Sakarya///54

kslar iyi geceler olsunnnnnnn...zemuszemus
beyazım kıs hade hayırlıolsun şinciden...alkisalkisalkis
he bendenizim bugün ben o yağmurda ıslanmakla meşguldümbenneyaptımki..beyasımkıs evden yağmurı islemesi iiyide gesmeye giderken ıslanması berbat.:çok üzgünüm:.
haydeç aplam senden bıkarmayıs hiççŞeniz..sen hep gel ösletmeeeopuyorumnanaktan
ya bu arad bana bişeyler oldu yazım tarzım değişti.:bbo:.bööölehep abuk yasasım geliyo...laelaelaelaelae
nilycimin davetine teşekkür ederimalkisalkisalkis opuyorumnanaktanama yarın benim kocişte isinli..onu bırakıpta çıkmak olmaykı...yerimseniben

hayırlı geceler canlar..ben gelemem yaz işleri malum..bu hafta düğünü atlatayım ramazandan önce buluşma olursa anca o zaman katılabilirim aranıza...sizlere bol sohbetler..kışın benim için daha rahat oluyor..sizler merkezde olduğunuz için daha kolay...

günaydın hatın kişiler.....
herkeşlere iserin ve güsel günler diliyorum...bu akşam kardeşim geliyo.....zemuszemuszemuszemus

ben birde evden çıkmayı düşünüyorumda(şevvalle anca 2 de varırım)gerisini bilemiceemzemuszemus

aaaaaaaaaaaaa kızlar nerelerdesiniz biz nilyye gittik bi güzel eğlendik:dance: döndük sizler yoksunuz ortalıktafisfisfis sizler nerelerdesiniz bakalım roşum hiç uğramaz oldun canım:1no2: kısmetsizim bi ce diyip kaçma gülümlmaz: bendenizde olmasa bana kimse laf yetiştirecek zatişakkıdı meleğim siz ne yaptınız yağmur yağdı ama sonradan hava çok güzeldi gezdinizmi eşinlekaydirigubbakcemile haydeç ablam bugünde gelmemişfisfisfis yeşilgözlümden zaten ses yok iyileşmiştir umarım en son hastaydı:çok üzgünüm: myhopem ve alperinimiz nasıl acaba hadi toplanında ne zaman bebiş görmeye gidecez ona bi karar verelimkaydirigubbakcemile

oynadınızmı fal baktırdınızmı bakimmm

iyi akşamlar kıslar,
bugünlerde pek bi keyifsizim ben,
sağolsun ergenimin sayesinde tadım kaçık,
sbs puanı beklediimizin çok altında,
telimin sim kartını kaybetti üstüne,
eşim biras rahatsız daa anlatmayım yaa,
sizlerde nillycimde eğlenmişiniz ne güzel
bu hafta hep sizi ağırladı kızceğiz,
hadin sora görüşürüz...

üzülmücem inş.canom ,
düzelecek bişe yok olan oldu,
biz istediimiz kadar emek verelim,
kendileri istemeyince olmuyo maalesef,
inş.tercih ettiğimiz lisede başarılı olur allahımdan tek isteğim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…