Sakarya///54

selam hanımlar bugün pazar gelen giden olmamış bu sıcaklarda yine denizlere mi attınız kendinizi-tatlicadiarzu-
akşam pc başında uyuya kalmışımkaydirigubbakcemile3haydeç ablamla roşumun sohbetinden pat diye ayrılmak zorunda kaldım kusura bakmasınlar bi iyigeceler bile deöeden gittim buralardan:kedi:

iyi pazarlar haatun kişilerr
bendenizim iş konusunda takıntılısın sen bidenem:)) yok bi imkanım olsa gidicem kovdurucam seni ama yok işte:)hani konfeksiyonda çalışıyo olsan gidip patrona bana kilolu dedi bu kız atın dicemde
orda olunca direklerle ilgili ne bulabilirim ki-tatlicadiarzu-

slm sakarya lı dostlar...opuyorumnanaktan

beyazım önemli değil.kaydirigubbakcemile5

Takıntı değilde haksızlığa gelemiyorum diyelim.Düşünün şimdi sen 3 yıldır çalışıyosun bir şirkette alıyosun 5 lira yeni gelen ve seninle aynı işi yapacak kişilere 10 lira veriyorlar..Bu takıntımı yoksa haksızlıkmı??

Çalıltığım şirkette huzurumda yerinde olmalı benim..

selam hatunlar.Hepinizin keyfi yerinde herhal.Haydec ablam sende benimkafadan.Ne bulursam yikiyom bende.Yalniz sorun olan hava bozuk buralarda.Bos verin pazar günüde gezin.Evin isini yapmakla kim bitirebilmis ki?Öpüldünüz.

selam hatunlar.Hepinizin keyfi yerinde herhal.Haydec ablam sende benimkafadan.Ne bulursam yikiyom bende.Yalniz sorun olan hava bozuk buralarda.Bos verin pazar günüde gezin.Evin isini yapmakla kim bitirebilmis ki?Öpüldünüz.

canım hoşgeldin .nasılsın aylacım ..bu yaz gelmicen sanırım..hiç sinyal yok senden... inan evdekiler artık bizide atıcan makinaya yıkıcan demeye başladılar... burda havalar şimdilik güzel..nedendir bilmem ben hortumu elime aldımmı mubarek güneş nereye kaçıcağını bilmiyor..hemen hava bozuyor...

yok abla bu sene bizim ufakligin rahatsizligi sebebiyle yerimizden tepismiyoruz.seneye Allah nasip ederse.benimde bir halim kalmisti yikayamadigim gece rüyalarima girdi artik.en sonunda yikadim daha üstüm islak yazarken,oglani emziriyorum bir yandan da siteye bakayim dedim.umarim kurutabilirim.kayinvalideminkilerde yikanacak ,isladim azicik kiri kabarsin diye oglani halledeyim girisicem simdi.temizlik gibisi varmi ya,Allah saglik versin gerisi kolay.

selam hanımlar nasılsınız bakalım,ben çok sinirliyim yinee ayy bi konu açtım üç beş uyuz çıkıp beni deli ediyoo yaa ne kadar anlayışı kıt insanlar varÇok üzgünüm çoook ama dikkat ettim hep yeni üyeler zamanla öğrenirler onlarda ooof dellendim valla -tatlicadiarzu-

KK da dert konusu açmak çok sakıncalı beyazcım.Çünkü anlamada direk eleştiriyor bazıları..Takma boşver

hu hu kımse yokmu sakaryamın gusel hatunları nerdesınızzz:sinifsinif:

bayagı uzun zman gıremedım leptopum bozuldu adsl sorun wardı ınternet odenmemıs o kesıldı ben gezmekten fırsat bulamadı falan fılan beyazım senmı tatıl konusunu actın hatırlamıorum ama tabıkı gelırım estetık olayına gelıncede msnden aydınlatayım senı olar mı:lepi:

hoşgeldin panterim özledik valla yediğin içtiğin senin olsun gezip gördüklerini anlat:1hug:gülüm

2 dugun ıstanbul ızmıt karasu bol bol oyun bunlar war sımdılık aklımda guselım :ecrin_bebek:

Selamlar arkadaşlar. Beyazım az önce okudum konunu, yorumlar canı sıkıcı olabiliyor bazen.
Boşvermeye çalış en doğrusunu yapıyorsun sen için rahat olsun, üzme kendini olurmu canım?
Bendenizim çalış çalış bir yere kadar biraz dinlen canım ya... Dilerim senin için en hayırlısı
olur. Hendeğe gelseydin güzel olurdu ama olsun.
Herkesler temizlik derdinde anladığım kadarıyla bense hala günü kurtarmaya çalışıyorum.:kedi:
Artık bende genel temizlik yapsam hiç fena olmayacak. Çocukların antenmanları günümü,
değerlendirmeme engel oluyor. Haftada üç gün 1.30 da çıkıyoruz evden akşam eşimle dönüyoruz. opuyorumnanaktan
Bu durumda çok zor oluyor benim için. Hafta sonları eşim evde, kayınvalidemlerde geliyor en iyisi
ben artık erken kalkmaya alışıp işlerimi o şekilde yapmalıyım galiba.
Yakında sesim çıkmazsa anlayın ki işlere dalmışımdır.
Herkese selamlar.

sağol çalıkuşum evet malesefki bi kaç densiz çıkabiliyo arada öyle bilip bilmeden konuşuyorlar sonradanda özür diliyorlar neye yarayacaksaÇok üzgünüm çoook
ama bunların hepsini unutturacak çok güzel bişey oldu bugün iş görüşmesine çağrıldım evet kızlar en sonunda hiç beklemediğim bi anda hiç umudumun olmadığı yerden görüşmeye çağırdılar inş olumlu geçer ve hüsarana uğramam kızlar ne olur dua edin :Saruboceq:
ayrıca annemlerlede konuştum x beyin teklifi hakkında hiçte olumlu bakmıyorlar adam olsunda baksın çocuklarına diyorlar velayet bende olacak diye yırtarken kendini aklı nerdeymiş diyorlar babam sen çocuk bakıcısımısın diyor o adamın ipiyle kuyuya inilmez diyor bencede doğru söylüyora.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…