Sakarya///54

gunaydın sakaryam ben bugun bıldıgınız uzre ıse basladım bakalım neler olacak hep beraber gorce zrosum uyu kızz bu hawada baska ne yapılır kıne
myhope m tsk ederım gulum guzel dıleklerın ıcın hadı ıı haftalar herkese

ooy pıntırım huyum kurusun,
uyandım mı bikere bi daa dünyada uyuyamam,
şimci kaffaltımı yapçem de hiç cnm istemii:umursamaz:
sana kolay gelsin pıntırım ,işin hayırlı olsun,
hepimize ii haftalar ossun:Saruboceq:

selam kızlaaarrrr nezamandır siteye bakamıyodum fırsat bulamıyodum artık buradayımm. anladığım kadarıyla herkesin sorunu var insanoğlunda sorun bitmezki allah herkese kolaylık versin

selam hanımlar hepinize hayırlı bir gün diliyorum
panterim yeni işin hayırlı olsun haydeçim sanada kolay gelsin
roşum tatlım sıkma canını sıkılıyosan gel bizlere doğru kardeşinde bu tarafta
gel bi çayımızı iç bende hiç kimseyi tanımıyorum gidecek yerde yok misafirim olopuyorumnanaktan

saol rosumum ossun bakalım

selam kızlaaarrrr nezamandır siteye bakamıyodum fırsat bulamıyodum artık buradayımm. anladığım kadarıyla herkesin sorunu var insanoğlunda sorun bitmezki allah herkese kolaylık versin
amin cnm en az sıkıntım ile atlatırız ins...

tsk edrim gulum
ben kacırmısım cnm nerde oturuyosun ??

bu arada kıslar hastalandım yha karnım cokkkkk agrıyo ne tawsıye edrsınız yılan gıbı kıwranıyorum yha

bu arada kıslar hastalandım yha karnım cokkkkk agrıyo ne tawsıye edrsınız yılan gıbı kıwranıyorum yha
aah pıntırım kelin ilacı olsa kendi başına sürer hesaabı,
eşimin bana dediğini diyim ,geçince rahatlarsın:umursamaz:
hmm bende ist..geldim neresınden beyaz toprakta ist. gelme
kızın ogretmen mı ne ogretmenı hangı okuola yapıldı ataması

çok meraklı gördüm seniyerimseniben

tanısıp kaynasmak ıcın seyetttıydım rosumum ınankı kotu bı nıyetım yok:1rolleyes:

saolasın cnm,üşüyom ben yaa,fazla uzağa gitmiyim şimci,
davetin için tşk ederim,alacağım olsun,telafi ederiz kaydirigubbakcemile5
geçen hafta başı kardeşimde kaffaltıdadık,aplaları olaraktan:hulya:
hafta sonuda kuzenlerle toplaşıp gitiik cümbür cemaatdelikafadulden
kızımızı biraz kendi haline bıraksak tam süper olcek dimiiyerimseniben

aah pıntırım kelin ilacı olsa kendi başına sürer hesaabı,
eşimin bana dediğini diyim ,geçince rahatlarsın:umursamaz:

çok meraklı gördüm seniyerimseniben

biiyorum cancaazım,kaydirigubbakcemile5
ne iş yapıyon sen şimci,
yane ilk iş gününde gelmiş senin merette hee:mymeka:

ben bilsem dıcem amma
saka saka
buro elmanı sekreter on muhasebe karısımı gulum
bugunu beklıyomus sankım :1rolleyes::çok üzgünüm:

slm canlar..oh oh sabah sabah sohbet güzelmiş burda erkenciler iş başında..ben bugün keyfime baktım yattım dinlendim..kaç günün uykusuzluğu vede yorgunluğu vardı..2 ci pekmeze enerji toplamam lazdım değilmi dostlar..inanın yaptığımdan tek gram kalmadı..bakalım 2ci postada öyle olacakmı...herkese kolay gelsin..
opuyorumnanaktan
panterim canım bugünü hayırlısıylan atlat yarına bişey kalmıyor denemeyle sabittir..40 yaşını geçtim 3 doğum yaptım banamısın demiyor o sancı.. menopoza kadar devam kanımcaCADIARZU

eminecim arkadaşım yakın olsaydım bir kahveni içmeye gelirdim..ama malesef ben uzaktayım..ama arkadaşlarla bir hoşgeldin çıkartması yaparız inşallah sana ..kızının işide hayırlı olsun canım..Şeniz

seedaa canım evet yoktun sen nerelerdesin.gerçi uzun zamandırda kk ya doğru dürüst girilmiyor...kaydirigubbakcemile

ya kızlar pisi nerde görünmüyor..kızı hastaydı ne oldu acaba.eltiş cevap ver hele...

sorma ablacım ya dedemi kaybettikten sonra bursaya çok sık gidip geldim. bide bu arada gribe yakalandım atlatamadım gitti ne meret şey şu grip ya sürekli istirahat istiyo hala atlatnışta sayılmam ama artık burdayım Şeniz ablam seni sanada kolay gelsin şimdiden buarada bende bekliyorum oturmaya sıkılıyorum valla kimse yok burda ne gelen vaarr ne gidecek biyer(

heman ablacım,eltimcimler akşam bendeydiler,kızımız biras süzülmüş bikaç gün ateşlenip yatmış,şimdi ii allaha şükür,bende sabah beri girer diye düşündüm ama gelmedi,
bugün ne eder haberim yok,
ablam kolay gelsin sanadaopuyorumnanaktan
sedacım bu kaa ara verme ,buluşmalardada görüşürüz inş.kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

yol ız bılmemek ck kotu bız warız sedacım bız sana hem arkadas hemde pusulan oluruz rahat ol
haydecım opuyorummm

slm kızlar nasılsınız ben bugün bu havaya rağmen bomba gibiyim en kötü günüm böyle olsun inş ya rabbimmm:Saruboceq:halimi hatrımı soran bana selamlar ileten tüm dostlarıma bil mukabele diyorum öpücükler gönderiyorummŞeniz
dert yokmu istemediğiniz kadar ama hayatın güzelliklerinide görmek lazım bi yandan dimee onlarla da mutlu olmalıyız...
benim akıllı güzel kardeşimdedükanını batırdı meselaa batan batana bugünlerde devretti banka borçlarını ancak öyle ödeyecek şincik iş arıyo inş hemen bulurda daha zor günler geçirmez:Saruboceq:
bu arada ben buradayım canı sıkılanları muhabbete beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…