Sakarya///54

merhabalar arkadaşlar bugün hey heylerim üzerimde şevval huysuz beni deli ediyo burdakiler bi yandan canımı sıkıyo off yaa valla bıktım herşeyden daral geldi yine banaakannehir
şimdi servise vardım hanım efendiyi ağlaya ağlaya gitti yinebenneyaptımki

bak terbüsüze yaa,kocuman kıs oldu okula gidiyo halamı ağlıyo aaa,
küçükken sıkıntı ,büyüyünce sıkıntı,bende delirmek üzreyim beyazcım az daa sabır ediim ,
ama hakkaten derlerdide inanmazdım,küçükken dertleri küçükmş gerçekten ,ergenim kızımla çatışıp duruyoz,insan başına geldimi çok zorlanıyo vallaaakannehir

al bendende o kaddar hatunlar beım ergende benı ck zorluyo...
alıyorum karsıma konusuyorum tmm dıo arkamı bı donuyorum yıne aynı
off yha 2 hafta oldu okullar daa bısmıllah yapmadı kıtaplara lmaz:

oooy oy yasık ama panterim dimi,geleceklerini kendi elleriyle yıkıyolar,
biz o kadar emek veriyoruz günah, maddi manevi yıpranıyoruz,
kızım da ing.hocası bi kitap söledi ama 100 liraymış,gerek yok almayalım dedi,babası işsiz ya bizi düşünüyo soran olsa,
bende dedim alınması gerekiyosa alınacak,bizi düşünüyosan çalışacaksın,ne demek almayalım,
sözler veriliyoda bakalım ne olcak,
sayesinde çok sıkıntılıyım bu günlerde yaramı deşmenmafoldumben

geçmiş olsun panterimmm
beyazımm roşumm panterimm desenize benim iyi günlerim bunlarrrrrkaydirigubbakcemile3annemde hep küçüktünüz vurdum kıçınıza sustunuz büyüdünüz dertlerinizde büyüdüüü der oğluşum hep küçükmü kalsa neee:ecrin_bebek:Allah kolaylık versin hepinizeeeee:1hug:

aynen katılıyorum gulum benım boncugum sımdılık bana bırsey yapmıyor amma annem ıle yıyorlar bırbırını bırı anam bırı danam prtada kalıyom gulum dedıgın gıbım keske hep kuccuk kalsa ıdı boncugummm...........
allah hepımızı yardım etsın gusel gozlum pısıcımde bızdendır kesın kaydirigubbakcemile

saol bebekimm annen ne gusel solemıs ole ellerınden operım
doyur karnını temızle altını baska sorunu mu wardı sankım

ammiin hepimizin yardımcısı olsun,çocuklarımızı kötülüklerden korusun rabbim:Saruboceq:eltimde aynı panterim sorma,buluşnca bi dertleşiyoski sorma gitsin:çok üzgünüm:
aamiin cnm,sen daa duur bişe görmedin cancaazımsengözlerimebaksanab
saol bebekimm annen ne gusel solemıs ole ellerınden operım
doyur karnını temızle altını baska sorunu mu wardı sankım

evet en büyük dertleri gaz sancılarııdı:sinifsinif:

evet en büyük dertleri gaz sancılarııdı
anason cayı kullanırdım ben boncugumda sorun yasamadım hıcc:ecrin_bebek:
sımcık melısa cayını ıcıyom banamısın demıooooakannehir

selamlar yeniden hatun kişiler, hee panterinde selamı var unutmadan yazayım...
bakıyorum ben arada ama bişey yazamıyorum ya ,tam yazarken biri geliyounutuyorum ne yazacağımı...

oooo bakıyorum bir ah et bin ah işit durumu hakim burda çocukların iyi dedikidusu yapılmış valla onu bunu bilmiyorumda benim kız şimdiden böyleyse ilerde vay halimize diyorum kök söktürüyo nedir bu yaa şimdi diyorum oğlum için sen bir melekmişsin kızımda öyle ama kara melekkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
selamlar hatunlar...
oy bu çocukların dertleri hiçç bitmicek mi yaf...akannehir
valla küçükken yedir doyur uyut..dett dedin mi tırsarlardı yavv..şinci konser versen tınmıyolar...beyascım kıslar bide daha cadı oluyookaydirigubbakcemile3

ıı geceler sakaryam topige bak dert topicigi olmus al birinden wur otekine durumu
ben bugun ayak ustu canoma uradım ordan pıncıra gittim film izledik cekirdek cıtlattık sonada bozustuk ewe geldimmkaydirigubbakcemile3

yaa bide canımı sıkan ne biliyorrmusun canım benimkinin huyunu bilmesem canım yanmıcak 1 yaşında neyse şimdide aynı bu ama bu halini yeni görenler ben şimdi eşimden ayrıyım yaa hemen psikolojisi bozuk bu çocuğun damgasını vuruyorlar deli oluyorum böyle suçlayıcı bi tavırla sanki keyiften boşandık hadi boşandık çocuktan ilgi alakamızı kesmedik yaa haliyle babadan ayrı olması onu özlemesi bide yer değişikliği etkiliyo çocuğu ama elimden daha fazlası gelmiyor ne yapayın.....

ıı geceler sakaryam topige bak dert topicigi olmus al birinden wur otekine durumu
ben bugun ayak ustu canoma uradım ordan pıncıra gittim film izledik cekirdek cıtlattık sonada bozustuk ewe geldimmkaydirigubbakcemile3

canım bugünkü sohbetimiz yarım kaldı sen gittin dönmedin benimde işim çıktı çıkamak zorunda kaldım bir ara devam edelim yerimseniben

üzülme beyazcım.şimdi yeni ortama giriyo okula başlıyo..bi süre huysuzlanması normal.
pantercim memnunmusun toyotadan ?ben hiç memnun kalmadım.ama gene gitmek zorundayımm

üzülme beyazcım.şimdi yeni ortama giriyo okula başlıyo..bi süre huysuzlanması normal.
pantercim memnunmusun toyotadan ?ben hiç memnun kalmadım.ama gene gitmek zorundayımm

pisicim benimki protez falan dııl traslama sımdılık bı sorun yok ama
sen nıe memnun kalmadın

günaydınlar kıslar,opuyorumnanaktan
bugün çok güzel bi hava var dışarda,:lepi:
maalesef tek sıkıntımız sular eltimcim,
su arızayı aradım az önce,
saat 5 e kadar verilecek dediler,akannehir
tabii daha erken yada geçte gelebilir
öğleden sona süslenip günüme gitçemzemuszemus
allahtan güne gitçemiz arkadaş depo kullanıyo,kadın susuzluktan mahvolmuştu yoosam:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…