Sakarya///54

:roflol::roflol:ah almışındır belki-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

selamlar hanımlar nasılsınız bakalım ben eh işte orta şekelli hani derler yaa iç güveyinden hallicee çok güzel yağmur yağdı seyretmesi çok keyifliydiopuyorumnanaktan aynı keyfi sizlerinde yaşadığını düşünüyorum bugün neler yapıyosunuz planlarınız neler azcık deyiverin bakalım banada okumaya malzeme olsunkaydirigubbakcemile3

Bugün 18:00'e kadar çalışacam. 19:00'da Adapazarında olacam.Bankaya, pazara gidicem sonrada eve... Yiyecek bişeyler hazırlıyacam v.s.cokacimcoook

Sen ne etcen de bakim
CADIARZU

kimden acabaCADIARZU

bilemiyorum artıkşakkıdı

Bugün 18:00'e kadar çalışacam. 19:00'da Adapazarında olacam.Bankaya, pazara gidicem sonrada eve... Yiyecek bişeyler hazırlıyacam v.s.cokacimcoook

Sen ne etcen de bakim
CADIARZU

valla bütün gün evde pineklicem bu yağmurda başkada bi halt olmazbenneyaptımki şincik bi arkadaşım az önce akşama yemeye çıkalım teklifinde bulundu şuan onu değerlendiriyorumsengözlerimebaksanab

sağol canım hele ben hele ben nasıl stres yapmıştım anlatamam çok şükür etraftan aldığı tepki işe yaradı :Saruboceq:

Gök delinmiş gibi sankii acayipp yağmur yağıyor.:1shok:

Adapazarı nasıl
:uhm:

hanımlar şimdi nilly aradı yarın bizleri öğleden sonra evine davet ediyor biraz kurtlarımız dökeceğiz gelmek isteyenler buyursun dedi ilgililere duyrulursengözlerimebaksanab

selam arkadaslar nasılsınız umarım hepınız ıyısınızdır bende bugun butun gun evdeydım oglumla yarın babamız ızınlı ıns hava duzelır yarına kadar cunku gezmeyı dusunuyoruz

selam arkadaslar nasılsınız umarım hepınız ıyısınızdır bende bugun butun gun evdeydım oglumla yarın babamız ızınlı ıns hava duzelır yarına kadar cunku gezmeyı dusunuyoruz

ne güzel aile gezintileri güzel olur nerelere gitmeyi düşünüyosunuz bakalımyerimseniben

ne güzel aile gezintileri güzel olur nerelere gitmeyi düşünüyosunuz bakalımyerimseniben

carsıyaya gıtcezaam olarak neresı bellı degıl butun hafta evde sıkılıyoruz oglumda arabasını ındırırz dolasırız bıraz bıkac yazlık alırız ogluma tabı ıns hava ıyı olursa hava durumu 4 gun byunca yagıslı dıyodudelikafadulden

sohbetiniz bol olsun hanımlar ben geldim... ama hemen çıkıyorum slm vermek istedim hepinizi öpüyorum işlerim azaldı artık burdayım ..benden bıkana kadar...:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…