Sakarya///54

canlar sakaryalı dostlar hepinizin cuması mubarek olsun...

sağol canım benim..benim yavrular da 1 ay 2 haftalık oldular..ama çok oburlar cicim ya..ayıramıcam sanırım annelerinden...bende artık yavrulara yuva bakmaya başladım..anneyle dişinin biri barınağa gidecek...aslında anneyi de bırkamak istiyorum ama malum sebeplerden dolayı bırakamıyorum..çok erkek köpüş bahçeme geliyor... bu kadar neşeli olmana çok sevindim canım...seni mutlu görmek hepimizi mutlu eder...Şeniz

allah razı olsun ablam a.s.

Günaydınnn kıslarrrr

Beyazım toprağım çalışacağın şirket yenimi açıldı da başlama gününü net veremiyorlar.İnşallah ptesi başlarsın
evet canım asıl şubeleri düzcedeymiş burayada öyle küçük bir yer açıyorlarlmış iştea.s

biz veliler pek heyecanlıyızda ergenlerimizin umrunda bilem değil :çok üzgünüm:

umarım ergenleriniz en güzel şekilde bu sınavı atlatacaklar ve sizlerin yüzünü kara çıkarmıcaklar canımsüprizzzzz

tüh yaaa gitmeden göremicez sanırım biz bu şanslı hatunla kızçesinimafoldumben

bu arada hepinize hayırlı geceler hanımlar bu gün uğrayamadım buraya çünküm çok güzel bir gün geçirdim biraz sürttüm anlacanız çok sevdiğim biriyle güldüm eğlendim iyi bi dejarz oldum....

yeşil gözlü ablacım çok üzelerek söylüyorumki pazar günü çok istememe rağmen hatim merasimine gelemicem bugün oğlumun öğretmeni aradı ve pazar günü bi okul gezilerinin olduğunu enesin buna çok katılmak istediğini ve eğer ben başında olursam babasının göndereceğini söyledi, beyfendi daha önce bana msj çekmişti ama ben ona uyuzluk olsun diye red etmiştim ama enesin çok gitmek istediğini öğrenince tamam dedim anlıcan pazar gününü oğlumla geçirecem ablacım sana en güzel dileklerimi gönderiyorum:1hug:

Günaydınmı desem tünaydınmı desem bilemedimmmm
Nasılsınız bakimmm
Ben İstanbuldayım yeğenimle ilgileniyorum.Çok özlemiştim..

Neyse ben biraz diğer topiclere bakayımmm

haydin görüşürükkkk

kızlar günaydınnnnnnnnnnn....
dün uğrayamadım iki gündür annemdeydim.misafirleri vardı.ona yardım ettim.temizlik.mamalar vs..
amaçok yorulmuşum.yeni kalktım.hemen bi selam ediyim didim..kızlar sağolun sbsyi somuşsunuz.eltimin dediği gibi 6haziranda yani haftaya cumartesi..ama bizim ergenlerin hiç tasası değil.allah hakkımızda olanı göstersin demekten başka şey gelmiyo elimizden..
aman neyse...bugün havada güzel..hepinize güzel haftasonları diliyorum..öpüldünüz..Şenizay bu arada yeni smiller eklenmiş bayıldım...opuyorumnanaktan

günaydıınlaar sakaryalı güzeller alkisalkisalkis
hava mükemmel her bi sıkıntıya rağmen yaşamaya değer dedirten cinstenzemuszemus
eltim saa hoşgeldin deyim ,nassın iyisin inş.
bugün arkadaşlarımla dışarda buluşçam,işin yoksa gel sende görüşelim,
ergenler görmesin,bilmesin,sınav haftasına girdik amma onların heç umru değil, yada bize rol kesilee,çözemedim rabbim hayırlı olanı nasip etsin diyelim.vereliniortak

slm hanımlar cidden hava çok güzel ne yapmak lazım gezmek lazımkaydirigubbakcemile3
bendenizim oohhh ne güzel yine istanbullardasın benden çok istanbullu oldun valla kıskanıyorum seni ayrıca bu smili sana hitap ediyo sankimbuyrunnnnnnnnnbuda benopuyorumnanaktan:roflol:

hava güzel herkez gezmelerde tabiii ben evde pişiyorum amaaaaa neyse bu akşam köye gidiyoruz belki biraz iyi gelirde bununda bir kötü yönü var yeşilgözlü ablamı göremeyecemm maleseff eşimin bazı işleri yüzünden gitmemiz şart halletmesi lazım ablam eminim hatim cemiyetin çok güzel olacak orada olmayı çok isterdim pazar hariç hangi gün olsa bana uyardı ama nasip işteee:a015:
sakaryamın güzel hatunlarıııı hepinizi öpüyoruzzzzŞenizŞeniz

selam kizlar.Umarim hepinizin keyfi yerindedir benim gibi.Oglumun iyi haberlerini aldim keyfim yerine geldi.Ameliyata gerek kalmadi ama sürekli takipte kalacagiz.Bunada sükür.Yesil gözlü ablacim hatim yapmana sevindim.Allah kabul etsin insallah.Hepninize cok neseli ,güzel hafta sonlari diliyorum.Firsat bulabilirsem arada gene ugrarim.Allah`a emanet.

iyi haberlerine çokk sevindim ayla,inşallah hep güzel haberler verirsin bizleree

aylacım bunu duyduğuma inan çok sevindim şükür gerçekten, öpüyorum kayracımıŞeniz

Günaydınlar herkeslere...

Aylacım çok sevindim oğlunun durumuna gözünüz aydınnn..

Kızlar nerelerdesiniz yahuuuu.. Uyuyomusunuz hala

günaydınlar hepinize,
aylacım çok sevindim cnm,tekrar geçmş olsun,teyzelerinin duaları kabul oldu gördün mü,öperim seni ve yavrularını opuyorumnanaktan
kapalı bi güne uyandık bu sabah ,umarım güzel geçer hepimiz için Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…