pantercim gözünaydın kuzuum,
mithatpaşa hee,bizim buraa geliyonus yane:hulya:
ewt gulum ıstasyonun karsısına hemencıksen nırde oturon guselim de bakem panterine
cıks oomas burdan söleyemem,myhope giderkene ben toplıcam sizi o zaman sölerim taam mı?
gecmis ossun gulum aman kollayın kendınızı ben gecen ay 2 hafta yattım grıpten sedos sen hamıle mıydın gulum
merhaba hanımlar ..bugün benim kızlar evde.. anca girdim bir bakayım dedim..sedda bugünlerin kıymetini bil canım ,,en güzel günlerin,,biz 20 seneyi devirdik acısyla .tatlısıyla ,,.pantercim tahlilerin temiz çıkmasına sevindim..kısmetsiz canım..allah acil şifalar versin teyzene....buluşma cumartesi bana uyar kızlar..nile ben söylerim ..şidlik hoşçakalın..öptüm..kızlar
tşk ederim canım benim ay ne güzel şeyler söylüyosun sen bana şımarıyorum valla=))gecmıs ossun guzl yuzlum aglama kıyamaz panter:teselli:
ayy ablacım kıyamam sanada çok çok geçmiş olsun umarım en yakın zamanda sende bende bizde iyileşiriz gerçi ben bugün daha iyiyim,iyi geceler kızlar nasılsınız pek iyi kimse yok gibi allah şifa versin hastalara sağlamlar dikkat edin grip kötü beni yakaladı siz yakalanmayın
valla hastalar topiğine döndük yine sanada geçmiş olsun güzelimtüm hastalara acil şifalarrr dikkat edin kendinize kızlar... bende gribe yakalanıyorum galiba sesim kısıldı, başımı yerinden kaldıramıyorum
kuzenler gelmiş hee süper gözün aydın muhabbette pek keyiflidir şimdi=)benımde kuzenler gelmıs alamanyadan mıthatpasaya gıdıcezz oglende anacımmmla gezmeye hepıcnızı operem yawrilerropuyorumnanaktan
günaydın sakaryammmmopuyorumnanaktan
beyazım yeşilgözlü ablam geçmiş olsunnnn
panterimm gözünaydın canımmmm:1hug:
canım benim gelmeyi düşünüyor ve gelirsen çok memnun olurum yine aynı istikamette bizim mahallede ihsaniye camine giderken solda kiler var kilerden bi önceki sokağa giriyosun ilk sağdaki apartman önünde yazıyo zati inci kız yurdu diye gelmek isteyen herkezi beklerim (bayanlar tabii şimdi nette böyle yazınca töbe töbee=)))beyas kıs senin çalıştığın yer ni tarafta de bakkem.
bencede bugünlerin tadını çıkarın güzelim tabi allah verdikten sonra yapacak bişey yok ama en azındAN 1 SENE SONRA RABBİM İSTEDİĞİN KADAR BOY BOY VERSİN İNŞ.ayy büyük harfe basmışım hiç silemem şimdi =((ilaç takviyesine başladım hemen zaten bide yatarsam bittim ben bana bakacak kimsem yok burdayok canım hamile değilim daha erken gibime geliyo ya 2,5 aylık evliyim daha:kedi:
slm canlar panterim tahlillerin temiz çıkmasına sevindim canım..beyazım yeşilgözlüm pisim sedacım çok geçmiş olsun.aylacım hoşlar gelmişsin canım... arkadaşlar cumartesi de benim için uygun..gidelim artık mayhopuma valla alperen ayakta karşılıcak artık bizi ...kaydirigubbakcemile3
tşk ederim gülüm bak müsaitsen önümüzdeki cumartesi oğluşumuzu görmeye gelmeyi düşünüyoruz teyzeleri olarak biraz erken oldu ama biz tenbelleri idare edicen artık
allah seni emi koptum yeminlennnn
kopuk kıslaar topici heheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?