Sakarya///54

merhaba kızlar tekrar..myhope ,ye tel etim..bu hafta değil birdahaki cumartesi. kabul etti,,bebeğini altını değiştiryordu..canım ya....pek giremiyormuş nete.....yani 17 ekim cumartesi..buluşma ....öptüm herkesi ..

günaydıııınnnnn myhopeye gitme işinin haftaya kalmasına bende sevindim haydeç ablacım banada bu hafta misafir geliyodu haftaya birşey olmazsa gelirim bende çok merak ediyorum sizleriii

gunaydın millet haftanız ıı ossun haydecım gecmısossun
boswerım gunaydın
rosumum dılekelrını aynen ıade edıyorum
gumusum bu ne hız kıssss konusyu hemencık halletmıssın bu arada yegen kac aylık oldu bı dıyıweren bakemmm??

günaydıııınnnnn myhopeye gitme işinin haftaya kalmasına bende sevindim haydeç ablacım banada bu hafta misafir geliyodu haftaya birşey olmazsa gelirim bende çok merak ediyorum sizleriii

ne gusel bı haber bu sedosss insallah gulumŞeniz

gumusum bu ne hız kıssss konusyu hemencık halletmıssın bu arada yegen kac aylık oldu bı dıyıweren bakemmm??
vala tam bilmiyorum ama 4 5 aylık ldu sanırım.. yürümeye bvaşlamadı ama konuşuyordu dıgıl dıgıl sesini duydum....:ecrin_bebek:

sagollll kusummmmmŞeniz

selamlar hatun kişiler
neşeniz bol ossunn efenim satırlarıma başlarkene göslerinisden öper,sevgilerimi arz ederim
ee daha daha nassınıs
kaydirigubbakcemile3
sevgiler herkeze haydec ablam ugradı bugün sağolsun ,buluşma planları varmış bu hafta bana da uymuyodu ,iii olmuş ,haftaya inş bi aksilik çıkmassa bende geliyorum

vala tam bilmiyorum ama 4 5 aylık ldu sanırım.. yürümeye bvaşlamadı ama konuşuyordu dıgıl dıgıl sesini duydum....:ecrin_bebek:

ablammm oğluşumu kocaman yaptınnnopuyorumnanaktantam 3 aylık olduu uyuyor şimdi ablamada telde demiştim buradanda yazayım dün okudum aslında haydeç ablam sormuştu myhopun haberi varmı diye şimdi oldu diyordum kiii bizimki izin vermediiii:ecrin_bebek:sonrada pc eşime geçti işte sanırım biraz üşütmüş yarın anasağlığa gidecez biraz huysuzluk yapıyor o yüzden bu sıralar fazla giremiyorum siteye pazar hariç hergün bana uyar demiştim zaten telde yeterki size uysun hepinizi bekliyoruzzz

canım benim bende 4 5 ay var diye düşündüm çokta utanmamıza gerek yokmuş anca gitme zamanı gelmiş kokla bebişi benim için ensesinden

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız bugün girme fırsatım olmadı myhopeye gitme işini hallettik sanırım haftaya kaldı yalnız ben buluşma topiğine açılma taraftarı değilim bebişi görmeye gidiyoruz özel bi buluşma bu ne demek istediğimi sanırım anladınız gidecek olanlar belli yer zaman belli herkeze duyurmaya gerek yok

ben burayı cıkaramadım yha neresi oluyo :ecrin_bebek:
hıım,:hulya: kısıım sen emziini emmeye devam et,büyüyünce sölicem ben saa taam mılmaz:Şeniz

katılıyorum beyascım,zaten gidecek olanlar hepimiz burdayız ayrıca duyurmaya gerek yok,bana gelindiğindede duyurmamıştık,sürpriz gibi olmuştu ,yine öle yaparız çokta hoş olurkaydirigubbakcemile5

selamın mumkun gacılar nasılsınız bakem
bugun dısım ıcın tekrar dr gıttım ıgne ıle uyusturtu sag alt cenemı sonacıma yha bısmıllah dıyıp gırıstı dısetlerıme yarım saatlık bı urasıdan sona ılk seansı tamamladım ck sukur haftada bır dewam edıcez allahın ıznı ıle ıgnenın etkısı 4 saat kadar surdu agzım yamuk yumuk dılım sıs wazıyette dolastım ole..
rosumum nie demion kıs bana cıkaramadım iste neresı oldugunu yoksam beni gormek ıstemionmu :kedi:
hepicinizi operemopuyorumnanaktan

panterim geçmş ossun cnmcım,
didim ben saa en özelinden ,haylamı anlamadın beeeakannehir

hayırlı geceler ..ben bugün canocuğumun yanına uğradım buluşmadan bahsettim bu hafta olmadığı iyi olmuş onun içinde uymuyormuş..neyse zaten ertelendi...haftaya hep beraberiz.. alperen bekle boncuğum geliyoruz teyzeleri olarak..

panterim canım çok geçmiş olsun..tedavi toyotadamı yoksa özeldemi.gerçi konuşuruz bunu da..hepiciğinizi öpüyorum...Şeniz

panterim canım çok geçmiş olsun..tedavi toyotadamı yoksa özeldemi.gerçi konuşuruz bunu da..hepiciğinizi öpüyorum...
saol haydecım toyotada oldum canem benim hala kanıyolar we hassaslar su an ama sukurler ossun yınede sen nasılsın gulum ıslerı kolayladınmı??

tunaydın mıllet oo kımse gelmemıs daha buraya ben sıftah yapem barıı
nerdesınız hatunlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…