Sakarya///54

slm hatunlar canom allah razı olsun
beyazım bız kolay kolay bırlesemeyıs artıkın dedıgım ben olsam benı affetmezdım

iyiakşamlar hanımlar şükür kk düzeldi ama bizim hatunlar yok buralarda bakın cano bile gelmiş siz yoksunuz hadi toparlanın gelin bi kahve ikram edeyim sizlere
yok be beyazcım,zor bela girebildim 1 saattir bekliim iki satır yazcem diyeeakannehir
caanom hoşgelmişin cnmcım,bizde seni öperizŞeniz
slm hatunlar canom allah razı olsun
beyazım bız kolay kolay bırlesemeyıs artıkın dedıgım ben olsam benı affetmezdım

allah allah o nasıl laf pıntırım yaf,
her bi hatanın elbet bi telafisi vardır,
ne ettinide çok merak yaptım yaaneyerimseniben

slm hatunlar
bugun sıze hep kotu haber werıcemmm
enısteyı kaybettık
pınıcrla ayrıldık
babamın 30000tl borcu oldugunu ogrendık
moralım cok bozuk anlıcanız

he bıtane ıı haberım war yarın ıse baslıcam maasııı sayılmaz ama sımdı calısmak zorundayım babam bızı mahwettı maddı olarak

slm canlarım..ben geldim..panterim kuşum ne oldu ya inan çok üzüldüm..hayırlısı olsun.inşallah herşey yoluna girer...dün beni aradın çok teşekkür ederim..beyazım şu işlerimi yoluna koyayım bende yanına gelmek istiyorum..canocum çok sağol canım..tubiş iyi pazaretesi dr randevu alıcam bakalım ne zaman gün verecek..olsunda biran önce kurtulsun..gümüşüm işin hayırlı uğurlu olsun arkadaşım..yeşilgözlüm nerelerdesin..pisim roşum inşallah sizlerde iyisinizdir..myhopum küçük alperenimiz nasıl yanacığından öpüyorum. bende bu gece pancar soyma işini bitirdim yarın pekmeze giricem..yarın gece biter inşallah..parmaklarım şişti pancar soymaktan.10 çuval soyduk..inşallah hayırlı müşterilerim olur...hepiciğinizi öpüyorum...Şeniz

rosumum merakta kalma hemencık solıyım dun aksam adacenterın gırısınde pıncırın dudagını patlattımlmaz:

walla haydecım geldımmı hepsı ustuste gelıyo
sagolsun babam yaktı bizi ne diyim saglık olsun
ama cıkıs yolu bulamıyoruz sımdılıkmafoldumben

slm hatunlar
bugun sıze hep kotu haber werıcemmm
enısteyı kaybettık
pınıcrla ayrıldık
babamın 30000tl borcu oldugunu ogrendık
moralım cok bozuk anlıcanız

canım öncelikle başınız sağolsun.. pıncıre gelince inşallah düzelirsiniz..baban içinde çok üzüldüm..ama önce can sağlığı canım ya...ne diceğimi bilemiyorum..iyi habere gelince işin hayırlı uğurlu olsun..rabbim hep yanında olur inşallah..Şeniz

insallah haydecım :Saruboceq:ama bu ara bizim ewe gunes dogcak gibi gorunmuyosenağlama

sinirlendirdi beni zaten dun moral sıfırdı oda bardagı tasırdı ona patladım bende haydecımmmm
agzı cenesı ustu kan ıcınde kaldı

sinirlendirdi beni zaten dun moral sıfırdı oda bardagı tasırdı ona patladım bende haydecımmmm
agzı cenesı ustu kan ıcınde kaldı

erkek gibi kızsın derler ya. canım inşallah herşey yoluna girer sıkma canını..bende o sıkıntılı dönemlerden geçtim..anlatsam dudağın uçuklar..inan erkeklere bişey olmuyor.ben annen adına çok üzüldüm..çileyi kadınlar çekiyor nedense..aynı şeyleri yaşadım..anca düzeldik bizde canım...düzeldikte denemezde..buna şükür...

siteye ne oluyor böyle..yazamadım bir türlü..

bende ozelden sana yazdım gitmedi gulum hakettı pıncır
anneme gelınce haberı yk ogrenırse tımarhanelık olur zate
gulum sıtede sorun war gercekten 10 kere denıyom bıse yollamak ıcın bu arada sanada kolay gelsın glulm kendı derdımden senıde unuttum arada ck pardon

canım panterim aman ya söylemeyin annene de kadın üzülmesin..bütün hastalıklar üzüntüyle gelir derler...sağol canım iş hiç birşey değil.yattınmı dinlenirsin..rabbim keder sıkıntı vermesin.. Şeniz

ii geceler haydecım bende ozlemısım tatlı ruyalar ckk opuyorum senı........

gunaydın sakaryam sabah 6da yattım 9da kalktım uyku tutmadı normal olaraktan hafta sonunuz ii gecsin inss...........

günaydın kıslar
yaf site düzeldi zannettim ama cık düzelmemiş.lmaz:..
yaf bu arada neçok şey olmuş..
panterimşekerim üzülme arkadaşım:teselli:.bi laf vardır.bi dert geliceği zaman silsilesinide peşine takarmış..inşallah herşey zamanla yoluna girer.pıncır seniçok kızdırmış sanırsam.yoksam sen okaa patlamazdın.olsun herşeyin bi orta yolu bulunur canım sıkma canını..diğer maddi konulara gelince borçsuz insanmı var gülüm..hepimizde var böle çıkmazlar..napalım allah sağlık versin.hem arkadaşın arkadaşa ettiği dua kabul olurmuş.urda bir sürü insanız yaf..öperim senüüü....he bu arada bi yaş daha gençleşcen heeee...benim kızımında senden 4 gün önce doğum günüsüü.....
ay haydeç aplam kıs panterime daldım.sanada kolay gelsin emektar aplam benim..hayırlı müşteriler olsun pekmezlerine...tubişindee iyi haberlerini alalım inşallah..Şeniz.
beyazım kıs sen nasılsın..nasıl gidiyo işler..?yerimseniben
canomcum kıs arkedeşim bende seni öperimmmmmmmmmŞeniz
valla bu aralarda bizim evdede grip sendromu yaşaniii.kızçem fena hasta..yatii bende olmakla olmamak arası durumdayımm.hepinize güsel haftasonlarııopuyorumnanaktan

günaydınlar
kızlar bende sakaryalı oldum aranıza kabul edermisiniz
serdivana geldim burda hiç tanıdığım yok sizler varsınız kısmetsiz kedim sen neredesin
hepinize iyi hafta sonları dilerimopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…