Sakarya///54

gunaydın hanımlar bugun yine erkenciyim ben gece sohbeti kacırmısım dunku gezi bayagı yordu beni hemen uyumusum calıkusu we haydec size fındıkta kolay gelsin oruclu oruclu zor olmayacakmı?? sizin icin merak ettim rosum tsk ederim bugun daa iimm zemuszemussanada kolay gelsin misafirlerin gelecekmis jnm

günaydın kızlar..
panetr gçmişolsun.
haydeç aplam ve çalıkuşu kolay gelsin.ramazan ve fındık.gerçektn zor.kolay gele sizlere..

roşum çalıkuşum, panterim, pisim çok teşekkürler...inşallah arife günü bitecek...kafamçokkarıştı

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.
Evet zor olacak ama ne yapalım. Madem memlekete
geldik bir takım işlere de ortak olmalıyız artık.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

iyigeceler sakaryanın güzel ve fıstık hatunları hee bide hamaratzemuszemusne güzel sohbetler etmişsiniz okumaya doyamadımsengözlerimebaksanab
haydeç ablacım kolay gelsin ramazan oruçlu oruçlu allah kolaylık versin ablam yaa:teselli:
çalıkuşum sende hoşgeldin yediğin içtiğin senin olsun gezip gördüklerini koparıp kokladıklarını anlat be gülüm:jeyyar:
kısmetsizim hayırdır ben kaçırdımmı yada hatırlamıyorum sanırım kusura bakma canımın içi geçmiş olsun eşinin nesi var umarım tez zamanda şifasına kavuşur eskisindende daha iyi olur ve diğer bütün hatunlar hepinizi tek tek öper ve burdan kaçarımŞenizmirmirmirmir

oooo beyaz toprağım hoşgeldin....bende uğrayamıyorum uzun zamandır ama işe başladığını duymuştum hayırlı olsun....iyisiniz inşaallah. ..?

oooo beyaz toprağım hoşgeldin....bende uğrayamıyorum uzun zamandır ama işe başladığını duymuştum hayırlı olsun....iyisiniz inşaallah. ..?

çok iyim canım tşk ederim sen nasılsın? yaa şu ufaklığın tatlılığına bak allah nazarlardan saklısın çok güzel maşaallahŞeniz

allah razı olsun...allah daha iyi etsin canım..ya biz yarın alışverişe gidicez allah nasip ederse..bayramlık filan alacaz da kızıma bana ve eşime...tesettürlüyüm bu arada..nerden bulabilirim kendime rahat bayramlık..hem şık hem rahat olmalı malum emziriyorum yaaa...birde kığılı nerdeydi acep?bebek mağazalarını biliyorum az çok...acaba ada center a gitsem bütün işlerimi görebilirmiyim orda?

canım çark caddesinde tekbir var ama malum tuzlu biraz dar sokakta da kubbe giyim ve ihya var istersen oralara bi bak gerçi bu sene tunik şeklindeki kıyafetler moda heryerde kendine uygun bişeyler bulabilirsin katlı pazarıda bi dolaşmanı tavsiye ederim hee bulamadın buralarda o zaman adacentra gidersin...

tamam canım..ben tekbiri pek beğenmiyorum çok kadınsı geliyor bana....zaten tesettür derken uzun kollu olması kafi ve birde etek.ihyanın etekler igüzel bi bakarım canım...dar sokağada bakayım bi..kombin yapmayı düşünüyorum bide...yarım kollu bol bişey alıp body üzerine giymeyi düşünüyorum.çünkü göğüslerim büyüdü bir beden malum...bide süt akma problemimiz var..iki kat olursa daha az riskli ccanım..sağol tavsiyelerin için..çok öpüyorum Allah a emanet ol tatlım...

günaydın hanımlar herkzeze selamlar kucak dolusu öpücükler bugün izinliyim biraz keyif yapayım uyuyayım dedim ama olmadı kızım sağolsun ama kendimi çok iyi hissediyorum sizler nasılsınızopuyorumnanaktan

günaydın beyazım..oh ne güzel izinlisin..bugün çık gez dolaş..opuyorumnanaktan

merhaba hanımlar.benim net yoktu 2 gün giremedim...beyaz ..nasıl gidiyor canım ..işinden umarım memnunsundur haydeç ve çalıkuşu...alah kolaylık versin..gerçekten zor ,umarım emeğinizn karşılığını alırsınz..kısmetsiz,,eşinin önemli bişeyi yoıktur umarım .HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR ARKADAŞLAR

kızlarrr
ramazan hayırlar getirsin herbirimize inşallah,oruçlarımız dualarımız kabul olsun allah kolaylık versinnnn
sizi sevorrr ve çok çok öpoorumm

gümüşüm canom hoşgeldiniz..nasılsınız... gümüş çok teşekkür ederim .fındık bitti.yufkalar makarnalar bitti..oh ramazanda dinlenicem..işte bayram üstü biraz yorgunluk olur..olsun ne yapalım...kaydirigubbakcemile5

canom seninde ramazanın mubarek olsun canım...Şeniz

ıı geceler hanımlar bu ramazan ayının huzur we mutlulukla gecmesını dılıorum ben yarın emınım ılk gun oldugu ıcın zorlanıcam cunku sıgara kullanıorum:kedi: hemdee tıryakıyım pisicik senide merak edıorum gununun nasıl gectigini yazarsın taam mı jnm

Ramazanınız mübarek olsun arkadaşlar.
Bugün köye gideceğiz. 1 hafta yokum. görüşmek üzere, herkese selamlar.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…