Sakarya///54

bende o saatte cıkıcam pisicim yakana karanfıl tak olarmı bende takıcam bırbırımızı tanıyalım:roflol::roflol:
ama bak ben fötr şapkamın üzerine takarım karanfilimi..:roflol::roflol:
bende aynıyım nolsun be panterim biraz kırıklık var üzerimde inş. yatırmaz bu grip:ecrin_bebek:
seoşcum dikkat ol vaalla bu seneki grip yakaldımmı yatırmadan bırakmıyo.annem 3gündür yatıyo.dün dr gördük.iğne felan yaptırdık.şimdi telde konuştum bugün biraz toparlanmış

peki pisicim hawanı da attın ne diyim ezigim ben bi fötr bilem yksengözlerimebaksanab:çok üzgünüm:

aşkolsun yanee ne havası kıs...gel bi öpiyim seni.....de sen ve eziklik...pek yan yana düşünemiyorumsengözlerimebaksanab

tebiii ksıım benim öpücümm iyi gelir insana...ŞenizŞenizbugün çok pozitif ondan sebep herhal..
şapkalı panterim benümmm.neler alcen pazardann

tebiii ksıım benim öpücümm iyi gelir insana...ŞenizŞenizbugün çok pozitif ondan sebep herhal..
şapkalı panterim benümmm.neler alcen pazardann

makkaj malzemesi bakcem bi abi war guzel seler getirio kankam oldu zate
tanga alcammmm-tatlicadiarzu-
tebii bıde takı bakcemmmmsengözlerimebaksanab
sen ne bakcen pisicim:uhm:

valla bende takı türü bişeeeler bakmak istiyorum bide çorap almayı düşünüyorum.bizim kıza çorap dayanamıyo.hemçok sık değiştiriyo hem 2 kat giyiyooakannehir
sedacım valla herkes hastaa..acayip salgın varr

bende okulda iken ole giyiodum pisicim
hade bakalım ins.. karsılasırız ben simcik cıkıom komsumla kayfe keyfi yapıp pazara akıcammsositososito

iyi akşamlar kızlar
kısmetsizimmm kızının ömrü uzun bahtı heppppp güzel olsun inşallah
ben bugün pazara gittimmmmmm:)

iyi akşamlar sakaryammmopuyorumnanaktan
kızmetsiz pisimm Allah huzur mutluluk refah dolu uzunnn bir ömür nasip etsin kızçenee tüm güzellikler onun olsun inşallahhhh:1hug:
tüm hastalarımıza geçmiş olsunnn Allah şu gribi evlerimizden ırak etsin inşallahhhh:Saruboceq:
beyazım yazamadım bende çok isterim gelmeyi ama malum hava nasıl olacak şimdiden bilemem birde eşim pek istemiyor dışarı çıkmamı sadece buluşma için değil ki daha haberi yok genelde işte malum grip yüzünden otur oturduğun yerde diyooooo:gitme:
sakaryamın güzel hatunlarıı hepinizi öpüyoruzzzŞenizŞeniz

iyi akşamlar kızlar
kısmetsizimmm kızının ömrü uzun bahtı heppppp güzel olsun inşallah
ben bugün pazara gittimmmmmm:)
sağol canom.allah razı olsun.bütün çocuklarımızın inşallahopuyorumnanaktan..neler aldın kıs pazardannCADIARZU
ay canım benim sağolasın.daha iyi günler seninle evladınızla olsun.öpüyur paşamızı ama anca sanaldankaydirigubbakcemile3malum heryerde grip kol geziyo

panterim kıs naptın pazarlarda sesin soluğun çıkmıyo...

iyigeceler hanımlar bugün leptop yanımda olmadığı için giremedim nete gündemden uzak kaldım kusura bakmayın-tatlicadiarzu-
pisicim kızının doğum günü kutlu olsun canım nice mutlu senelere sevdikleriyle beraber inş.opuyorumnanaktan
gördüğüm kadarıyla hala buluşma gününe karar verilmemiş:1no2:
bende hala griple boğuşuyorum malesef sabah 8 dede direksiyon dersine gidiyorum çok zevkli iki saat geçiriyorum ama bugün öğrendimki motordan kaldığım için bu ayın 21 de olacak olan direksiyon sınavına giremicekmişim taa 2 ay sonra ocakta girecekmişim tabi oda motoru geçersem çok canım sıkıldı hocaya dedim sizi şurda sağda indireyim ben burdan bayır aşağı gideyimkafamçokkarıştıaaaaa olmaz diyoo dinkafamçokkarıştıimizde intihar varmıdelikafaduldenhey allahım allahımşakkıdıbi şey daha anlatıp gidecem çok uykusuzum çünkü akşam adacentıra sinemeya gittik nefesi izledik harika bi film hanımlar offf off içim yandı yüreğim parçalandı sanki seyrederken hele son yarım saatinde ağlamaktan gözlerim şişti gece rüyama girdi allahım vatanımızı hainlerden korusun ve mehmetçiğimizi de korusun fırsat vermesin bu pis hayvanlara:sinifsinif:neyse ben kaçtım iyigeceler yarın görüşmek üzere:gitme:

slm hanımlar
pisicim carsambadan sona burda komsu yemege cagırdı oraya gittik enesle sona onlar bize geldi oturduk kayfe falan ictik simcik girdim bakem ne war ne yk die pekte bise yokmus zate
hepicinizi operem

günaydın canlar...:hulya:
panterim kıs ben dün gitmedim pazara.üşendim.ama canomda pazardaymış.nasıl varmıydı bişeeler..

yok ya pek bişi yoktu
kızlara polar kumaş aldım yatak örtüsü yapıverecez ama yarımşar metre daha almam lazım yastıkları unuttum:)
panter kıss niye oynamuyonkine
panterrr papucu yarım çık dışarı oynayalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…