ogleden sona 2 ıs gorusmesıne gıdecem ıkısıde ogretmenlı bakalım ne olcak gorusmelerCADIARZU
beyazım kıs belkim yanına bi çay içmeye uğrayabilirim bugünn
yada panter bu safer sadece çene dağıtmadı
gezdim geldim pıntırım daa,pek keyif alamadım,sen hep gez zategamyoncuiremsu
vaay artistlee vay,olsun birlikte gelmeleride bi adımdır ,barışır onlaaa kesinvereliniortakgelmekle beni çok mutlu ettin canım biraz yoğunluktan çok güzel ilgilenemedim senle ama kusura bakma çiğ köfteyide unuttuk sende hatırlatmadın aşk olsun kaynadı gitti bidaki geldiğinde inş.tamammı tatlımyerimseniben
senden sonrada panterle pıncırı geldi yemek yimeyeşakkıdıdedikodu yapayım azcuk pek paslaşmadılar ama barışır onlar yakında şincik artislik yapıyorlar birbirlerinekaydirigubbakcemile3
hıımm kaydirigubbakcemile5:jeyyar:panter daha gelmemiş kesin barıştı bunlar ayrılamadılar hala baksanızakaydirigubbakcemile3
kafa daatmış olabülüüüCADIARZUyada panter bu safer sadece çene dağıtmadı
panter tebii,ondan hemencikin gösleri parlıyoduralkisalkisalkis:roflol::roflol:bak orasını hç düşünmedim benkaydirigubbakcemile3
ama yok yok panterin gözleri parlıyodu:jeyyar:
bende çok memnun oldum canımcım.tüh valla ben nasıl unuttum çiğ köfteyi cokacimcoookalacağım olsun..kaydirigubbakcemile3gelmekle beni çok mutlu ettin canım biraz yoğunluktan çok güzel ilgilenemedim senle ama kusura bakma çiğ köfteyide unuttuk sende hatırlatmadın aşk olsun kaynadı gitti bidaki geldiğinde inş.tamammı tatlımyerimseniben
senden sonrada panterle pıncırı geldi yemek yimeyeşakkıdıdedikodu yapayım azcuk pek paslaşmadılar ama barışır onlar yakında şincik artislik yapıyorlar birbirlerinekaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:haşin aşk diyosunkaydirigubbakcemile3yada panter bu safer sadece çene dağıtmadı
günaydıınn kızlar ben yine erkenciyim. panterim nerdesin gelde güzel haberlerini ver bize öldük meraktan:)))[/QUOTE
yettım cnm benim az sonra wercem su kayfemı yapamda
gelmekle beni çok mutlu ettin canım biraz yoğunluktan çok güzel ilgilenemedim senle ama kusura bakma çiğ köfteyide unuttuk sende hatırlatmadın aşk olsun kaynadı gitti bidaki geldiğinde inş.tamammı tatlımyerimseniben
buluşma içinde haftaya perşembe uygun gibi konuştuk tamammıdır
panter daha gelmemiş kesin barıştı bunlar ayrılamadılar hala baksanızakaydirigubbakcemile3
yada panter bu safer sadece çene dağıtmadı
:roflol::roflol:bak orasını hç düşünmedim benkaydirigubbakcemile3
ama yok yok panterin gözleri parlıyodu:jeyyar:
gezdim geldim pıntırım daa,pek keyif alamadım,
bugün pek bi gerginim ,sancım da vaa,her bi tarafa saldırasım vaa,kötükedihüso
vaay artistlee vay,olsun birlikte gelmeleride bi adımdır ,barışır onlaaa kesinvereliniortak
hıımm kaydirigubbakcemile5:jeyyar:
kafa daatmış olabülüüüCADIARZU
panter tebii,ondan hemencikin gösleri parlıyoduralkisalkisalkis
bende çok memnun oldum canımcım.tüh valla ben nasıl unuttum çiğ köfteyi cokacimcoookalacağım olsun..kaydirigubbakcemile3
ay dimek panter pıncırıyla geldi he..benim içimden doğumgününde barışırlar diye geçiyodu.ama panterimin adına sevindimopuyorumnanaktan
:roflol::roflol::roflol:haşin aşk diyosunkaydirigubbakcemile3
sedosum bugun senın otarafa gelcem ıs gorusmesınekaydirigubbakcemile
aaa buna çoksevindim işteee beklerim banada buyur gel bi kahve içelim:içelim: barışmanızada çok sevindim hayırlısı olsun sonuna kadar inş.Şeniz
bakalım bitanem sen ozelden nonu bi yollasana bana gulum
ins.. bı daa bole ayrı kalmayız ck ozlemısız bırbırımızıŞeniz
yolladım canmnumaramı
güzel haberlerele başladık güne
günaydın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?