günaydınlar
kızlar bende sakaryalı oldum aranıza kabul edermisiniz
serdivana geldim burda hiç tanıdığım yok sizler varsınız kısmetsiz kedim sen neredesin
hepinize iyi hafta sonları dilerimopuyorumnanaktan
panterim başınız sağolsun,çok üzüldüm,hem anasız hem babasız kaldı kuzular,allah sabırlar versin:Saruboceq:slm hatunlar
bugun sıze hep kotu haber werıcemmm
enısteyı kaybettık
pınıcrla ayrıldık
babamın 30000tl borcu oldugunu ogrendık
moralım cok bozuk anlıcanız
senin için hayırlısı olsun pıntırım:Saruboceq:he bıtane ıı haberım war yarın ıse baslıcam maasııı sayılmaz ama sımdı calısmak zorundayım babam bızı mahwettı maddı olarak
iyiyiz ablacım,tubişime geçmş olsun diyim ,allah işlerinde kolaylık versin ,inş.hayırlı satışlar olur :Saruboceq:slm canlarım..ben geldim..panterim kuşum ne oldu ya inan çok üzüldüm..hayırlısı olsun.inşallah herşey yoluna girer...dün beni aradın çok teşekkür ederim..beyazım şu işlerimi yoluna koyayım bende yanına gelmek istiyorum..canocum çok sağol canım..tubiş iyi pazaretesi dr randevu alıcam bakalım ne zaman gün verecek..olsunda biran önce kurtulsun..gümüşüm işin hayırlı uğurlu olsun arkadaşım..yeşilgözlüm nerelerdesin..pisim roşum inşallah sizlerde iyisinizdir..myhopum küçük alperenimiz nasıl yanacığından öpüyorum. bende bu gece pancar soyma işini bitirdim yarın pekmeze giricem..yarın gece biter inşallah..parmaklarım şişti pancar soymaktan.10 çuval soyduk..inşallah hayırlı müşterilerim olur...hepiciğinizi öpüyorum...Şeniz
dudaanı patlattırcak kadar kızdırdıysa ,haketmiştir dicem,belkim de düzelir yaf,hemen bitti dimeeyerimsenibenrosumum merakta kalma hemencık solıyım dun aksam adacenterın gırısınde pıncırın dudagını patlattımlmaz:
hoşgeldin cnmcım,tabiiki kabul ederiz o nasıl laf:hulya:günaydınlar
kızlar bende sakaryalı oldum aranıza kabul edermisiniz
serdivana geldim burda hiç tanıdığım yok sizler varsınız kısmetsiz kedim sen neredesin
hepinize iyi hafta sonları dilerimopuyorumnanaktan
ıı geceler hatunlar kk sorunlu ıdı gıremedım yazılanları okudum cwp weremedım
yenı gelen ark.. hosgelmısler...
beyazım bıraz sorunluyum ozur unuttum ben ısın kımden nden geldıgını
ewt beyaz ıle patronlarımız aynı ama yerlerımız we ısımız farklı o mama dunyasındaa
ben yer altı malzemelerı ıns.. sırketı anlıcanız ıs yerıde guneslerde
hıc keyfım yk hanımlar
ck sukur adet oldum o sewındırıcı bı haber dunde ogleden sonra ıse bakmak ıcın patron cagırdı oncekı elemanıda ısı gosterdı bana bıraz zor geldı ama calısmak zorundayım
ins.. hayırlı olur bu arada wesıle oldugu ıcın beyazıma tsk ederım
pıncırla bı gelısme ykkk
olcagınıda sanmıyom zate nse hanımlar sımdılık bu kadar tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın rosumum haydecım beyazım pısıcım tsk ederım ...
bu arada enıstede duzceye defın edıldı.......
canım öncelikle tekrar başınız sağolsun..rabbim geride kalanlar uzun ve sağlıklı ömür versin... sonra işin hayırlı uğurlu olur inşallah..kafanı biraz toparla canım benim ..hayat senin hayatın ve doyasıya yaşa..bizler yanındayız..sevgiyle kal canım..çok öpüyorum seni...rabbim ne verirse hayırlısını versin hepimiz için.AMİN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?