Sakarya///54

ii geceler ..maşallah topiciğimiz ikinci sayfalara düşmüş:sinifsinif:..herkes çekiyo elini ayağıını yavay yavaş...ne diyim..:sm_confused:

biz hep burdayız,ama inanın artık içimden yazmak gelmii,kendim kendime konuşmak hiç hoşuma gitmiilmaz:
eltimlen panterim iyi geceleropuyorumnanaktan

Kimse kimseye selam vermez olmuş topik tabiki kimsenn canı istemez yazmak.

Eskiden olsa tatilden dönmüşüm hemen ne var ne yok sorulurdu.Şimdi sadece roşum reple hoşgeldin dedi.

İnanın insan soğuyor. Geldiğinde halini hatrını soran olmadığında duvara konuşur gibi oluyorsun.Oda can sıkıyor tabii

iyigeceler hanımlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir, bendenizim hoşgeldin gülüm sıkmayın canınızı güzeller kış gelsin herkeşler toparlanır yine şimdi yaz sendiremundayız herkez bi yerlerde fındık bahçe deniz ramazan hazırlığı falan gönül koymayın birbirinize unutmayın bizler çok sıkı arkadaşlarızyerimseniben

guse demısınde surda 4 gun kaldı hanı ramazandan onje bulusajaktık:kedi:

allah ıslah etsin bizi mesela nası olar pisi bu arada ii geceler jnmkaydirigubbakcemile5
ii geceler canımm

biz hep burdayız,ama inanın artık içimden yazmak gelmii,kendim kendime konuşmak hiç hoşuma gitmiilmaz:
eltimlen panterim iyi geceleropuyorumnanaktan
vereliniortakvereliniortak
tamamen katılıyorum..dünden beri giremedim..pceden dolayı..panterle eltim başka gelen giden yok..:çok üzgünüm:

beyazcım bulusma resımlerını ben eklemeyı becerememıstım senden rıca etmıstım ama ben onları unuttum sımdı sana maıl ıle gonderıcem bı halledersın emı guselım ben ne zman orenırım eklemeyı allah bılır ne becerrıksızım yhakaydirigubbakcemile2

aaa bende okuyorum ama hepinize iyi geceler kızlar bende sakaryalıyım.ama aydında oturuyorum çok özledim orayı.öpüldünüz

bak görüyomusunuz bendenizimi darıltmışız arkadaşlar bide küsersek birbirimize sakarya 54 diye bi topik kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…