Sakarya///54

iyi akşamlar hayırlı iftarlar hatunlar bakalım ne zaman inatları kırıp geleceksiniz buraya anacım hepiniz birden çektiniz elinizi ayağınızı nedir bu yaaÇok üzgünüm çoookhaydeç ablamla panterim sağolsunlar kanka olmuşlarkaydirigubbakcemile3haydeç ablacım bi iftar yaparmıyız acaba beraberce hee nedersin bunları bu şekilde olmıcak kulaklarını çekerek toplasakmı nedersin yeşil gözlümle görüşüyomusun hiç ondanda hiç ses seda çıkmaz oldu myhopem zaten ufaklıkla boğuşuyırdur:ecrin_bebek:
ayy çok acıktım ben yaa dün öyle bi canım sıkkındı ama bugün gayet iyim öyle bi gitgel yaşadım işte:sinifsinif:

cokacimcoookben gelırım ıftarasırnaşık şey

Merhaba arkadaşlar, nihayet ben geldim.
10 gün boyunca fındıkla uğraştık ama malesef bitiremeden döndük.
Eşimin izni bitti, oğlumun dersanesi gittiğimiz hafta başlamıştı.
Bizde döndük, çoook yoruldum. Şimdide evi derleyip toplayıp,
rutine dönmeye çalışıyorum. Sizler nasılsınız? Haydeç ablacığım
ne güzel hep yazılarını okudum çok mutlu oldum seni burada
görmekten. Beyazım işsizler ordusunun yeni neferi, Allah hakkında
hayırlısını versin canım. Pantercim ve gümüşboncuğum topiği yanlız
bırakmamışsınız çok teşekkürler. Burada yaşanan gerginlik herkes
gibi benide rahatsız etti. Yazacağımı yazdım ama kısmetsiz bu
yazıdan hoşlanmamış sanırım, olabilir. Ben bu konuda Bendenizime
sonuna kadar katılıyorum. Aynı şeyleri bende yaşıyorum, gelip
kendi kendime çocukların antrenmanlarına varasıya anlattım burada.
Belki çok önemsiz şeylerdi yazdıklarım ama yaşadıklarımı burada
paylaşmak beni mutlu ediyordu. Gelip sadece selamlaşmakta
güzel, her zaman hepimiz burada herşeyimizi anlatacağız diye
bir kural yok. Ancak yazılanlara duyarlılık göstermek önemlidir
bana göre. Bu duyarlılığı hissetmediğim zaman paylaşım da
çok boş oluyor, yazılanlar havada kalıyor. Birde burada sadece
günaydın, iyi akşamlar yazarken; bir başka topikte paylaşım
yapılıyorsa işte bu hoş olmaz. Geyikte gidip herşeyleri yazan
gelip burda paylaşmak istemiyorum dediğinde; bizlerle olmak
istemiyor diye düşünürüm ben. Neyse çook uzun oldu yazdıklarım
ama dilerim anlatmak istediğimi doğru aktarabilmişimdir.
Bu bu topikte son yazışım, kırgınlıklar dilerim düzelir.
Ancak ben yokum bundan böyle Sakarya topiğinde.
Hepinize güzel paylaşımlar diliyorum, hoşçakalın...

imzamı atıyorum çalıkuşum bu yazının altına müsadenlealkisalkisalkis
ama ben kıyıp bırakamıyorum topiğimi 3 5 kişiydik biz sizler geldiniz çoğaldık sizler gidersiniz azalırız belki, ama yeniler gelir umarım gelmedimi ne yapalım gelen sağlar bizimdir bende kendim çalar kendim söylerim arada haydeç ablam panterim olmadı gümüşüm eşlik eder canom belki arada cee der sizlerde kırgınlıklarınızı yener aramıza dönersiniz belki keşke burayı kişisel problem haline dönüştürmeselerdi ama oldu bi kere tedavi etmek uzun sürecek.....:gitme:

ben burdayımm gulummm:gitme:

ahhh canım ahh biz böyle değildik aslında ne oldu bizlere bilemiyorum şimdi gerçekten nazar deydi sanırım bi okutup üfletmem lazım bu topiği nedir bu yaa kimi vedalaşıp gidiyo kimi tamamen selamı sabahı kesiyooo huuuu kendinize gelin beraber yedik içtik sohbetler ettik biz ne böyle kanlı bıçaklı oluverdik birden:umursamaz:

