Sakarya///54

hoşgeldin güzelim aramıza sen buraya uğramaya devam et yakında kalabalık bi dost topluluğun olur bende bir zamanlar buralarda çok yalnızdım şimdi tüm arkadaşlarım sevdiklerim burdan kkdan oldukçada kalabalık sen şanslısın bak kk hayatındayken buraya gelmişsin ben buralara geldikten 6 sene sonra kk ile tanıştım mafoldumben

bu arada herkeze selamlar hanımlar pantercim iş buldunu söylemiş ama nerde buldunu patronunun kim oldunu söylememiş :umursamazatronlarımız aynı artık panterimle oda şantiyemizde çalışacak oranın sekreterliğini yapacak beni görmeye geldiğinde ilginç bi tesadüf yaşandı ve gelişmeler sonucunda iş onun oldu hayırlı olsun inş
haydeç ablacım çok çok kolay gelsin inş emeğinin karşılığını kat kat alırsın tubişte hayırlısı ile atlatsa şu ameliyatı çok zor değil ama insana stresi yetiyo işte, şimdiden dolaba dondurma stoğu yapınyerimseniben

slm hatunlar
bugun sıze hep kotu haber werıcemmm
enısteyı kaybettık
pınıcrla ayrıldık
babamın 30000tl borcu oldugunu ogrendık
moralım cok bozuk anlıcanız
panterim başınız sağolsun,çok üzüldüm,hem anasız hem babasız kaldı kuzular,allah sabırlar versin:Saruboceq:
babacıınada allah ödeme kolaylıı versin ,demekten başka çare yok:1hug:
he bıtane ıı haberım war yarın ıse baslıcam maasııı sayılmaz ama sımdı calısmak zorundayım babam bızı mahwettı maddı olarak
senin için hayırlısı olsun pıntırım:Saruboceq:
iyiyiz ablacım,tubişime geçmş olsun diyim ,allah işlerinde kolaylık versin ,inş.hayırlı satışlar olur :Saruboceq:
rosumum merakta kalma hemencık solıyım dun aksam adacenterın gırısınde pıncırın dudagını patlattımlmaz:
dudaanı patlattırcak kadar kızdırdıysa ,haketmiştir dicem,belkim de düzelir yaf,hemen bitti dimeeyerimseniben
hoşgeldin cnmcım,tabiiki kabul ederiz o nasıl laf:hulya:
buluşmalarada beklerizkaydirigubbakcemile5

yok kıslar ben dayanamıciim bu sitedeki yavaşlığa gidiim işte:umursamaz:

günaydın sultanlar,
sonunda kış geldi hayırlısıyla,
bugün sobamı kurup ısınacam inş.
hadin herkese ii pazarlar olsun...

slm dostlar..hayırlı pazarlar herkese..panterim kuşum işin tekrar hayırlı olsun..beyazım süpersin. panterimle aynı iş yerindemi çalışcaksınız..pisim çok geçmiş olsun kızına...bu havalara dikkat birden soğudu..roşum geç kalmışsın soba kurmakta..biz kuralı 1 ay oldu nerdeyse..bizim buralar daha soğuk...eminem hoşgeldin sakaryaya.birdahaki buluşmada bekleriz...bizler sık sık görüşüyoruz...canom senide öpüyorum çok..gümüşüm ne bu arkadaşım pazarında mı yok neden gelmiyorsun kk ya..yeşilgözlümden hiç ses çıkmıyuor...yaff ses verin dostlar..

kızlar pekmezi yaptık bitti..pekmez da bitti sayılır .bu hafta tekrar pancar soymaya devam haftaya inşallah yine yapıcaz..inşallah böyle devam ederde birkaç kez yaparız...rabbim herkesin yardımcısı olsun..ayrıca iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...

ablam hoşgeldin,ALLAH KOLAYLIKLAR VERSİN
BEYAZLA PANTER aynı işyerinin farklı şubelerindeler malesef
hava iyice soğudu bu arada kış geldi artık,üşütmeyin grip neyn olmayın dikkat edin kendinizeeee

günaydın güzellerrr
yaf ben bu siteyle cebeleşirken yoruldum yafff
önce yeni gelen emine ablam bi hoşgeldin diyim.emine aplacım hoşgeldin.artıkın buluşmalarada bekliyoruz.belkim sehernazcımda katılır aramıza..
panterim şekerim hayırlı olsun tadlım..artıkın beyazla iş kardeşi oldunuz sanırım..
canomcum kıs öpeyrum bende..
haydeç aplam.. topiciğimizin marifetli aplası..pekmezlerine hayırlı müşteriler olsun.tubişimiz nasıl oldu.
myhopem gümüşüm yeşilgöslü aplam nerelerdesiniz..
eltim kıs yak sobanın soğık valllaa
hepiciğinize gripsiz pazarlar..

