Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Bendeniz
Tek başıma buralardayımm
Bir daha geldiğinde haberim olsun.Eşim Tuzla'ya yakın çalışıyor,hatta Tuzla sayılır.Tübitakta..Biz Berayla sık geliriz Tuzlaya,habarın ola opuyorumnanaktanGünaydıınnnn
Yine bir pazartesi günü yine işyerindeyimmm...Hayatım ne kadar monoton yahuuu
Dilaremcim İstanbulda Tuzladaydım.
Beyazım Toprağım bugün başlıyon galiba işe...Gece girmemişinde neteee
Roşum kısmetsizim,myhopem,canom,çalıkuşum,gümüşboncuğum,haydeç ablam yeşil gözlü ablam sizler nasılsınız...Geliverin topice birazz
Bir daha geldiğinde haberim olsun.Eşim Tuzla'ya yakın çalışıyor,hatta Tuzla sayılır.Tübitakta..Biz Berayla sık geliriz Tuzlaya,habarın ola opuyorumnanaktan
yakaladım seni diloşuum öperim,muck deye opuyorumnanaktan
Beyazım işin hayırlı olsun canım zemuszemus
Beyazım Toprağım bugün başlıyon galiba işe...Gece girmemişinde neteee
Beyazım sen hala evdemisin? bu işyeri ne zaman açılacak off.
iş miş yok malesef arkadaşlar ne tutarsız sinir insanlarmış beni anca oyalıyorlar bir haftadırilk çarşanba perşembe dediler o gün geldi ses seda yok ben aradım pazartesi dediler yine ses seda YOK yine aradım daha ayarlamaya çalışıyoruz dediler bu sefer gün bile vermediler biz seni arıcaz yok dedim aramayın ben daha fazla sizi bekleyemiyeceğim yahu arayıp haber verme tenezzülünde bile bulunmuyorlar hayırlı değilmiş dedim vazgeçtim:dilcikar:
bendenizim dün akşam nete giremedim çünkü çok yorgundum yattığım yeri bilemedim valla oğlumun okul gezisine katıldım sapancada natüre köy diye bir yere gittik muhteşem bir yerdi:asigim: hepinize tavsiye ederim mekan süper servis biraz geçti ama onuda pazar ve kalabalık olmasına yorduk artıksengözlerimebaksanab ama orda oturup o güzelliği seyretmeye ve o şelalelerin sesini dinlemeye değerdi doğrusuopuyorumnanaktan
Beyazım tesadüf dün bizde Sapanca'daydık. Ben ilk kez gittim.
Çok güzeldi, sahilde yürüdük deniz bisikletiyle gezdik çok eğlendik.kaydirigubbakcemile2
Ne kadar güzel bir yermiş bundan sonra sık sık gitme kararı alıp döndük.
Keşke karşılaşsaydık ne güzel olurdu....a.s
Hayırsır ruşum buralardasın bugün..Gezmeye gitmedinmiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?