Beyazım denize girdim iki kulaç attım ayağıma kramp girdi uyuz oldum.Tam anlamıyla yüzemedim bile..Birde deniz anası çarptı dizime bütün gün yandı.Sence stres atmışımmıdır almışımmıdırr
:roflol::roflol:ah almışındır belki-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3
selamlar hanımlar nasılsınız bakalım ben eh işte orta şekelli hani derler yaa iç güveyinden hallicee çok güzel yağmur yağdı seyretmesi çok keyifliydiopuyorumnanaktan aynı keyfi sizlerinde yaşadığını düşünüyorum bugün neler yapıyosunuz planlarınız neler azcık deyiverin bakalım banada okumaya malzeme olsunkaydirigubbakcemile3
kimden acabaCADIARZU
Bugün 18:00'e kadar çalışacam. 19:00'da Adapazarında olacam.Bankaya, pazara gidicem sonrada eve... Yiyecek bişeyler hazırlıyacam v.s.cokacimcoook
Sen ne etcen de bakimCADIARZU
valla bütün gün evde pineklicem bu yağmurda başkada bi halt olmazbenneyaptımki şincik bi arkadaşım az önce akşama yemeye çıkalım teklifinde bulundu şuan onu değerlendiriyorumsengözlerimebaksanab
Arkadaş güzel şeyzemuszemus
aynen canımŞeniz
ve güzel bir haber levent bey aradı oğlum perşenbe sünnet oluyomuş büyük ihtimallede evde gel dedi :dance:ilk defa bi sözünü tuttu nihayetşutarafagittiperşenbe oğlumun yanında olucam:teytey:
selam arkadaslar nasılsınız umarım hepınız ıyısınızdır bende bugun butun gun evdeydım oglumla yarın babamız ızınlı ıns hava duzelır yarına kadar cunku gezmeyı dusunuyoruz
ne güzel aile gezintileri güzel olur nerelere gitmeyi düşünüyosunuz bakalımyerimseniben
habere çok sevindim beyaz
nil benide aradı gelebilen gelsin dediiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?