Sakarya///54

eğer başka bir kronik rahatsızlık yoksa çocuklarda ,dirençleri sağlamsa normal gripten bi farkı olmayacaktır bana göre
üzmeyin kendinizi...

selam kıslar....
jhaydeç ablam seni çok iyi anlıyorum.geçen haftabaşı annem aynı şekilde yorgan döşek yatıyodu.o kadar kötüydü ki.iy olmayınca gece acile götürelim dedim.allahım acile düşürmesin(eksikde etmesin).annemin kafası kalkmıyo gözlerini zor açıo.ve biz o halde 1 saaten fazla bekledik.sonuçta yapılan şey sadece bir iğne...dr. suçlamıyorum.o mahşeri kalablığa 2 dr....onlarda ne yapacağıı şaşırmış durumda.ama insanın isyan edesi geliyor.hele senin alıntını okurken .çok zor.ama moralini bozma ablacım inşallah paşamız mevsimsel bi enfeksion geçiriyordur.en kısa zamanda toparlıyacaktır.iyi haberlerii bekliyoruz.

hayırlı geceler canlarım..evet güzel bir haber oğluşum yaramazlık yapmaya başladı..:roflol:ilaçlar etkisini gösteriyor..inşallah bu kadarla atlatırız..rabbim hastalıkla imtihan etmesin kimseyi.:Saruboceq:.inanın aklımdan neler neler geçirdim.bir damlacık evlatlarımız risk altında ve kimseler bi işe yaramıyor.. klava:ayrıca hepinize çok teşekkür ederim .sizler bana moral oldunuz..

bu arada canocum boyama işi yapıyorsan obje lazımsa en uygun yer sarıgüzel canım..bende çok yaptım.. diğer yerler çok pahalı sen yine araştır istersen...

haydecım cokkkkkkkkk gecmıs ossun
rabbım bı daha gostermesın inss
bıcırımızı op benım ıcınopuyorumnanaktan

alıntı ıle yanıtlayamıom hata werıo ıns gulum
nesesı yerıne gelmısse sorun yk demektır zate gulumsositososito

alıntı ıle yanıtlayamıom hata werıo ıns gulum
nesesı yerıne gelmısse sorun yk demektır zate gulumsositososito

neşesi yerinde gibi..ilaçların etkisi de olabilir.. inşallah böyle devam eder..senin oğluşun nasıl..okullarda grip salgını çocuklarımızı etkiliyor..

bi oh dedim haydeç ablacım msjını görünce ,aklım tosuncukta kalmıştı,
çocukların direnci bize göre çok daha kuvvetli,çabuk atlatıyolar ,rabbim beterinden korusun:Saruboceq:
iyi geceler sakaryam Şeniz

sağol canım benim..aynen benimde içim rahatladı...iyiy geceler..opuyorumnanaktan

günaydın kıslar.
ben bugün erkenciyim.ablacım çok geçmiş olsun.evet oğlşun yaramazlığa başladıysa kesin iyileşmeye başlamışır.aman iyi olsunlar biz razıyız yaramazlığaakaydirigubbakcemile3
ben bugün izmite gidioyorum.hem dr randevum var hemde azıcık geziicimmm anneemlerle.zemuszemuseşimle gidecektik.aama bayramüstü oluğu için izinler iptal durumuhepiciğiniz öperim akşama görüşürüzzz

ewt ole oldu beyazım :umursamaz:
annem yokyha enes ewde yalnız ondan sınema ısı yattıvereliniortak
seref abı bıse dedımı nan:uhm::1rolleyes:

hımm anladım canım,şerefabi pek bi heyecanlı gördüm y....... i dedi gözleri parlıyodu hayırdır dedim arkadaşıyla beraber geldi o bekliyoda dışarda hımm durum anlaşıldı dediyerimseniben

çok geçmiş olsun ablacım sevindim senin adına benim kız hala aynı annemde bugün onu dr a götürecek inş şu grip illetini benim kide çabuk atlatır çocukçağız gece zor nefes alıyodu insanın elinden bişey gelemeyincede insan çok üzülüyo:sinifsinif:

oh ne güzel kısmetsizim gez bakalım inş sende iyi haberlerle gelirsin bende bu hafta izmite gidecektim ama nasip olmadı sen bi git bakalım bana tavsiyelerde bulunursun artıkın şuraya buraya git deyün şurda şu var sakın kaçırma anladın sen beniyerimseniben

bu arada herkeze günaydın hanımlar güzel bigün diliyorum hepinize bol neşeli ve kahkahalı dünkü günüm biraz moral bozukluğu ile bittide benim umarım bugün öyle olmaz
ayrıca kk da yine problem var ne sinir bozucu beyaaÇok üzgünüm çoook

Günaydın kızlar...
Niyahet buldum sakaryalıların buluştuğu sayfayııı. Sizlerle olmak güzelll.
İyi bir gün olsun dileğiyle opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…