oooy oy yasık ama panterim dimi,geleceklerini kendi elleriyle yıkıyolar,
biz o kadar emek veriyoruz günah, maddi manevi yıpranıyoruz,
kızım da ing.hocası bi kitap söledi ama 100 liraymış,gerek yok almayalım dedi,babası işsiz ya bizi düşünüyo soran olsa,
bende dedim alınması gerekiyosa alınacak,bizi düşünüyosan çalışacaksın,ne demek almayalım,
sözler veriliyoda bakalım ne olcak,
sayesinde çok sıkıntılıyım bu günlerde yaramı deşmenmafoldumben
geçmiş olsun panterimmm
beyazımm roşumm panterimm desenize benim iyi günlerim bunlarrrrrkaydirigubbakcemile3annemde hep küçüktünüz vurdum kıçınıza sustunuz büyüdünüz dertlerinizde büyüdüüü der oğluşum hep küçükmü kalsa neee:ecrin_bebek:Allah kolaylık versin hepinizeeeee:1hug:
ammiin hepimizin yardımcısı olsun,çocuklarımızı kötülüklerden korusun rabbim:Saruboceq:eltimde aynı panterim sorma,buluşnca bi dertleşiyoski sorma gitsin:çok üzgünüm:aynen katılıyorum gulum benım boncugum sımdılık bana bırsey yapmıyor amma annem ıle yıyorlar bırbırını bırı anam bırı danam prtada kalıyom gulum dedıgın gıbım keske hep kuccuk kalsa ıdı boncugummm...........
allah hepımızı yardım etsın gusel gozlum pısıcımde bızdendır kesın kaydirigubbakcemile
aamiin cnm,sen daa duur bişe görmedin cancaazımsengözlerimebaksanabgeçmiş olsun panterimmm
beyazımm roşumm panterimm desenize benim iyi günlerim bunlarrrrrkaydirigubbakcemile3annemde hep küçüktünüz vurdum kıçınıza sustunuz büyüdünüz dertlerinizde büyüdüüü der oğluşum hep küçükmü kalsa neee:ecrin_bebek:Allah kolaylık versin hepinizeeeee:1hug:
saol bebekimm annen ne gusel solemıs ole ellerınden operım
doyur karnını temızle altını baska sorunu mu wardı sankım
selamlar hatunlar...
oy bu çocukların dertleri hiçç bitmicek mi yaf...akannehir
valla küçükken yedir doyur uyut..dett dedin mi tırsarlardı yavv..şinci konser versen tınmıyolar...beyascım kıslar bide daha cadı oluyookaydirigubbakcemile3
ıı geceler sakaryam topige bak dert topicigi olmus al birinden wur otekine durumu
ben bugun ayak ustu canoma uradım ordan pıncıra gittim film izledik cekirdek cıtlattık sonada bozustuk ewe geldimmkaydirigubbakcemile3
canım bugünkü sohbetimiz yarım kaldı sen gittin dönmedin benimde işim çıktı çıkamak zorunda kaldım bir ara devam edelim yerimseniben
üzülme beyazcım.şimdi yeni ortama giriyo okula başlıyo..bi süre huysuzlanması normal.
pantercim memnunmusun toyotadan ?ben hiç memnun kalmadım.ama gene gitmek zorundayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?