al benden de o kadar bı wurdum kafayı 4te kalktım sersem oldumyha adetım gecıktı benıde mahwettı bu ay:kedi:
adetinmi geçtin aman allahım aman allahım:jeyyar:
nden ole dedinkine bisemi ima etmeye calısıyon yoksam beyazım:CüvCüv:sırnaşık şey
naklen yayın yapıyorum hanımlar panterle pıncırı burdasengözlerimebaksanabhesaptan sonra tekrar gelirlermi bilmiiim:bbo: panter fena geçirdiiii eeeee tırnaklarınıkaydirigubbakcemile3pncıraa-tatlicadiarzu-
bu ara topıgı bi agırlık bastıki sorma gitsin rosumum hastalananmı ararsın uykusuzmu ararsın agırlıkta ayakta duramayan mı ararsın hepsı burda ins gıttıgın yerde bıraz acılırsın:dance:iyi akşamlar kıslar muhabbet güzelmişte uzunmuş yaf,
oku oku bitmedi,
elibayancım hoşgelmişin cnm,hep bekleriz ...Şeniz
bugün yine yoğundum ev işiyle uğraşırkene komşum kısır istedi,onu yaptım ,çay faslı felan ancak eve geldim dedim kii,oğlumun arkadaşının ablası evleniyodu,tutturdu,bütün arkadaşlarım düğüne gidii,bende isterim diye,şimdide hazırlandım arkadaşım almaya gelicek ,onu bekliyorum,
ama çok uykum vaa,cnm istemii yaa,mirmirmirmir
hadin görüşürüz sona,öpiim hepiciinizi..Şeniz
merhabalar arkadaşlar nasılsınız =)
iyi akşamlar kıslar muhabbet güzelmişte uzunmuş yaf,
oku oku bitmedi,
elibayancım hoşgelmişin cnm,hep bekleriz ...Şeniz
bugün yine yoğundum ev işiyle uğraşırkene komşum kısır istedi,onu yaptım ,çay faslı felan ancak eve geldim dedim kii,oğlumun arkadaşının ablası evleniyodu,tutturdu,bütün arkadaşlarım düğüne gidii,bende isterim diye,şimdide hazırlandım arkadaşım almaya gelicek ,onu bekliyorum,
ama çok uykum vaa,cnm istemii yaa,mirmirmirmir
hadin görüşürüz sona,öpiim hepiciinizi..Şeniz
bu ara topıgı bi agırlık bastıki sorma gitsin rosumum hastalananmı ararsın uykusuzmu ararsın agırlıkta ayakta duramayan mı ararsın hepsı burda ins gıttıgın yerde bıraz acılırsın:dance:
iis gulum sen nasılsın kaydirigubbakcemile5
saol ablacım bende iyiyim a.s
hee sorma bi açıldım ,bi açıldım ama soğuktan,dondum laa,bu ara topıgı bi agırlık bastıki sorma gitsin rosumum hastalananmı ararsın uykusuzmu ararsın agırlıkta ayakta duramayan mı ararsın hepsı burda ins gıttıgın yerde bıraz acılırsın:dance:
5[/COLOR][/B]
iyiyim cancaazım,sen nassın,bekarsın galba,okul var mı,kaç yaşındasın de bakemteşekkürler hoşbuldum nasılsınız a.s.
her bi yanım açıldı diyosun yaneekaydirigubbakcemile3hee sorma bi açıldım ,bi açıldım ama soğuktan,dondum laa,
bu havada açık havada düünmü olur yaf:mymeka:,muhtelif yerler tutuldu allahıma,:sinifsinif:
yanlız düğünde bi erkek şarkıcı çıktı,yeşil saten bir gömlek giymş,birde oynuyo varya koptum,sesi fena değildi bide hep sefdiim şarkıları söledi,zor durdum la yerimde,serde bşnaklık vaa ya ondan zaar,:sm_cool:
iyiyim cancaazım,sen nassın,bekarsın galba,okul var mı,kaç yaşındasın de bakem
CADIARZU
heralde galiba sanırsam öyleyimmsengözlerimebaksanabanaam eltim kıs nassın ,hattasın zannımcaazemuszemus
efet aynen öle eltim,aynı familiaa:roflol:her bi yanım açıldı diyosun yaneekaydirigubbakcemile3
kıs ne güsel yeşil moda. bülent ablgillerden demek bu şarkıcı arkidiş:jeyyar:
heralde galiba sanırsam öyleyimmsengözlerimebaksanab
ay sinirlendim ben bu netteeee.kaç seferdir düşüp duruyıı:mymeka:
panter kıs sen gene uyumuşun..ben onuda yapamadımmirmirmirmir
bak sen beyaza bugün misafir ağarlamış..buyrunnnnnnnnn
eltim kıs sefan olsun..düğüne gittin he..zemuszemus
elibayancım iyi demek adet olmuş.işte iç güveysinden halliceyim.sen nasılsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?