Sakarya///54

caaaanım analı babalı büyüt bebğini çok geçmiş olsun gözünüz aydın şuan yüzümdeki tebessümü görsen inan çok sevindim allahım herkeslere nasip etsin evlat sevgisi
kendinede bebeğede iyi bak öpüyorum

günaydın kızlar nasılsınız ben biraz rahatsızım birazsonra doktora gidcem yağmurda ıslandım herhalde ondan belim tuduldu slm herkese beyazcım büyük bir imtağandan geçiyon allah yardım etsin

günaydın canlar,a.s.
bu gecede çok az uyudum,bi gün güm deye düşçem uykusuzluktan,
yeşilgözlü ablacım çok geçmşler olsun,
bende c.tesi günü çarşıda yürürken terledim,kent parktada rüzgar vardı,o rüzgarı yidim,
şimdi sırtım acaip tutuk,ağrılı,sanki dersin ezilmş ,bu sıcakta da hasta olmak hiç çekilmiyo,
sanada banada acil şifalar ablacım, haydeç ablamı, seni,özledik valla yaa,hade çok öperimŞeniz

günaydın hanımlaropuyorumnanaktan

günaydın sakaryamın hatınları....zemuszemus
oh bendeniim beyazımla iyi kaynatmışınızdır..kaydirigubbakcemile3
eltim kıs geçmiş olsun.gelöpem geçsin...Şeniz

günaydın kızlar nasılsınız ben biraz rahatsızım birazsonra doktora gidcem yağmurda ıslandım herhalde ondan belim tuduldu slm herkese beyazcım büyük bir imtağandan geçiyon allah yardım etsin
ablacım seni buralarda görmek ne güsel..öslemişiz senii..geçmişolsun dikkat et kendine...Şeniz
günaydın hanımlaropuyorumnanaktan
günaydın günaydınnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın sakaryamın hatınları....zemuszemus
oh bendeniim beyazımla iyi kaynatmışınızdır..kaydirigubbakcemile3

Hemde nasıl kaynattık anlatamam.Detoks yaparken yemeklerden bahsedip yemekteyizi izlemek hangi akla hizmet anlamadık.kafamçokkarıştı

Bir akşam sizlerde gelinde kaynatalım güzelceekaydirigubbakcemile5

Merhaba arkadaşlar,
Myhopem Allah anneli babalı, sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin yavrunu.
Beyazım inşallah bir çıkar yol bulmuşsundur bugüne kadar.
Yeşilgözlü ablam çok geçmiş olsun, bel ağrısı zordur vücudun tam merkezi
gibi bende yaklaşık 9 yıldır bel kayması var seni anlıyorum inşallah çözüm bulursun.
Roşum seninle benim yoğunluğumuz bu yaz bitmeyecek sanıyorum.
Bendenizim kirazlar bitti sen detoks diyorsun. Bilsem bende yapardım ama
dayanabilirmiydim bilmem. Benim çocukların idmanları beni çok yoğunlaştırdı.
Hafta 5 gün, 3 gün idamandayız, 1.30 da çıkıp 16.30 gibi evde oluyoruz.
Tek başlarına da gönderemiyorum. Kızım henüz çok küçük....
Diğer günlerde de öyle koşuşturma içindeyim. Kısmetsizim hafta sonu
üst kuşakların gösterisi var. Bizimkiler henüz yeni başladığı için izleyip,
alkış yapacaklar. Pazar günü de İstanbul'a gideceğim. Önümüzdeki
hafta yokum. Allah izin verirse pazartesi günü gelinimiz doğum yapacak.
ben ikinci kez hala olacağım. Bunu doya doya yaşamak ve gelinimize
yardımcı olmak istiyorum. Bakalım bende anne kadar heyecanlıyım şimdilerde..
Benden bu kadar arkadaşlar fırsat bulursam yine gelirim.
Hepinizi öpüyorum, kendinize iyi bakın.

Kiraz detoksuda tarihlere göre yapılıyor çalıkuşum..Pazartesi başlamam lazımdı aslında..Beyaz Pazartesi başladı.Bugün son günü..Nee güzel..Benim daha yarınım varrr..
Öyle pek açlık olmuyor ama insanın canı bişeyler yemek istiyor sadece.nefsine hakim olmak gerekiyor..

slm canlar... bendeniz canım pazar da kiraz mı arıyordun..2 gün önce katlıdaydım kızım fark etmiş ben görmedim sanırım sen de görmedin yan yana geçişmişiz kızım söyleyene kadr uçmuşun canım benim

yeşilgözlüm çok geçmiş olsun bacım..

çalıkuşum rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..hala olmak güzeldir ben daha tadamadım...

beyazım sıkma canını herşey olacağına varır..çok haklısın ama elden bişey gelmiyor...

roşum sanada geçmş olsun tatlım.

kısmetsizim sen de iyisindir inşallah..

gümüşüm de benim gibi arada esiyor sanırım..kursta bitmiş artık başarılar dilerim ..

Myhopem canım benim çok geçmiş olsutel de görüştük ama burdan da söylemek istedim..darısı kardeşimin ve tüm evlat hasretiyle yananların başına canım..lohusa duası tutarmış dua et canım..alperenide öp benim için...Şeniz

yeşilgözlüm ve roşum çok geçmiş olsun allah acil şifa versin:Saruboceq:
bendenizim nasıl gidiyor canımyerimseniben
çalıkuşum hafta sonu sizin yanınızda olup hem oğlumun sünnetinde bulunmayı ve hem o güzellikleri sizlerle yaşamayı okadar çok istiyorumki:gitme:
heydeç ablacım hoşgeldin özledik seni çok yaa artık aramıza dön lütfen:çok üzgünüm:
myhopecim senin şimdi tüm duaların kab:çok üzgünüm:ul olur ne olur dua et bana hepimize iş sıkıntım için özellikle canım:Saruboceq:

ooofffkızım yanımda simit yiyooo miis gibi kokuyooo allahım yarın olsun lütfeen:ecrin_bebek:

GünaydıııınnnnŞeniz

Kiraz detoksumun 3. yani sonuncu günündeyim nihayet..Yarın normale dönecem..:lepi:
Beyazım sen ne yaptın kaç kilo verdin CADIARZU
Haydeç ablam evet katlıda kiraz arıyordum..Yanyana geçmişz tüh ya keşke görseydik birbirimizi:a015:

Akşam çok güzel uyudum.Dün çok yorulmuştum.Birde uykusuzluk tuz biber oldu...

Şimdi ben kaçar daha sonra yine gelirim

günaydın hatun kişileerrrr
bugün şimdiden çok sıcak,öğlen nolur bilemyorum yaneeee
napılır bu sıcakta yaa

günydın mı diyim tünaydın mı diyimmmmmmmmm
haydeç aplam ne güsel seni görmek yaf.....
detokscular diyi verin nasıl gidiyor..
bende de dün akşam kardeşimi yolcu ettim..1hafta yok:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…