Sakarya///54

Hım sen ordamı çalışıyon yoksa oranın sahibimisin anlamadım ki beyaz toprak :sm_confused:

waow beyaz sewındım kızz
bu arada pisicim atlamıs gecmıs ossun gulum yha
şimdi ibrahim abiyle konuştuk canım 3 4 günü bulur diyorlar duvarın yıkılması inş cuma hallederlerde mekan geniş ferah olur siz geldiğinizdede,bu arada senin doğum gününden bahsettim kaç kişi gelecekler dediler dedim 10 kişi kadar varız önce kebap yicez sonrada yandan pastamızı alıp yicez 10 kişi siz 6 da biz dedi yani pastamıza ortakçı çıktılar bize pasta yoksa sizede kebap yok diyorlar kadir usta diyo gelir gelir hepinizinkine çatal batırırım-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

o ıbrahıme sole kasınmasın pastamı pıncır yaptırcek beyazım
ondan yantarafa gerek yk
ıbrahım ısıne baksın kebapları gusel yapsın kafiii

o ıbrahıme sole kasınmasın pastamı pıncır yaptırcek beyazım
ondan yantarafa gerek yk
ıbrahım ısıne baksın kebapları gusel yapsın kafiii

ibrahim abi değil canım kadir usta diyo pastanın yarısı bizim deyüüü dedim dışardan gelecekmiş olsun diyo servisi biz yapmıcakmıyız yarısı sizin yarısı bizimakannehir

Ya aslen ankaralıyım ama 90 yılından beri buradayım. 3-4 yıldır çalışmıyorum. Ondan önce SEDAŞ ve VALıLıKTE çalıştım.
Öyle işte

ibrahim abi değil canım kadir usta diyo pastanın yarısı bizim deyüüü dedim dışardan gelecekmiş olsun diyo servisi biz yapmıcakmıyız yarısı sizin yarısı bizimakannehir

kadir hangısı ıdı bebeemm yha
wermıom ona ole sole serwısımıde kendım yapcem warmıymıs bı ıtırazı

Bayanlara yaşı sorulmaz ama 05.04.1971 doğumluyum. Ama gören herkes yaşımı asla göstemediğimi söylüyo naniknanik

sende bizdensin ozaman gülüm bizim grupta yaş ortalaması azcuk yüksek olup 20 li gösterenler bayaca fazla onlardan biride benimkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…