Günaydın kızlar...
Niyahet buldum sakaryalıların buluştuğu sayfayııı. Sizlerle olmak güzelll.
İyi bir gün olsun dileğiyle opuyorumnanaktan
Hımmmm....
Buluşma nerde ve ne zaman saat kaçta ????
Tşk....
ben biliyodum zaten temiz havada yetişiyo senin oğluşun doğal besleniyo ve enerji dolu bi çocuk,atlatıcak tabiikidee annesiiii,artık bu mıkrobada bağışıklığı var hemdeeehayırlı geceler canlarım..evet güzel bir haber oğluşum yaramazlık yapmaya başladı..:roflol:ilaçlar etkisini gösteriyor..inşallah bu kadarla atlatırız..rabbim hastalıkla imtihan etmesin kimseyi.:Saruboceq:.inanın aklımdan neler neler geçirdim.bir damlacık evlatlarımız risk altında ve kimseler bi işe yaramıyor..klava:ayrıca hepinize çok teşekkür ederim .sizler bana moral oldunuz..
bu arada canocum boyama işi yapıyorsan obje lazımsa en uygun yer sarıgüzel canım..bende çok yaptım.. diğer yerler çok pahalı sen yine araştır istersen...
hoşgeldin aramıza sık sık gel inş.Günaydın kızlar...
Niyahet buldum sakaryalıların buluştuğu sayfayııı. Sizlerle olmak güzelll.
İyi bir gün olsun dileğiyle opuyorumnanaktan
2012 deme banaaaaaaahoşgeldin hayatım aramıza her zaman bekleriz bak bu hafta buluşmamız var onada gel isteriz opuyorumnanaktanayyy şair kesildim birdenzemuszemus
vay bee hanımlar 2012 yi 356 239 kişi gitmişizlemeye gişe rekorları kırmışakannehir
yok yok kaçırmadın cumartesi buluşuyoruz kırtetepede lafmacunn yiicezz sonrada panterimin nasıl yaşlandıgını konuşup pastasını yicesHoş gördükkk....
Tabi gelirim. Galiba buluşma gününü kaçırdım :sinifsinif::çok üzgünüm:
yok yok kaçırmadın cumartesi buluşuyoruz kırtetepede lafmacunn yiicezz sonrada panterimin nasıl yaşlandıgını konuşup pastasını yices
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...27328-sakarya-yine-yeni-yeniden-bulussun.html
güzelim bu linki tıklarsan gerekli bilgileri alırsınyerimseniben
Hoş gördükkk....
Tabi gelirim. Galiba buluşma gününü kaçırdım :sinifsinif::çok üzgünüm:
yok yok kaçırmadın cumartesi buluşuyoruz kırtetepede lafmacunn yiicezz sonrada panterimin nasıl yaşlandıgını konuşup pastasını yices
Hangi lahmacuncu ya kirtepede öyle bir yer var mı ki naniknanik
bana göre lahmacuncuniye lahmacun diyon kız belkim karışık kebap yicekler belkim alinazik belkim vali kebabıkafamçokkarıştı
Hangi lahmacuncu ya kirtepede öyle bir yer var mı ki naniknanik
valla fotoğrafçı demişken bi toplu resimde çekilelim hemencik yan tarafımızdayken stüdyoda hee kaydirigubbakcemile3var varr pastahane bile var fotoğrafçı var orada işte lahmacuncuda:)
:roflol::roflol::roflol:bana göre lahmacuncu
pantere göre çiğ köfteci
yeşilgözlüme göre ohh beeee ci
anladım kızlar neresi olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?