Sakarya///54

aa nolii yaa,zati cnm sıkkın,moralim bozuk,yapmayın allah aşkına,küsmeyin ,kafa daatmaa çalışiim,
bendenizim karşılaşınca yazmak istemiştim bidanem,hoşgeldin tekrardanŞeniz

iyi geceler dostlar..bizim topiğe neler olmuş böyle..bendenizim neden bu kadar kırıldınki canım...hoşgeldin sefalar getirdin..benimde misafirlerim vardı bugün yolcu ettim anca gelebildim..birkaç kez baktım ama kimseye slm bile veremedim..neyse yarın sabahta fındığa giriyoruz..anlıcanız birkaçgün daha yokum..ama hep aklımdasınız... tüm dostlarımın ramazanı mubarek olsun şimdiden...Şeniz

bak görüyomusunuz bendenizimi darıltmışız arkadaşlar bide küsersek birbirimize sakarya 54 diye bi topik kalmaz
beyazcım bendeniz sanırım bana alındı.yada ben öyle anladım.hoşgeldin demeden eleştirdiğime kızmış sanırım.benim lafımın on olmadığını anlamamısına ayrıyetten üzüldümbenim lafım siteye giripde topiciğe selam atmayanlara.yoksa.biz çok burrda kendimiz selam verip kendimize iyi geceler diledik..
biz burda derdimizi sıkıntımızı dağatmaya beraberiz.yoksa herkes yaşdığı sıkınıtıyı kendi bilir..
neyse herkesin canı sağolsun..

gerçekten hayat zati stres üzüntü dolu,bide böle kırgınlıklar olmasın,gel bendenizcm uzatmayalım,hani bi ara bende yaşamıştımda,seni dinleyip ben gelmştim hatırlıyomusun,
eltimin gerçekten canı sıkkın son günlerde ,eşinin sağlığıyla ilgili endişeleri var,bide burda üzülmesin...

duu kıs daa 2 gün oldu,ama akıyo baya,olmadı açıcı alıp açcam,sorada açık karamele boyucam...

hay allah olsun jnm en azından denemis oldun bu arada gunaydın sakaryamm ben feci grip oldum sole beni hemen ayaga kaldırcakkk bi formulunuz war mııı:bbo:yerimseniben

günaydın kıslar,
pantercim ne zaman uyudun uyandın be şikerim yaa,
hemde hastamışın geçmş olsun,boğazlarında ağrıyosa,
1 limonu sık,içine 1 aspirin at,bi çimdik tuz,2 yemek ka.sıcak su karıştırıp iç,
grip ilaçlarından çok daa ii geliyo jnm,denemeni tavsiye ederim...

ben oleyım jnm bazen bole az uyur bazende kıs uykusuna yarım tsk ederım hemen denıyım bakımmmkaydirigubbakcemile5CADIARZU

Merhaba arkadaşlar, ben geldim..delikafadulden
Aslında daha önce geldim ancak topiğe birkaç kez gözattım.
Sadece günaydın, iyi geceler gibi mesajlar vardı, okuyup çıktım.
Birtek sağolsun bendeniz sormuş nereye gittiğimizi falan...:umursamaz:
Oysa ben her seferinde gelip neler yaptığımı olan biteni topikte
uzun uzun paylaşıyorum. Sadece selamlaşmakla bu topikte
çok fazla paylaşım sağlamamız mümkün değil zaten.
Öyle olsaydı her sabah günaydın, her gece iyi geceler sakarya
yazarak herkesten fazla paylaşımda bulunurdum bu topikte...
Neyse bendenizim dilerin yine hep bizimle olursun canım.:1hug:
Biz tatilden döndük malesef fena halde yandık. Üstelik dudağım
uçukladı heryeri şişti, geçen yılda aynı şekilde olmuştu. Sakınan
göz hesabı... kafamçokkarıştıŞimdide son işlerimi toparlamaya çalışıyorum.
Malum fındık zamanı haftasonu köye çıkacağız. Eşim izin alabilirse
bir hafta köyde kalacağız kayınvalidemlerle fındık toplamak için.
Ramazanda çok zor olacak Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Görüşmek üzere arkadaşlar, herkese selamlar.
a.s.

ii geceler kıslar yıne kımse yk bugun rosumun tarifini yaptım ictim ii geldi saolsun sonra 1 de arkadasla itanbula gittik istoca we simdi girdim ewe hemen bi ilac ictim bacaklarım agrıo gripten sanırsam:kedi:

hoşgeldin çalıkuşum ..sizin yaptığınız gibi bizde önce tatil yaptık şimdide fındığa girdik.. tatilden sonra hiç çekilmiyor....:bbo:

hoşgeldin çalıkuşum ..sizin yaptığınız gibi bizde önce tatil yaptık şimdide fındığa girdik.. tatilden sonra hiç çekilmiyor....:bbo:
Sorma ablacım bu güzel tatilden sonra, ramazan ayında fındık toplamak
hiç hoş olmayacak....Ama ne yapalım ne demişler;
Tarlada izi olanın, harmanda yüzü olurmuş.şutarafagitti
Sağolsun kayınvalidemler bize her konuda bu kadar destek olurken;
bu kadarcık yardımı esirgemek hiç doğru olmaz zaten.yerimseniben
Keşke bu kadar emeğe karşılık fındık hakettiği değeri bulsa.
yazık insanlar bazen toplattığı fındığın parasının çoğunu işçiye veriyor.

çok doğru çalıkuşum...haklısın . bizim içinde öyle kayınvalidemlerin fındık. onlar toplayamayacağı için biz topluyoruz..birde yövmiyecimiz var..bakalım fındığa ne kadar dicekler.dalındada bırakamıyorsun..ne yapalım toplucaz...sana kolay gelsin canım ramazanın mubarek olsun...Şeniz

ii geceler ,çok şükür denk gelip karşılıklı konuşabiliyoruz,diğer türlü muhabbet olmuyo maalesef,
çalıkuşu geçmş olsun,fındık toplamada kolay gelsin,
haydeç ablacım sana allah kolaylık versin,topiimizin en hamarat hatunu seni öpiim,Şeniz
pantercim tarifimin ii gelmesine çok sevindim,çocuklarımada hemen onu hasırlayıp içiririm çok ii geliyo,bol c vitamini,bide limon kabuklarını kaynatıp şekersiz içmee çalış,suyun üzerine çıkan yağa inanamazsın,işte o limonun asıl vitaminimiş,geçmiş olsun tekrardanŞeniz

canım teşekkürler köyde olmanın dezavantajı..bende seni çok öpüyorum... ayrıca beni şımartıyorsun...Şeniz

roşum hayırlı geceler canım..yarın işbaşı inşallah arife günü bitircez fındığı... opuyorumnanaktan

roşum hayırlı geceler canım..yarın işbaşı inşallah arife günü bitircez fındığı... opuyorumnanaktan
ay ablacım özel msjlara dalmışım,görmedim,allah kolaylık versin inş.senin hamaratlıın bizde yok bu gerçek,bende yatıcam birasdan,yarın günüm var,pastamı ,mamalarımı yaptım,yarında börek açcam yoğun istek üzerine,erken kalkıp malzeme doğrucam,sanada hayırlı geceler
opuyorumnanaktan

Sağolasın canım. inşallah geçer bir an önce.
Topiğimizin en hamarat ikinci hatunu da benim aslında.
Ama belli etmiyorum nedense...zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…