günaydın canlar...:hulya:
panterim kıs ben dün gitmedim pazara.üşendim.ama canomda pazardaymış.nasıl varmıydı bişeeler..
canım inşallah hayırlısıyla olur..hadi hayırlı haberler..ogleden sona 2 ıs gorusmesıne gıdecem ıkısıde ogretmenlı bakalım ne olcak gorusmelerCADIARZU
beyazım sanada teşekkür ederim bacım.bu arada sanada geçmişler olsunniyigeceler hanımlar bugün leptop yanımda olmadığı için giremedim nete gündemden uzak kaldım kusura bakmayın-tatlicadiarzu-
pisicim kızının doğum günü kutlu olsun canım nice mutlu senelere sevdikleriyle beraber inş.opuyorumnanaktan
gördüğüm kadarıyla hala buluşma gününe karar verilmemiş:1no2:
bende hala griple boğuşuyorum malesef sabah 8 dede direksiyon dersine gidiyorum çok zevkli iki saat geçiriyorum ama bugün öğrendimki motordan kaldığım için bu ayın 21 de olacak olan direksiyon sınavına giremicekmişim taa 2 ay sonra ocakta girecekmişim tabi oda motoru geçersem çok canım sıkıldı hocaya dedim sizi şurda sağda indireyim ben burdan bayır aşağı gideyimkafamçokkarıştıaaaaa olmaz diyoo dinkafamçokkarıştıimizde intihar varmıdelikafaduldenhey allahım allahımşakkıdıbi şey daha anlatıp gidecem çok uykusuzum çünkü akşam adacentıra sinemeya gittik nefesi izledik harika bi film hanımlar offf off içim yandı yüreğim parçalandı sanki seyrederken hele son yarım saatinde ağlamaktan gözlerim şişti gece rüyama girdi allahım vatanımızı hainlerden korusun ve mehmetçiğimizi de korusun fırsat vermesin bu pis hayvanlara:sinifsinif:neyse ben kaçtım iyigeceler yarın görüşmek üzere:gitme:
bende daha önce aldıydım çok güzel oluyo polarlar hele cicili bicili olursa..
panterim yaf canım benim öpiyimde keyfim yerine gelsinnŞeniz
canım inşallah hayırlısıyla olur..hadi hayırlı haberler..
saol beyazımslm sakaryaaaa:
panterim hadi hayırlısı olsun gülüm inş gönlüne göre bi iş bulursun:teselli:
pisiciğim sağolasın bugün biraz daha iyiyceyim çok şükür yatırmadan atlatıyorum en azından
canom nerelerdesi yahu hiç uğramıyon bu aralar yerimseniben
torpamm
bugün tükkana gitmicem azranın burnu akıyo,tedbiren evdeyiz:)
torpamm
bugün tükkana gitmicem azranın burnu akıyo,tedbiren evdeyiz:)
ben dün pek yoondum eltim koş roş koş modundadım akşama kadar, biraz geç oldu amagünaydın sakaryam..
yağmurlu bi güne uyandık bugün..
ama genede keyifliyim ben.. bugün güzel kızım biriciğim bir yaş daha büyüdü.opuyorumnanaktan.rabbim hepimiizin evledını bağışlasın.hep iyilerle karşılaştırsın.
heeh pazara gitmedin hee,hani program yapecektik te pazara gitçen diye ertelettin yaa,günaydın canlar...:hulya:
panterim kıs ben dün gitmedim pazara.üşendim.ama canomda pazardaymış.nasıl varmıydı bişeeler..
hayırlısı olsun kuzzuum,gönlüne göre olsun inş.:Saruboceq:ogleden sona 2 ıs gorusmesıne gıdecem ıkısıde ogretmenlı bakalım ne olcak gorusmelerCADIARZU
bende öpiim yalap şaapŞenizop bakalım pisicim ugur olsun pantere:1hug:
ben dün pek yoondum eltim koş roş koş modundadım akşama kadar, biraz geç oldu ama
yiğenime daa nice sağlık, mutluluk ,başarı dolu doğum günleri dilerim,
her bişeler gönlüne göre olsun inş.
rabbim kötülüklerden korusun,iilerle karşılaştırsın:Saruboceq:
bugünlerde çocuklarımız için pek bi endişe eder oldum ben ,
doğum günüsü böle kutlanmaz ama içimden böle geliiikaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
heeh pazara gitmedin hee,hani program yapecektik te pazara gitçen diye ertelettin yaa,
boşunamıdı yane:umursamaz:
hayırlısı olsun kuzzuum,gönlüne göre olsun inş.:Saruboceq:
bende öpiim yalap şaapŞeniz
beyazcım geçmşler ossun cnm,
canom kızına da geçmş olsun diyim inş.fazla ilerlemez,
valla bizim çocuklar berbat nerdeyse 2 hafta oldu,
hala atlatamadılar,tam iyileştiler diyorum,tekrar ediyo nasıl bişedir anlamadım,
hemde neler yedirip içiriyorum en vitaminlisinden ama :1no2:
geçmişler olsun canom.olsun erkenden sıkı yönetimilan etmişinizi yi olmuşa.ssaqolun kızlar
yok ne ateşi ne başka bişeyi birz burnunu çekiyo sadece
ama annem sıkı yönetim ilan etti bile
hade bakalımpanter hatın ii haberlerle gel..suslendım puslendım bı sacımla gıyınmem kaldı
enesı beklıyom okuldan gelsın yemegımı yıyıp cıkıcam gorusmelere hatunlar
guzel dıleklerınız ıcın
dularınız eksık etmeyın haaa
saçımı ,makkajımı yaptım bende,zemuszemus
birazdan günüme gidiciim,malum günüme denk geldi,aslında keyfim yok ama gidiim açılırım belkim,kaydirigubbakcemile5
görüşürüs sonaaopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?