Sakarya///54

tünaydın deyem bariii..
aylacım çok sevindim tatlım..gözün aydın....
bugün herkes bi yerlerde sanırım..
yeşilgözlü hatimini şimdiden allah kabul etsin..

ıyi akşamlar kızlar.Ayla geçmiş olsun,bir daha hastalığın h'si girmesin kapından inşallah.
Bendenizim,istanbulda nerelerdeydin aciba sengözlerimebaksanab
Roşum,kedim ben sizin ergenlerinizi yerim opuyorumnanaktan
My hopem,gez anam gez bebişinlen,dışarı çıkınca daha zor oliiiy-tatlicadiarzu-
Beyazım işin hayırlı olsun canım zemuszemus
Hepinizi öperim,iyi geceler olsunn :smiley-cool:

iyi akşamlar hanımlr ,,ssizleri çok özledim,,kaçırdığım konular.vardır tabii, bugün yeşil gözlü arkdaşımın hatmine gittim ,,gerçekten görülmeye değerdi çok güzel hazırlanmışlar,,yeşilgözlüm uzun siyah elbisesi,, ve gözlerinin renginde örtmesiyle çok şıktı ,,arkadaşlarıda renk renk,, işli örtmeleriyle ,,,göz kamaştırıyordu ,,ilahiler okundu ,, ve islamiyetle ilgili piyesler hazırlamışlar,,emeklerine sağlık,,benim için çok güzel bir gündü,,,,allh kabul etsin arkadaşım hatmini,,bu arada beyaz arkadaşım hayırlı olsun işin..,,herkesi sevgiler,,

Günaydıınnnn

Yine bir pazartesi günü yine işyerindeyimmm...Hayatım ne kadar monoton yahuuu

Dilaremcim İstanbulda Tuzladaydım.

Beyazım Toprağım bugün başlıyon galiba işe...Gece girmemişinde neteee

Roşum kısmetsizim,myhopem,canom,çalıkuşum,gümüşboncuğum,haydeç ablam yeşil gözlü ablam sizler nasılsınız...Geliverin topice birazz

günaydınnnnnnnnnn.
yeşil gözlü ablam hatimini allah kabul etsin..
kızlar hepiciğinizi öpüyoruuuuummmm

günaaydıın hanımlar,a.s.
yeşilgözlü ablacım allah kabul etsin,:Saruboceq:
bendenizim hoşgeldin cnm,
diloşum evrim geçirmş bebelerimizi yemelik verelim saa,midene oturur yanlız uyarayım,:jeyyar:ben saa bişe deyim, bugünlerin kıymetini bil ,tabi yaşarken çok zor gibi gelir amma o günleri mumla arıyom inan olsun,bende senin bebeni yerimopuyorumnanaktan

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
roşum, kısmetsiz kedi+

eltim biz gene burdayız dime.

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Bendeniz

Tek başıma buralardayımm

Bir daha geldiğinde haberim olsun.Eşim Tuzla'ya yakın çalışıyor,hatta Tuzla sayılır.Tübitakta..Biz Berayla sık geliriz Tuzlaya,habarın ola opuyorumnanaktan

Bir daha geldiğinde haberim olsun.Eşim Tuzla'ya yakın çalışıyor,hatta Tuzla sayılır.Tübitakta..Biz Berayla sık geliriz Tuzlaya,habarın ola opuyorumnanaktan

Tamam canım.Sen Berayı bende Mehmet Efeyi alırım kaynaşırız:jeyyar:

