Sakarya///54

opuyorumnanaktanCok tsk ederım arkadaslar hb sıcak karsılamanız ıcın sagolun

sende sağol canım..burada heryaştan üyeler var ve sakarya topiğide öyle..sen çok gençsin sanırım erkende evlendin.... nerdeyse seninle yaşıt kızım var benim....zemuszemus

Allah bagıslasın abla evladıı evet henuz gencım 22 yasındayım benımde 8 aylık bı oglum var 20 yasında evlendım

Allah bagıslasın abla evladıı evet henuz gencım 22 yasındayım benımde 8 aylık bı oglum var 20 yasında evlendım

amin canım..cümlemizin evladını bağışlasın.:Saruboceq:.ama çok erken evlenmişsin canım ya ..ben kızımın bu yaşta evlenmesine sanırım karşı çıkarım..herşey nasip kısmet tabiki... birde üstüne gurbettesin anladığım kadarıyla... rabbim mutluluk huzur versin.... bebeğinide öpüyorum....Şeniz

melek utkucum hoşgeldin cnm,oğluşunda pek bi yakışıklı maş,mıncıkla benim için onu,opuyorumnanaktan
bendenizcim bulamamışın daa ben orda idim,suda fazla kaldığım içün görememişindir belkimkaydirigubbakcemile3haydeç ablam sonunda eltimlen nazar olduk galbaa:sinifsinif:

he valla bende öyle dedim..okutun üfletin kendinizi...:Saruboceq: şimdi nasılsın... pisim nasılll...opuyorumnanaktan

roşum çık ortaya bacım ..yanık yanız gezme..nasıl oldun cicim...

ay ablacım sorma yaa,yana yana bi hal oldum,ömrümde böle yanmamıştım,
eşim eczaneden bi kaç krem almışkarıştırıp kullanın demişler,
onları sürdük biraz daa iyice gibi de,bu halde dışarı nasıl çıkçem ,çok çirkin oldum yaa:kedi:

pisim de iyi güneş çarpmış dün ,ondan kendini kötü hissetmiş,bugün telde sesi ii geliyodu.

sanırım senin dediğin gibi güneşle alakalı bu hafta benim arkadaşlarda denize gitmişler..kızları yanmış kavrulmuş soluğu hastahanede almış..neyse dikkat et kendine..sen her halinle güzelsin canım boşnağım...ben ne edeyim allah tan yanığım...kaydirigubbakcemile3

yaf ablam sen esmer güzelisin , ben kıpkırmızı boşnak oldum,ama nasıl kırmızı var ya,alev alev yanıyom:kedi:

hosbuldum rosum tesekurler evet abla gurbetteyım yanlızım burda kayınvalıdemlerde yurt dısında ıste ben tek basına burdayım,oglumuda mıncıklarım olur zaten dayanamayıp kollarını ısırıyorum

evet cnm farkettim yaa,
niye açılmıyo anlıyamadım,sen en iyisi kendin açıp bak cnm,
buluşma haberlerine gir,2.sayfasında sakaryada doğum günü buluşması diye,
orada fotolarımız var...

Son düzenleme:
sohbetinize bayıldım hanımlar ama kaçırdığım içinde üzüldüm olsun benlede olur elbet bigünyerimseniben
haydeç ablacım hoşgeldin sık gelmeye başladın ne güzel umarım bu sıklıklar artarkaydirigubbakcemile
roşum canım benim o kızarıklıklar zamanla karaya dönecek ve sende esmer maviş bi boşnak olacan bir kaç ayzemuszemustecrübeyle sabitir-tatlicadiarzu-
bendenizim canım benim deniz nasıldı hee stres attınmı birazcık cıp cıp suyun içindesengözlerimebaksanab

Günaydınn herkeslereeee

Yine bir pazartesi sabahıı işbaşıı

Roşum mecburen döndüm geri malum işş

Beyazım denize girdim iki kulaç attım ayağıma kramp girdi uyuz oldum.Tam anlamıyla yüzemedim bile..Birde deniz anası çarptı dizime bütün gün yandı.Sence stres atmışımmıdır almışımmıdırr

Haydeç ablam akşam buralardaymışın çok sevindirik oldumm

Panter nerde acepppp

Kısmetsizide göremedimmm

günaydın hatun kişilerrr
haydeç ablamızı görmek buralarda ne güzell bide yeşilgözlümden ses çıksaaa
melek utku hşg canım sende...

Günaydın

G ünaydın, günün aydın olsun.
Ü züntü ve kader senden uzakta olsun.
N azlar niyazlar gelsin seni bulsun.
A ydınlık dolu güzel bir günün olsun.
Y arının dünden güzel
D ünün hatıra olsun
I sıtsın güneş içini
N e dilersen o olsun….

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…