziyodum kaydirigubbakcemile topicten topice yazıyodum şimdi sadece bakınıyom hem sen bilmezmisin ki boşnak kadınları gezmee pek bi seferler kaydirigubbakcemile2hihoyyyt
sınav tarihini eltime sormuşun ama ben deyiveriim saa 6 haziranda, biz veliler pek heyecanlıyızda ergenlerimizin umrunda bilem değil :çok üzgünüm:
yeşilgözlü ablacım allah kabul etsin deyim şimdiden,pazar günü çoluk çocuk evde bi program yapmazsak inş.gelmeye çalışıcam,
gününüz sakaryamın güneşi gibi ışıl ışıl geçsin Şeniz
Sen benim boşnak kızı olduğumu unuttun kanımcaa....
Siz heyecan yaptıkça çouklar daha çok panik yapacak.Dikkat edinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?