süper ...biraz kurutmada sıkıntı oldu.:roflol:.temizlik harika...
benim uykulaar geldii,kaçırmadan gidip yatiim mirmirmirmirsize de allah rahatlık versin,
opuyorumnanaktanŞeniz
selam hanımlar bugün pazar gelen giden olmamış bu sıcaklarda yine denizlere mi attınız kendinizi-tatlicadiarzu-
akşam pc başında uyuya kalmışımkaydirigubbakcemile3haydeç ablamla roşumun sohbetinden pat diye ayrılmak zorunda kaldım kusura bakmasınlar bi iyigeceler bile deöeden gittim buralardan:kedi:
iyi pazarlar haatun kişilerr
bendenizim iş konusunda takıntılısın sen bidenem:)) yok bi imkanım olsa gidicem kovdurucam seni ama yok işte:)hani konfeksiyonda çalışıyo olsan gidip patrona bana kilolu dedi bu kız atın dicemde
orda olunca direklerle ilgili ne bulabilirim ki-tatlicadiarzu-
selam hatunlar.Hepinizin keyfi yerinde herhal.Haydec ablam sende benimkafadan.Ne bulursam yikiyom bende.Yalniz sorun olan hava bozuk buralarda.Bos verin pazar günüde gezin.Evin isini yapmakla kim bitirebilmis ki?Öpüldünüz.
canım hoşgeldin .nasılsın aylacım ..bu yaz gelmicen sanırım..hiç sinyal yok senden... inan evdekiler artık bizide atıcan makinaya yıkıcan demeye başladılar... burda havalar şimdilik güzel..nedendir bilmem ben hortumu elime aldımmı mubarek güneş nereye kaçıcağını bilmiyor..hemen hava bozuyor...
selam hanımlar nasılsınız bakalım,ben çok sinirliyim yinee ayy bi konu açtım üç beş uyuz çıkıp beni deli ediyoo yaa ne kadar anlayışı kıt insanlar varÇok üzgünüm çoook ama dikkat ettim hep yeni üyeler zamanla öğrenirler onlarda ooof dellendim valla -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?