he omu o anca awcunu yalar gulum bastan kaybettı zate:jeyyar::roflol::jeyyar:
sengözlerimebaksanabvereliniortak
gerisine karışmam artık aranızda halledersinizdelikafaduldenortalığı kızıştırdım çekiliyorumsırnaşık şey
Delisiniz kızlar siz ya zemuszemus
Ohh muhabbete bak yaaa biz çalışalım siz burda sohpet edin oldumu şimdi...Zati içim sıkılıyo dağılın leyn burdanklava:
Delisiniz kızlar siz ya zemuszemus
aman amman kimler gelmiş kıskanma canım benim buyur sende katıl bizde çalışıyoss vallananiknanik kınayı nerde nasıl yapıyoss gel azcuk ta onu konuşalımdelikafadulden
Ohh muhabbete bak yaaa biz çalışalım siz burda sohpet edin oldumu şimdi...Zati içim sıkılıyo dağılın leyn burdanklava:
Ne kınası kızz dur daha parmağıma tektaşımı taksın(doğum günümde takcek kalibasengözlerimebaksanab) ben bizimkilere diyim onlar istemeye gelsinler..Hepsi sırayla:icecream:
Ne kınası kızz dur daha parmağıma tektaşımı taksın(doğum günümde takcek kalibasengözlerimebaksanab) ben bizimkilere diyim onlar istemeye gelsinler..Hepsi sırayla:icecream:
ay oku oku bitmedi kendi mesajımdan sonra.ne bu hız kızlar... valla ben yaşlu başlu kadınım..sizin gibi 20 lik delim...zemuszemus
boşwerim hayırlı uğurlu olsun canım..rabbim tamamına erdirsin.beyazım daha kızın iyileşemedimi..al benden pekmezi yedir kızına bak benim velede 2 günde dikildi..şaka bir yana geçmiş olsun canım benim...panterim ya seneye inşallah beraber kutlarız doğum günüşünü. aklım hep sizde olacak inan... pisim daha gelmedi sanırım izmiti altüst ediyor heralde...canom gittinmi obje bakmaya..alabildinmi..bak yaptıklarını göster bize de örnek olur belki...kaydirigubbakcemile5
kızlar yeşilgözlüme de haber verin belki gelebilirim demişti...kaydirigubbakcemile
sengül sende hoşgeldin aramıza....
aha işte dizginlerimizi çekenlerden biri geldi:kedi:hoşgeldin ablacım nasılsınŞeniz
yaa bilmiyorumki abla annem aradı bugün kardeşimde rahatsızdı zaten ikisini bir doktora götüreyim dedi bende götür dedim gittiğimde uyuyo oluyo sabah çıkarken uyuyo oluyo göremiyorum bu sıralar çocuğumu:çok üzgünüm:şu direksiyon dersi bi bitsede bi oh desem pekmez olayına gelince düşünmüyoda değilim aslında gelirken getirirsin alırız diye düşünmüştüm ama gelemiyosun bidaki buluşmamızda inş.
benim çenemmi düştü banamı öyle geldiakannehir
hoşbuldum beyazım..canım benim kıyamam ben ona...ya aslında yeşilgözlüm buluşmaya gelecek olursa ona pekmez göndericem tubiyle..kesin alacak olursan sanada gönderirim.tubi bir sayede bensiz bir buluşmada olur canım... ya aslında yalnış anlaşılmasın ben satıyorum diye değil pekmez çok iyi diyor herkes...kaydirigubbakcemile3
sende bizdensin ozaman gülüm bizim grupta yaş ortalaması azcuk yüksek olup 20 li gösterenler bayaca fazla onlardan biride benimkaydirigubbakcemile5
Slm kızlarrr..
Beyaz toprak.. sen trakyalımısın aynı zamanda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?