ama bak ben fötr şapkamın üzerine takarım karanfilimi..:roflol::roflol:bende o saatte cıkıcam pisicim yakana karanfıl tak olarmı bende takıcam bırbırımızı tanıyalım:roflol::roflol:
seoşcum dikkat ol vaalla bu seneki grip yakaldımmı yatırmadan bırakmıyo.annem 3gündür yatıyo.dün dr gördük.iğne felan yaptırdık.şimdi telde konuştum bugün biraz toparlanmışbende aynıyım nolsun be panterim biraz kırıklık var üzerimde inş. yatırmaz bu grip:ecrin_bebek:
ama bak ben fötr şapkamın üzerine takarım karanfilimi..:roflol::roflol:
seoşcum dikkat ol vaalla bu seneki grip yakaldımmı yatırmadan bırakmıyo.annem 3gündür yatıyo.dün dr gördük.iğne felan yaptırdık.şimdi telde konuştum bugün biraz toparlanmış
aşkolsun yanee ne havası kıs...gel bi öpiyim seni.....de sen ve eziklik...pek yan yana düşünemiyorumsengözlerimebaksanab
tebiii ksıım benim öpücümm iyi gelir insana...ŞenizŞenizbugün çok pozitif ondan sebep herhal..
şapkalı panterim benümmm.neler alcen pazardann
valla bende takı türü bişeeeler bakmak istiyorum bide çorap almayı düşünüyorum.bizim kıza çorap dayanamıyo.hemçok sık değiştiriyo hem 2 kat giyiyooakannehir
sedacım valla herkes hastaa..acayip salgın varr
sağol canom.allah razı olsun.bütün çocuklarımızın inşallahopuyorumnanaktan..neler aldın kıs pazardannCADIARZUiyi akşamlar kızlar
kısmetsizimmm kızının ömrü uzun bahtı heppppp güzel olsun inşallah
ben bugün pazara gittimmmmmm:)
ay canım benim sağolasın.daha iyi günler seninle evladınızla olsun.öpüyur paşamızı ama anca sanaldankaydirigubbakcemile3malum heryerde grip kol geziyoiyi akşamlar sakaryammmopuyorumnanaktan
kızmetsiz pisimm Allah huzur mutluluk refah dolu uzunnn bir ömür nasip etsin kızçenee tüm güzellikler onun olsun inşallahhhh:1hug:
tüm hastalarımıza geçmiş olsunnn Allah şu gribi evlerimizden ırak etsin inşallahhhh:Saruboceq:
beyazım yazamadım bende çok isterim gelmeyi ama malum hava nasıl olacak şimdiden bilemem birde eşim pek istemiyor dışarı çıkmamı sadece buluşma için değil ki daha haberi yok genelde işte malum grip yüzünden otur oturduğun yerde diyooooo:gitme:
sakaryamın güzel hatunlarıı hepinizi öpüyoruzzzŞenizŞeniz
günaydın,küstünmüüüü panterrr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?