ii geceler ..maşallah topiciğimiz ikinci sayfalara düşmüş:sinifsinif:..herkes çekiyo elini ayağıını yavay yavaş...ne diyim..:sm_confused:
biz hep burdayız,ama inanın artık içimden yazmak gelmii,kendim kendime konuşmak hiç hoşuma gitmiilmaz:
eltimlen panterim iyi geceleropuyorumnanaktan
iyigeceler hanımlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir, bendenizim hoşgeldin gülüm sıkmayın canınızı güzeller kış gelsin herkeşler toparlanır yine şimdi yaz sendiremundayız herkez bi yerlerde fındık bahçe deniz ramazan hazırlığı falan gönül koymayın birbirinize unutmayın bizler çok sıkı arkadaşlarızyerimseniben
guse demısınde surda 4 gun kaldı hanı ramazandan onje bulusajaktık:kedi:
ben çalışıyorum canım elim mahkum bişey yapamam sizlerden bekledim ama bi hareket yok istersen sen bi toplamaya çalış
ii geceler canımmallah ıslah etsin bizi mesela nası olar pisi bu arada ii geceler jnmkaydirigubbakcemile5
vereliniortakvereliniortakbiz hep burdayız,ama inanın artık içimden yazmak gelmii,kendim kendime konuşmak hiç hoşuma gitmiilmaz:
eltimlen panterim iyi geceleropuyorumnanaktan
tamamen katılıyorum..dünden beri giremedim..pceden dolayı..panterle eltim başka gelen giden yok..:çok üzgünüm:Kimse kimseye selam vermez olmuş topik tabiki kimsenn canı istemez yazmak.
Eskiden olsa tatilden dönmüşüm hemen ne var ne yok sorulurdu.Şimdi sadece roşum reple hoşgeldin dedi.
İnanın insan soğuyor. Geldiğinde halini hatrını soran olmadığında duvara konuşur gibi oluyorsun.Oda can sıkıyor tabii
Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir) kısmetsiz kedi, Bendeniz+, beyaz toprak+, myhope+
maşallah maşallahhŞeniz
neden kuşum...ben kırdıysam özür dilerim..Bundan sonra bendeniz olmayacak..
İyi geceler
aaa bende okuyorum ama hepinize iyi geceler kızlar bende sakaryalıyım.ama aydında oturuyorum çok özledim orayı.öpüldünüz
hoş geldin canımmmaaa bende okuyorum ama hepinize iyi geceler kızlar bende sakaryalıyım.ama aydında oturuyorum çok özledim orayı.öpüldünüz
bak görüyomusunuz bendenizimi darıltmışız arkadaşlar bide küsersek birbirimize sakarya 54 diye bi topik kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?