boşuna bağırma panterim... sesin kısılcak .önümüz bayram....Şeniz
ne bilim haydecim bi umut ıste belkım biri duyar dedimdi:teselli:
bence şansını zorlama cicimkaydirigubbakcemile3
sen duyuyon ossun gulum bunada sukur:Saruboceq:
biz birbirimizi ağırlarız demi datlum....opuyorumnanaktan
tabıkıde ne dımek gercı ben 2 arkadası dıger topıklerde yazısmalarını gordum emme nse artıkın:1shok:
burdaki ufak tatsızlık topikten soğuttu herkesi..çok gereksiz bişey aslında amalmaz:
canım ben o konuya fransız kaldıgım ıcın yorum yapmadım yapmaya da hakkım o sıra beızım hem cenaze hemde babamın amelıyat olayı wardı zaten hayırlısı ossun ne dıyım ama dostluklar arkadaslıklar bu kadar kucuk olaylardan bozulmamalı..lmaz:kanaatındayım:1hug:
bende düşüncelerine katılıyorum..ben okudum yazılanları ama bişey göremedim..aslında ortada bişey de yok ama .. 2 senedir kk dayım ve bu topiğe geliyorum arkadaşların hemen hemen hepsiylede buluşmalarda vardım tanıyorum..hepsi birbirinden iyi mükemmel insanlar..sebepsiz yere olan bişeydi bence canım... :1no2:
en kısa surede tatlıya baglanır ınss canım kaydirigubbakcemile5
üstünede çalıkuşunun mesajını görünce gerçekten çok kırıldım.hepimizn günlük haytımızda bazı sorunları var.ama karşılıklı empati olmazsa kırgınlıklar artar..bazenküçük bi selam bile bazen insanı çok rahatlatır.en azından be öyle düşünüyorummSadece selamlaşmakla bu topikte
çok fazla paylaşım sağlamamız mümkün değil zaten.
Öyle olsaydı her sabah günaydın, her gece iyi geceler sakarya
yazarak herkesten fazla paylaşımda bulunurdum bu topikte...
iyigeceler pantercim ve haydeç ablacımopuyorumnanaktantopikte tek ikiniz olduğunuz için tek size özel selam vereyim dedim=)))
millet artık selamda vermez olmuş çok güzel ne yapalım bizde biz bize konuşuruz haydeçim buralara dönmüş yaa ohh daha ne isterimkaydirigubbakcemile5
son olayıda ben bi anlatayım size fransız kalanlar aydınlansına.sbizim namı değer bendenizimiz (bower)tatile gitmişti 1 hafta kadarda yoktu diğer arkadaşlarda sitemediyorlardı kimseler gelmiyo yazmıyo kendi kendimize yazıyoz diye bendeniz geldi ben geldim şöyle böyle bi hafta geçirdim diye yazdı ama onun bu yazısına cevap verilmek yerine ve ona bi hoşgeldin bile denmeden işte kimseler yazmıyo kendi kendimize yazıyoz falan diye kızın yazısını bile okuyup cevap verme zahmetinde bulunmadan sitemler yazılıyo oda yazılana cevap vermezseniz tabiki sohbet oluşmaz demesine rağmen yine onu tınlayan ve gitmesine rağmen hala tınlayan olmadığı için haklı olarak kırıldı ve çekildi aramızdan insanlar kendilerine yapılmasından holanmadığı şeyi malesef başkasına yapınca ortam böyle tatlızlaşıyo işte bakalım belki boverimizi adı gibi boşwermeye ikna edip topiğimize döndürürz haa ne dersin haydeç ablacım sen büyüksün seni dinler gibime geliyosengözlerimebaksanab
araştırıyorum tatlım sizlerinde kulağı delik olsun herhangi bişey duyarsanız bana heber uçurun olurmu, bulmam lazım iş muhakkak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?