geçmşler olsun ablacım ,2 ay sonunda apse yapmış he kalleş diş,bi an önce kurtulursun inş.
ben kendim adına iyiyim şükür ,bide şirin köpeğem geldi onla mutlu olduk,ablam senin yavru köpecikler nasıl oldular ne yaptın onlarla,bizim yavru 35 günlük oldu,annesinin sütü bitmiş onçün buraya getirdiler,eski köpeğimizin yavrusu ama şimdiki köpeğimizde ona babalık yapıyo bi gör,ilk geldiğinde yavru altına girip meme aradı bişey buldu tabi yanlış adreskaydirigubbakcemile3 çok sevimli ama piis,kafesimiz ona büyük gelmş ,bi delikten çıkmış gece bütün bahçeyi mıçmış ,sabahın köründe bahçeleri yıkadık,bide hep ağlamaklı ses çıkarttı velet sayesinde uykusuz kalktık bu güne,ne zamana kadar böle devam etçek bilmeyim yane.
canlar sakaryalı dostlar hepinizin cuması mubarek olsun...
sağol canım benim..benim yavrular da 1 ay 2 haftalık oldular..ama çok oburlar cicim ya..ayıramıcam sanırım annelerinden...bende artık yavrulara yuva bakmaya başladım..anneyle dişinin biri barınağa gidecek...aslında anneyi de bırkamak istiyorum ama malum sebeplerden dolayı bırakamıyorum..çok erkek köpüş bahçeme geliyor... bu kadar neşeli olmana çok sevindim canım...seni mutlu görmek hepimizi mutlu eder...Şeniz
diloşum hoşgelmişin öperim, beroşumlan seni...
Geldiğimde kimseleri bulamıyorum Roşum:çok üzgünüm:
Herkeşleri tek tek öpeyrum en vıcık şekliylen Şeniz
evet canım asıl şubeleri düzcedeymiş burayada öyle küçük bir yer açıyorlarlmış iştea.sGünaydınnn kıslarrrr
Beyazım toprağım çalışacağın şirket yenimi açıldı da başlama gününü net veremiyorlar.İnşallah ptesi başlarsın
biz veliler pek heyecanlıyızda ergenlerimizin umrunda bilem değil :çok üzgünüm:
canlar sakaryalı dostlar hepinizin cuması mubarek olsun...
sağol canım benim..benim yavrular da 1 ay 2 haftalık oldular..ama çok oburlar cicim ya..ayıramıcam sanırım annelerinden...bende artık yavrulara yuva bakmaya başladım..anneyle dişinin biri barınağa gidecek...aslında anneyi de bırkamak istiyorum ama malum sebeplerden dolayı bırakamıyorum..çok erkek köpüş bahçeme geliyor... bu kadar neşeli olmana çok sevindim canım...seni mutlu görmek hepimizi mutlu eder...Şeniz
iyi haberlerine çokk sevindim ayla,inşallah hep güzel haberler verirsin bizlereeselam kizlar.Umarim hepinizin keyfi yerindedir benim gibi.Oglumun iyi haberlerini aldim keyfim yerine geldi.Ameliyata gerek kalmadi ama sürekli takipte kalacagiz.Bunada sükür.Yesil gözlü ablacim hatim yapmana sevindim.Allah kabul etsin insallah.Hepninize cok neseli ,güzel hafta sonlari diliyorum.Firsat bulabilirsem arada gene ugrarim.Allah`a emanet.
selam kizlar.Umarim hepinizin keyfi yerindedir benim gibi.Oglumun iyi haberlerini aldim keyfim yerine geldi.Ameliyata gerek kalmadi ama sürekli takipte kalacagiz.Bunada sükür.Yesil gözlü ablacim hatim yapmana sevindim.Allah kabul etsin insallah.Hepninize cok neseli ,güzel hafta sonlari diliyorum.Firsat bulabilirsem arada gene ugrarim.Allah`a emanet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?