en kısa zmanda yıne eskısı gıbı olur ınss gulum:sinifsinif:

nasıl olsa topık bos bende kendı ıcımı dokeyım barı bılen bılır benım 13 yasında enes adında oglum war esımden ayrıyım eskı esımde bu kıs ewlılık yaptı enes her sene babasının yanına tatıle gıder bu yaz da gıttı 2 aydır babasında we 2 gun once bana anne ben bu yıl babamın yanında kalmak burda okumak ıstıorum dedı ne dersın beynımden wuruldum kanım cekıldı bellı etmedım nasıl ıstersen enes dedım babanın yanında yapabılcekmısın okulunla kım ılgılenecek babam we esı dedı ustune warmadım butun gece uyku tutmadı agladım durdum dun gecede aradı babasıyla konusmuss kal oglum yanımda demıs bugun icin ordakı okula gıdıp gereklı olan ewrakları ıstıcektı henuz konusmadık ck uzgunum uzuluorum tek warlıgımdı ama oda bırakıp gıdıoo ne yapacagımı bılemıorummm ıste bole.. tabıı benımle derdımı paylasacak kımse de yok topıkte nse canınız saolsun ne yapalım

yazılanları gerçekten üzüntüyle okuyorum.v neler yapmışım şaşaıp kalıyorum.topiciğin 2.sayfaya düşmesinden duyduğum üzüntüyü dile getirdim ve olanlara bakın.ne alaycılığım kaldı ne samimiyetsiziliğim..halbuki burayı okadar sevdikki,kimse olmadığı günler(dikkatinizi çekerim)roşumla kendi kendimize geyikler yaptık..hatta son buluşmada bu espiri konusu bile olmuştu.bi nevi sahiplenmeydi bizimkisi.şimdi haydeç ablamla panterimin sahip çıkması gibi.
diğer topik meselesine gelince..selam karşılığında gelen cevaplarla içimi dökmüşümdür.bu olaylardan önce burda paylaşmadığım hiçbirşeyi diğer topiklerde yazmadım.bide eşimin rahatsızlığı konusunda öyle üzüldüm ki annemde dahil bu konuyu kimseye dillendiremedim..
beyazın söyldiği gibi bu topiciğin ne ilk geleni ne ilk gideniyiz..mademki bütün bunlar benim mesajımla başladı.bundan sonra susuyorum.hepiniz sağlıcakla kalın..

burda neler oluyo bi fikrim yok ..ama sakaryada okuyorum..forumda bu sayfayı yeni gördüm..bi meraba demek istedim

iyi geceler dostlar..ben hala dostlar diyorum benim için öyle..ben ne pisimden vazgeçerim ne boşwerimden nede çalıkuşumdan..yapmayın canlar ya biz böylemiydik ben sizlerden yaşca büyük olmama rağmen sizlerle çok güzel sohbetler ettik paylaştık kaynaştık.durduk yere ben gelmiyorum topiğe ne demek oluyor... yapmayın allah aşkına.. beyazım bizler burdayız dediğin gibi inşallah ta olacağız.bizi sevenlerde yanımızda olurlar..hiç olmaması gerekenler oldu..neyse hayırlısı olsun...Şeniz

beyazım geçen görüştük telde yeşilgözlümle kendisi çok rahatsızdı bir daha görüşemedik... aslında canım iftar işi çok hoşuma gider açıkcası ama arabamız arızalı gece dönmek benim için sorun olabilir... ama ayın 5 den sonra tekrar görüşelim bu konuyu..ayrıca iftar olmazsa bayramdan sonra ilk haftası buluşma yaparız..

panterim canım çok üzüldüm.. ne diyeceğimi bilemiyorum..rabbim yardımcın olsun canım.. Şenizçocuğun aklına girmişler..peki velayeti sende değilmiydi...

Son düzenleme:
panterim canım çok üzüldüm.. ne diyeceğimi bilemiyorum..rabbim yardımcın olsun canım.. çocuğun aklına girmişler..peki velayeti sende değilmiydi
bende tatlım sorun paylasılması deıl zaten boncugumun benden uzak olması 6yıldır onun kokusunla uyudum ben offf yhasenağlama

çalıkuşum hoşgeldin sefalar getirdin..fındık işi bitmemiş demekki çok var..neyse okurmusun bilemem ama seni özledik canım....Şeniz

canım tabiki evlat asla paylaşılmaz... çok mu uzak burdan başka bir ildemi ya valla çok üzüldüm...:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…