selam sakaryalılar hepçiginizi çokk öpümmm kıslrrrrr
kısmetsiz kedimm emine bacımm beni tek bıraktı
artıgın topikde görüşürüz bacımla
vala aha bende geldimmm aranıza
güzell keyifli bi pazar olsunnn

hepinize iyi pazarlar
hoş bulduk kızlar hepinize çoook teşekürler
haydeç kısmetsizkedi roşum beyaztoprak yeşilgözlü cano panter daha ismini bilmediğim arkadaşlar hepinizi öpüyorumm inşallah buluşmalarda da görüşmek kısmet olur opuyorumnanaktan

sehernazcım hoşgeldin canım..emine inşallah bekleriz arkadaşım buluşmalarımız sık sık oluyor...kısmetsiz pisim ne güzel dilek bu böyle gripsiz günler herkese..i:Saruboceq:nan tırsak olduk bu grip konusunda..çocuklara şapur şupur arkadaşlarınızla öpüşmeyin..lmaz:dikkat edin demekten..tabi ne kadar dinlerler bilmem..bizim burada bile kimse kimseyi öpmüyor artık..grip sayesinde modernleştik pisim...akannehir

ıı geceler hatunlar kk sorunlu ıdı gıremedım yazılanları okudum cwp weremedım
yenı gelen ark.. hosgelmısler...
beyazım bıraz sorunluyum ozur unuttum ben ısın kımden nden geldıgını
ewt beyaz ıle patronlarımız aynı ama yerlerımız we ısımız farklı o mama dunyasındaa
ben yer altı malzemelerı ıns.. sırketı anlıcanız ıs yerıde guneslerde
hıc keyfım yk hanımlar
ck sukur adet oldum o sewındırıcı bı haber dunde ogleden sonra ıse bakmak ıcın patron cagırdı oncekı elemanıda ısı gosterdı bana bıraz zor geldı ama calısmak zorundayım
ins.. hayırlı olur bu arada wesıle oldugu ıcın beyazıma tsk ederım
pıncırla bı gelısme ykkk
olcagınıda sanmıyom zate nse hanımlar sımdılık bu kadar tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın rosumum haydecım beyazım pısıcım tsk ederım ...
bu arada enıstede duzceye defın edıldı.......

canım öncelikle tekrar başınız sağolsun..rabbim geride kalanlar uzun ve sağlıklı ömür versin... sonra işin hayırlı uğurlu olur inşallah..kafanı biraz toparla canım benim ..hayat senin hayatın ve doyasıya yaşa..bizler yanındayız..sevgiyle kal canım..çok öpüyorum seni...rabbim ne verirse hayırlısını versin hepimiz için.AMİN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sagolasın haydecım ne gusel dılekler dualar bole allah senden razı olsun okudukca huzur buluyorum
cokkk opuyorum senı bendeŞeniz

iyi geceler sakaryammmopuyorumnanaktan
panterim önceliklee başınız sağolsun Allah rahmet eylesin geride kalanlara sağlıklı uzun ömür versin inşallahhhh:Saruboceq:baban kadar olmazsada kardeşimde 10 milyar kadar borç yapmış kredi kartlarınaa annemde az koşuşturmadı onun için şimdi yavaş yavaş ödeniyor inşallah Rabbim yardımcınız olur sizede bir kapı açar da fazla zorlanmadan ödemek nasip olur canımmm pıncırın seni affedeceğine eminim hem eğer o derece sinirlendiysen o da sütten çıkma ak kaşık değildir vardır bir kabahati dimiiii hem eğer olmazsa da kendi kaybeder bencee veeee işin hayırlı olsun canımm herşey gönlünce olsun inşallahhhh:1hug:
haydeç ablam kolay gelsinnnnna.s.
kısmetsiz pisim geçmiş olsunn Allah evlerden sevdiklerimizden ırak etsin şu gribi yaa:Saruboceq:
roşumm daha yenimi kurdun sobayı ben 1 ay önce kurmuştummmkaydirigubbakcemile2
beyazım canom yeşilgözlü ablam gümüşüm çalıkuşum boşwerim yeni gelenlerr unuttuğum varsa affolaa nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmmmmŞenizŞeniz

günaydınlar güzelleropuyorumnanaktan
bugün bi programım yok,evdeyim anlıcaanız,fazla işimde yok,
şimdiden cnm sıkıldı yaf,bişeler bulmam lasım kendimeegamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…