Merhaba arkadaşlar..
Nasılsınız, dilerim keyifler yerindedir.
Yeşilgözlü ablam hatimin kabul olsun, daha şimdi öğrendim.
Eminim çok güzel olmuştur...:1hug:
Beyazım sen hala evdemisin? bu işyeri ne zaman açılacak off.
Bendenizim ne güzel yiğenlerle hafta sonu stres falan kalmıyordur eminim.kaydirigubbakcemile2
Roşum ve kısmetsizim sizleri çok iyi anlıyorum bir sbs anneside burda..:lepi:
Çocukların işi de gerçekten zor aslında. Geçtiğimiz hafat oğluma son iki hafta
için izin aldık okuldan. Şimdi dersaneye devam ediyor bakalım inşallah haklarında
hayırlısı olur. Ama bu dönemde öğrenci olmak genç olmak istemezdim açıkçası..
Ayla arkadaşım çocuğunun rahatsızlığının tedavi edilir olmasına çok sevindim Çok şükür.a.s.
Haydeç ablacığım diş ağrısını çok iyi biliyorum halihazırda yaşadığım için seni anlıyorum.
inşalah bir an evvel kurtulursun ancak iltihaplı ise tedavi edilmeden birşey yapılmıyor.:bbo:
Myhopem uyu, dinlen, bu günlerin tadını çıkarmaya çalış. Abimin eşi ile aynı dönemde
olacak bebişleriniz o da temmuz annesi Allah kolaylık versin canım.
Canom yine selam verip gidiyorsun, en azından buralarda olmanda güzel...a.s.
Ben çok iyiyim Allaha şükür. Biraz sanaldan uzak kalmaya karar verdim. Son dönemde
çok fazla nette vakit geçirir olmuştum. Baktım herşey aksamaya başladı. Artık reele
döndüm yine kk ya geleceğim ama eskisi gibi değil. Kayınvalidemi sormuştu arkadaşım
şimdi daha rahatım, evler ayrılınca eskisi gibi değil hiçbir şey..Kayınvalidem, kayınvalidesi
ile meşgul çoğunluklaa.s bende yine bir ayağım orada yardımcı oluyorum ancak tabii eskisi
gibi bunalmıyorum. Allaha çok şükür artık herşey daha güzel bizim için.
İşte böyle arkadaşlar, ne kadar uzun oldu mektup gibi ama olsun.
Görüşmek üzere,hoşçakalın...a.s.

Beyazım işin hayırlı olsun canım zemuszemus

Beyazım tesadüf dün bizde Sapanca'daydık. Ben ilk kez gittim.
Çok güzeldi, sahilde yürüdük deniz bisikletiyle gezdik çok eğlendik.kaydirigubbakcemile2
Ne kadar güzel bir yermiş bundan sonra sık sık gitme kararı alıp döndük.
Keşke karşılaşsaydık ne güzel olurdu....a.s

Çalıkuşum haftaiçleri artık hep yeğenlerimin yanındayım.Malum göçebe hayatım sürüyor.Bu haftasonuda diğer yeğenimin yanına gittim.Çok yordu beni kerata..Yürütecte koşturuyor sürekli.Dedim biraz oyun oynıyayım heryerim tutuldu.Birde her akşam spor yapıyorummm

canım biz göl kenarında değildik karşılaşma imkanımız yokmuş oranon bi köyüne gittik ama muhtemeş bir yerdi yaa nature köy diye belki nette resimleri vardır

selam sakaryamın güzel hatunlarıııııııkaydirigubbakcemile3
aylacım ameliyata gerek kalmadığına çokk sevindimm tekrardan geçmiş olsun inşallah biran önce Rabbim şifasınıda verir canımmm
yeşilgözlü ablamm Allah kabul etsinn gelemedim ama inan gelebilmeyi çokk istedimm
beyazımm diyecek söz bulamıyorum Rabbim sabrını sınıyor sanırım ama mükafatı çokk güzel olacak sonunda tam istediğin gibi bir iş seni bulacak inşallahhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:
çalıkuşumm arada gelmeyi unutma bize yeterrr yengende benleymiş Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallahhhhh ha bu arada sapancam güzeldir tabiii giderken bi ses et bakarsın bende orda olurummmm
roşum kısmetsizimmm biz daha doğuramadık siz nelerle uğraşıyorsunuzzz darısı benim başıma mı desemmm-tatlicadiarzu-Allah zihin açıklığı versin tüm ergenlerimizeeeeeee:Saruboceq::Saruboceq:
bendenizim dilarem canom gümüşüm haydeç ablam nasılsınızzz hepinizi öpüyoruzzzŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…