Sakarya///54

kolay geçtiiiiiii
kaldı 26 dakika:)
bugün işdi güçtü acıkmadım pek sigarada vurmadı çok şükür ,inşaallah ramazan vesilesi ile azaltıp bırakıcam şu merediiii

bende ck zorlancagımı sanmıstım ama ck etkılemedı bugun benı cigara gribinde etkisi war tabikii canocum senin adına sewindim dusunmesi bile gosel su meretı bırakma olayı ıcın kaydirigubbakcemile5

iyi geceler dostlar...

çalıkuşum sana güle güle..işlerin kolay gelsin...

bugün oruç iyi geçti ama birde sigara sıkıntısı olmasa..cano seninde dediğin gibi ah bi bırakabilsek...kaydirigubbakcemile5

evet başladık bakalım ramzana..ben bu ramazan sigaryı bırakmaya niyetlendim.son paketim 2gün önce bittiydi.yenisini almadım.inşallah bu sefer olur..

iyi akşamlar ,,hanımlar sofrayı hazırladım bir bakayım dedim....ramazanın nekadar güzel bir maneviyatı var ya..,,herkesin oruçlarıı kabul olsun ..

iyi geceler kızlar hayırlı ramazanlar rabbim hepimize kolaylık versin
çalı kuşum nereye köye gidiyon ramazan ramazan fındığa deme sakınkafamçokkarıştı

iyi akşamlar dostlar..kimsecikler kalmamış topikte..ne oluyor sakarya topiğine....benneyaptımki

ablacım ii geceler nasılsın,fındık işiniz nasıl gidiyo,ramazanın hayırlı olsun,çok öperim seniŞeniz

ablacım ii geceler nasılsın,fındık işiniz nasıl gidiyo,ramazanın hayırlı olsun,çok öperim seniŞeniz

iyi geceler canım benim.. fındığımız bitti çok şükür .şimdide salça yapmakla meşgulum..bahçeden biber domates toplayıp salça yapıyorum..köyde olunca yapılacak iş hiç bitmiyor...gecede sahura kadar oturuyorum tülbent yetiştirmeye çalışıyorum... seninde ramazanın mubarek olsun..bende çok öpüyorum seni...opuyorumnanaktan

haydeçm bune enerji..tebrik ediyorum seni...herkese selam arkadşlar,,ben burdayken kimse olmuyorkii...fisfisfis:a015::1rolleyes::teytey:

ben iyim haydeçim ,,eşim senelik izninde ..işim olduğu zamn dışarı çıkıyorum ama sıcak olduğu için eskisi kadr sık çıkmıyorum dışarı.,,evt ben erken giriyorum gece eşim yada kızlar oluyor pc de..

gümüşüm seninle benden başka kimseler yok..:1no2lsun ramazandan sonra yine burası şenlenir..ben geldim herkes gitti.....kaydirigubbakcemile3

günaydın .hanımlar kimse yok ama ben yine .y.azayım dedim..birazdan dışarı çıkacam malum alıcak vericeklerim var sıcak çıkmadan haldeyim.niye kimse yok nerdesiniz yahu.....

günaydın .hanımlar kimse yok ama ben yine .y.azayım dedim..birazdan dışarı çıkacam malum alıcak vericeklerim var sıcak çıkmadan haldeyim.niye kimse yok nerdesiniz yahu.....

ben varım gümüşüm beeenn.... iftarı beklerken kk y a bakayım dedim..hakikaten yine kmseler yok...:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…