Sakarya///54

teyzeleri olarak biraz erken oldu ama biz tenbelleri idare edicen artık
iste bu cumlene kusum koptum ben uyarım gelirim yane
rosum yardımlazım mı gulum gelem istersen??

iyi geceler kızlar nasılsınız bakem beyazcım önümüzdeki hafta myhope uygunsa gidelim artık bu oğlan bize tükürür hepimizi tanıyo buluşmalardan sizden teyze olmaz dicek
evet ablacım bende onu diyorum myhopemde uygunsa cumartesi bi rahatsız edelim erkeğimiz tükürürse bizde yareppi şükür deriz ne yapalım haklı çocuk:kedi:
teyze olmak şart diil ki,bizde hala oluruk ablam ,çare tükenmes yaneezemuszemus

iyi fikşrmişş dimi ha teyze ha hala bi şekilde mıncıklıcaz kaçarı yok-tatlicadiarzu-

teyzeleri olarak biraz erken oldu ama biz tenbelleri idare edicen artık
iste bu cumlene kusum koptum ben uyarım gelirim yane
rosum yardımlazım mı gulum gelem istersen??

napim canım yaa çocuk sünnet olacak belkide askere gidecek biz hala görmeye gidecez:mymeka:
bide demezmiyidik hele bi doğsun hemen damlıcaz diye şimdi utanıyorum valla:kedi:

bu kaadr üzülme beyazcım yaa,
anca mıncıklancak kıvama gelmştir bebişimiz,
erken gitsedik karşıdan bakçektik,bide böle düşün dimii

selamün aleyküm millet selamsız sabahsız daldım sohbete pazar pazar kimsecikler yok yine pazarınız en güzel şekilde geçer inş.

bugün uzun zamandır ilk kez evde yanlızım ,
ooh kafamı dinliyom yanında da müziksositososito

oo allah muhabbetiniizi artırsın kıslar...
yaf hava ne sıvcak bugün.çamaşır samaya balkona çıktım yandım yanee
ozman demktirki cumartesi günü myhope bebişimizi görmeye gidiyorusssskaydirigubbakcemile

sıraya gireriz, yada portakalı soodum yaparızkaydirigubbakcemile3

tamam inş. gidelim bakalım mıncıklayalım ufaklığı myhope pek giremiyo bi haber verirsiniz artıkın bide çat kapı olmayalım
oo allah muhabbetiniizi artırsın kıslar...
yaf hava ne sıvcak bugün.çamaşır samaya balkona çıktım yandım yanee
ozman demktirki cumartesi günü myhope bebişimizi görmeye gidiyorusssskaydirigubbakcemile

bende bugün aynısını dedim pisicim yaz geri geldi galiba diye çok güzel hava ve dışarda olanları kıskanıyorum,

1.roşum
2.kısmetsiz elti
3.beyyaztoprak
4.panter
5.haydeç apla
6.yeşilgözlü apla
7.gümüş boncuk
8.nillyy
kıslar nilycim hariç listedekilerin hepsi onay verdi msjlarında sanırsam bu c.tesiyle ilgili,
gelemicek olan varsa söleyiveesin...

onaylanmıştır roşum...ama isterseniz buluşma topiğine yazarsanız buluşma yerinide ayarlayalım.. ben roşum senin evide bilmiyorum canım ya...:kedi:

haydeç ablam diğer arkadaşlar hepsi biliyolar,
eski donatım ilkokulunun önünde buluşuruz,saat 2 iyidir sanırım:)
şimdiki adı orhangazi ilkokulu

canodan haberim yok eltim gelir heralde,
bu c.tesi olcanı bilmiyodur,bayadır girmedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…