Sakarya///54

Cumaniz hayirli olsun.Beyazcim yeni isin hayirli olsun.Allah bol kazanclar versin agiz tadiylada yemeyi nasip etsin.Rosum sanada kolay gelsin be.Hamarat kadinsin tü tümasssallah,masssallah.Haydec ablacim seni anlatmama gerek yok zati senin hizina yetisemiyoz.her yere yetisiyon ablacim.Daha cok yazacam da benim velet benim kucagimda ben yazdikca o da tuslara basmaya ugrasiyor.hadi öptüm hepinizi.

slm sakaryam gumusum tahlıllerım temız cıktı ptesı dıs dr ne dıcek bakalım dun 5 tup kan aldılar tansıyonum dustu butun gun leyla gıbı dolastım hastaneden geldımaksama kadar yattım kolum hala agrıyo ama dedıgım gıbı sukur tahlıller temız askperest hosgeldın cnm rosum kolay gelsın beyazım ne dıyetı boswer sen boleee guselsın HAYDECIM sanada kolay gelsın bende bugun nıyetlıyım ck acıktım susadım kıslar yha

iyi geceler kıslar.
valla bu haftam hastane doktorarasında geçti..
salı günü teyzemi ankaraya dr götürdük.nasipse bu ay sonun da ameliyat olcek.tam ank.geldim dinleneyim dedim dün büyük teyzemiz aniden rahatsızlanmış bu gün bypas oldu.dün günümüzde kan aramakla hastanelerde geçti.bu gün ameliyat derken ben regl olmuşum .bide hastanelerde battım çıktım.yani öle karışık bi hafta geçirdimkii...hala sersem gibiyim.
bu arada pantercim geçmiş olsun.kıslar hepinizi tek tek öpüyorum.aptal gibiyim gidip biraz uzanayım..

selam sakaryammmopuyorumnanaktan
kısmetsiz pisimm çok geçmiş olsun Allah şifa versin teyzelerineee
nasılsınız sakaryamın güzel hatunlarıı hepinizi öpüyoruzzzŞenizŞeniz

pisicimmm ck gecmıs olsun dınlen tabii ck yorulmussun
tsk ederım sımdılık kanama yk bakalım ptesı dr ne dıcekkk
myhope sahsen tanısmadık amma kıslarla beraber bende rahatsız edecemmm senı gulum...

panterimm rahatsızlık ne demekk canımm zaten buluşmaya gelemedim aklım sizde kaldı hepinizi bekliyorumm :1hug:

panterimm rahatsızlık ne demekk canımm zaten buluşmaya gelemedim aklım sizde kaldı hepinizi bekliyorumm :1hug:

tsk ederım gulum kıslar ıslerını bı yola koysunlar calacazz kapını gayriiikaydirigubbakcemile2

iyigeceler hanımlar cümleten hepinize geçmiş olsun aynı zamanda banada öğleden beri bi başağrısı ölüyorum ne yaptıysam geçiremedim hap içtim okutup üflettim yok aynen ağrı devem ediyo:sinifsinif:
myhopeme gitme işini önümüzdeki cumartesiye ayarlarsanız sevinirim cumartesileri izin kullanabiliyorum sizlerle olmayı çok isterim zaten myhopeme karşı mahcupum bide ogün gelemzsem iyice üzülürüm ağlarım bak:çok üzgünüm:

gecmıs ossun guzl yuzlum aglama kıyamaz panter:teselli:

iyi geceler kızlar nasılsınız pek iyi kimse yok gibi allah şifa versin hastalara sağlamlar dikkat edin grip kötü beni yakaladı siz yakalanmayın

iyi geceler arkadaşlar,
eltim çok geçmşler olsun,acil şifalar dilerim teyzeciine,kendinede dikkat ol bu arada,sanada geçmş olsun ,
panterim tahlillerin temiz çıkmasına çok sevindim,tekrar geçmş olsun,biras sabır çok çabuk iyileşir inş.
aylacım hoşgelmişin sende,hamarat görmesem sana inanıciim yanezemuszemus,beyzcım sanada çok geçmş olsun,
yeşil gözlü ablam sanada çok geçmş olsun,nedir yaamirmirmirmir
bütün topic hastamı olmuş,acil şifalar herkeslereopuyorumnanaktan

yesıl gozlu ablam sanada gecmıs ossun yaz grıbı kıs grıbınden beter oluyo
rosumum tsk canemcim

tüm hastalara acil şifalarrr dikkat edin kendinize kızlar... bende gribe yakalanıyorum galiba sesim kısıldı, başımı yerinden kaldıramıyorum

tüm hastalara acil şifalarrr dikkat edin kendinize kızlar... bende gribe yakalanıyorum galiba sesim kısıldı, başımı yerinden kaldıramıyorum

gecmis ossun gulum aman kollayın kendınızı ben gecen ay 2 hafta yattım grıpten sedos sen hamıle mıydın gulum

benımde kuzenler gelmıs alamanyadan mıthatpasaya gıdıcezz oglende anacımmmla gezmeye hepıcnızı operem yawrilerropuyorumnanaktan

günaydın sakaryammmmopuyorumnanaktan
beyazım yeşilgözlü ablam geçmiş olsunnnn
panterimm gözünaydın canımmmm:1hug:

pantercim gözünaydın kuzuum,
mithatpaşa hee,bizim buraa geliyonus yane:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…