Sakarya///54

gunaydın kıslar bızdede sular yok bende carsambaya gıdecem bugunnnnnnn pisicik sorumu gormedinmi yawriiiiiiii

slm hanımlar anladığım kadarıyla bugün tüm adanın suları kesilmiş burda geldi neysekiakannehir
ohh valla günler falan gezin bakalım bizde burda pinekliyelim:sinifsinif:

iyigeceler hanımlar pek gelen giden olmamış nasıldı gününüz bugün benim için keyifli bi gündü allah için akşam üzeride sağolsun panterim geldi gittik şevval hanıma ayakkabı aldık onla sonra döndük bi güzel kahvelerimizi içtik dedikodu yaptık lafladık çok iyi geldi yaa hanımlar sizlerde gelin böyle aradakaydirigubbakcemile

benim ıcınde ck guseldı tsk ederım beyazım nasıl prensesı kafaya aldım ammasositososito
yalnız emine abla dedı yha senin adı normal arkadasın yokmu die koptum orda tekrar tsk
bu arada ewde misadir wardı ondan ancak girdim
ii geceler hatunlaropuyorumnanaktan

günaydın.... nasılsınız arkadaşlar..benim bu ara canım hiç bir şey istemiyor..niye böyle oldu anlayabilmiş değilim.... hepiciğinizi öpüyorum..

slm hatunlar sımck ısım warbıtınce yazıcam hepıcınızı operemm

selam güzel hatınlar...
oh panterim kaynatmışsınız beyazla...
haydeç aplam niyekine keyfin yok bakkemm
öpüyorum hepiciğinizziiiŞeniz

merhabalar hanımlar bugün hava yine günlük güneşlik bu senede kış gelmicek anlaşılan ama ben burdayım bana ne fayda:çok üzgünüm:
ne oldu haydeç ablam niye canın sıkkın bakem senin anlat rahatlarsın takmışsındır kafana bişeycikler muhakkak
panetrim dünkü organizeyi en kısa zamanda tekrarlıyalım tatlımsositososito
eee had ihanımlar gelinde azcuk laflayalımşakkıdı

selam sakaryammmmopuyorumnanaktan
haydeç ablam daha iyisindir umarımm
panterim kolay gelsinnn:1hug:
pisicim bizde seni öpüyoruzzzkaydirigubbakcemile3
beyazımm o güneşin banada faydası yokkkk üşüyorum resmen yaaaa-tatlicadiarzu-

selam hanımlarr... evet dışarda hava çok güzel ben evde yatıyorum 3gündür sağ boşluğumda bi ağrı var dayanamaz duruma gelince dün doktora gittik veeee sağ böbreğimde taş olduğunu öğendik nasıl canım sıkıldı anlatamam neden hep beni bulur böyle şeyler bilmiyorum:ecrin_bebek: cmts misafir gelecek işim dolu yerimde duramıyorum ağrıdan:roflol::roflol::roflol: öpüyorum hepinizi dikkat edin kendinize

kızlar akıl verin bana ne yapayım ben misafirlere çayın yanına valla aklım durdu çalışmıyo artık yardım edin bana fikirlerinizi bekliyorummm

hastamı oluyosun güzelim aman aman dikkat et bu havalar fena çarpıyo valla geçen hafta ben öyleydim neyseki başında atlattım

sanada geçmiş olsun güzelim kolaylıkla kurtulursun inş.

sanada geçmiş olsun güzelim kolaylıkla kurtulursun inş.[/QUOTE]

sağol canm amin inş. çabuk kurtulurum:ecrin_bebek:

myhope gecmıs ossun gulum ewt gercekten bana kolay gelsın
sedacım sanada gecmıs ossun fıkırlerımı musaıt olunca solıcemm
beyazım ınsallah yıne gelırım ben fırsat buldukca
kısmetsızım nasılsın bakem
haydecım senınle sohbet etmeyı ck ozledım yha
we bız sabahtan mantı yaptık anacımla hafta sonu abıme gıtcek ıstanbula ona goturcek
sımdıde halı yıkıyorum fırsat buldum yazayım dedım hepıcınızı operemmmmmopuyoru
mnanaktan

seddaacım çok geçmiş olsun..birde bu hasta halinle misafirmi kabul ettin...kolay gelsin...

sağolun canlar ya bir bilsem ne olduğunu kafama da bişey takmadım ama beynim durmuş vaziyette hayattan bıkmış yorulmuş ne bileyim işte bende bişey anlamadımki...of canım sıkılıyor canım...kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…