Sakarya///54

ogleden sona 2 ıs gorusmesıne gıdecem ıkısıde ogretmenlı bakalım ne olcak gorusmelerCADIARZU

slmm sabahtan kahvaltıda komşularım vardı anca girmeye fırsat bulabildim kızlar. okuduğum kadarıyla hepiniz iyisinz (gribi saymazsak) o artık vazgeçilmez oldu allah hastalara acil şifalar versin inş.
pantrim hayırlı haberlerini bekliyoruz gönlüne göre olur inş. hayırlısıŞeniz

beyazım kıs belkim yanına bi çay içmeye uğrayabilirim bugünn

gelmekle beni çok mutlu ettin canım biraz yoğunluktan çok güzel ilgilenemedim senle ama kusura bakma çiğ köfteyide unuttuk sende hatırlatmadın aşk olsun kaynadı gitti bidaki geldiğinde inş.tamammı tatlımyerimseniben
senden sonrada panterle pıncırı geldi yemek yimeyeşakkıdıdedikodu yapayım azcuk pek paslaşmadılar ama barışır onlar yakında şincik artislik yapıyorlar birbirlerinekaydirigubbakcemile3

panter daha gelmemiş kesin barıştı bunlar ayrılamadılar hala baksanızakaydirigubbakcemile3

sen hep gez zategamyoncuiremsu
gezdim geldim pıntırım daa,pek keyif alamadım,
bugün pek bi gerginim ,sancım da vaa,her bi tarafa saldırasım vaa,kötükedihüso
vaay artistlee vay,olsun birlikte gelmeleride bi adımdır ,barışır onlaaa kesinvereliniortak
panter daha gelmemiş kesin barıştı bunlar ayrılamadılar hala baksanızakaydirigubbakcemile3
hıımm kaydirigubbakcemile5:jeyyar:
yada panter bu safer sadece çene dağıtmadı
kafa daatmış olabülüüüCADIARZU
:roflol::roflol:bak orasını hç düşünmedim benkaydirigubbakcemile3
ama yok yok panterin gözleri parlıyodu:jeyyar:
panter tebii,ondan hemencikin gösleri parlıyoduralkisalkisalkis

bende çok memnun oldum canımcım.tüh valla ben nasıl unuttum çiğ köfteyi cokacimcoookalacağım olsun..kaydirigubbakcemile3
ay dimek panter pıncırıyla geldi he..benim içimden doğumgününde barışırlar diye geçiyodu.ama panterimin adına sevindimopuyorumnanaktan
:roflol::roflol::roflol:haşin aşk diyosunkaydirigubbakcemile3

günaydıınn kızlar ben yine erkenciyim. panterim nerdesin gelde güzel haberlerini ver bize öldük meraktan:)))

gunaydın millet diye baslıyım bari nan ne dun hep dedikodumu yapmıssınız
beyazım bası cekmıs masallah:)

buluşma içinde haftaya perşembe uygun gibi konuştuk tamammıdır

:roflol::roflol:bak orasını hç düşünmedim benkaydirigubbakcemile3
ama yok yok panterin gözleri parlıyodu:jeyyar:

sımcık ehu ehu ehu
bu defa kas goz dagıtmak yoktu barıstık ozur dıledım
cunku ben haksızdım
burda da yazmıstım ben olsam benı affetmezdım dıye
dudagı hala sıs hep octen hem dıstan patlamıs pıncırın
hala sabah uyandıgında kanıyo dedı
sanırım ıcten dısı dıstanda yuzugum geldı dudagını gece10 kadar beraberdık hasret gıderdık
beyazım persembe demıssınız ama
dun sadece bı ıs gorusmesıne gıdebıldım
we oda onaylandı ptesı baslıcam
ondan sebep hafta ıcı olmaz
bgunde bı ıs gorusmesı war empatı onada bakacagım
sımdılık haberler bu kadar kıslar

sedosum bugun senın otarafa gelcem ıs gorusmesınekaydirigubbakcemile

aaa buna çoksevindim işteee beklerim banada buyur gel bi kahve içelim:içelim: barışmanızada çok sevindim hayırlısı olsun sonuna kadar inş.Şeniz

bakalım bitanem sen ozelden nonu bi yollasana bana gulum
ins.. bı daa bole ayrı kalmayız ck ozlemısız bırbırımızıŞeniz

günaydın kıslarrrrrrrrr
panterim şikerim keyfin yerine gelmiş.he dün seni kaynattık topikçe..
sevdiğimizden kıs..baksana ne kaa güzel haberlerle gelmişin.pıncırınla barışmışın+işe başlıcakmışsın.daha ne olsunzemuszemussositososito
bu arada buluşma işi 21 cumartesi olabilürmü nidersiniz..
aklıma gelmişkene hayırlı cumalar hepinize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…