Sakarya///54

canım beyazım benim gözümde hepiniz değerlisiniz..bende bazan geliyorum yazıyorum arkadaşlar kendi aralarında sohbet ediyorlar benim mesajlarımda gözden kaçmış oluyor..inan ben buna kırılmam.boşwer geldiğinde yazdığı zaman ben son anda fark ettim vede birkaç sayfa ilerlemişti topik sonrada bu tatsız olay oldu ve boşwere cevap yazamadım..inan canım burda çok güzel dostluklar kurduk.zaman zaman bende sadece slm verip çıktığım zamanlar oldu.bazan insan daraldığında hiç yazmak istemiyor. bu kişilikle alakalı. hiç kimse kimseye darılmasın bence bu konuda..dostluklar kolay kazanılmıyor..önemli olan dostlarımızı bir kalemde silmeyelim.Şeniz

canım beni bırakmıo bu meret yapıstı simdiik mutlu mesut yasıos beraber:kedi:

ii guselım bendede aynı arkadas war oturuoss balkonda laflıoskaydirigubbakcemile5

slm hatunlar az once kalktım

baya erkenciymişsin panterim...:roflol:

benimde bu gün iftarda misafirlerim vardı ..çok yogun bir gündü.. toplamda 13 kişiydik kafamçokkarıştıkızlar ben baya yorulduk ama değdi allah kabul etsin inşallah...:Saruboceq:

sabah yatarsam ole olur canikom hadi gecmis ossun nasılsın bakemkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…