ben orda köprrü yaptırdım.ama sinirlerialmadan yapmışşimdi tekrar gitmem lazım arada ağrı yapıyoo:1no2:pisicim benimki protez falan dııl traslama sımdılık bı sorun yok ama
sen nıe memnun kalmadın
ben orda köprrü yaptırdım.ama sinirlerialmadan yapmışşimdi tekrar gitmem lazım arada ağrı yapıyoo:1no2:
iyigeceler hanımlar pek gelen giden olmamış nasıldı gününüz bugün benim için keyifli bi gündü allah için akşam üzeride sağolsun panterim geldi gittik şevval hanıma ayakkabı aldık onla sonra döndük bi güzel kahvelerimizi içtik dedikodu yaptık lafladık çok iyi geldi yaa hanımlar sizlerde gelin böyle aradakaydirigubbakcemile
hastamı oluyosun güzelim aman aman dikkat et bu havalar fena çarpıyo valla geçen hafta ben öyleydim neyseki başında atlattımselam sakaryammmmopuyorumnanaktan
haydeç ablam daha iyisindir umarımm
panterim kolay gelsinnn:1hug:
pisicim bizde seni öpüyoruzzzkaydirigubbakcemile3
beyazımm o güneşin banada faydası yokkkk üşüyorum resmen yaaaa-tatlicadiarzu-
selam hanımlarr... evet dışarda hava çok güzel ben evde yatıyorum3gündür sağ boşluğumda bi ağrı var dayanamaz duruma gelince dün doktora gittik veeee sağ böbreğimde taş olduğunu öğendik nasıl canım sıkıldı anlatamam neden hep beni bulur böyle şeyler bilmiyorum:ecrin_bebek: cmts misafir gelecek işim dolu yerimde duramıyorum ağrıdan:roflol::roflol::roflol: öpüyorum hepinizi dikkat edin kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?