Sakarya///54

günaydın hanımlar dedim dün hiç giremedim kızlar kim bilir ne muhabbetler ettiler ama yanılmışım benle beraber kimsecikler girmemiş, dün beni grip fena sarstı işten izin aldım doktora ordanda eve bütün gün baygın gibi yattım bugün de evdeyim umarım yarın iyi olur ve işime dönerim sizler ne yaptınız bakalım

gecmıs ossun beyazım bende hazırlanıyom bırazdan cıkıcam pıncırla kahwaltı etcez ordanda eskı calıstıgım okula gıdecem arkadasımın yanına ozlemıs benı cene calmaya

dun sıtede sorun wardı gıremedım akannehir
gırdım yazamadımlmaz:
yazdım gıtmedı
kafayı yıcektım :bbo:

selamlar kıslarrr
evet ya site gene uçmuş durumda.dünden beri bende ölee.
kıslar bugn bizim evlilik yıldönümümüz.tam 15seneyi geride bıraktık.ve ben kocişimi halaçok sefiyorumm:asigim:

selamlar kıslarrr
kıslar bugn bizim evlilik yıldönümümüz.tam 15seneyi geride bıraktık.ve ben kocişimi halaçok sefiyorumm:asigim:

ne güzel canım rabbim daha uzun seneler bir ömür boyu bu sevgi ve saygı çerçevesinde sürdürmenizi nasip etsin inş.

selamlar kıslarrr
Allah nazarlardan korusun
inşallah her zaman bi önceki yıldan daha güzel olurAllah daim etsin mutluluğunuzu pisimmmm

geçmşler olsun beyazım,
kuzuum sitede sorun vaadı,ondan gelmiiz,
tam topice geldim,yazdım diyorum hop gitmiyo deli oldum inan olki,
neysem düzelmş galba sanırsamvereliniortak
selamlar kıslarrr
alkisalkisalkisnice mutlu sağlıklı yıllara eltim,:Saruboceq:
bu arada eltilik yıldönümüzde hayırlı uğurlu ossuunkaydirigubbakcemile5

ne güzel canım rabbim daha uzun seneler bir ömür boyu bu sevgi ve saygı çerçevesinde sürdürmenizi nasip etsin inş.

Allah nazarlardan korusun
inşallah her zaman bi önceki yıldan daha güzel olurAllah daim etsin mutluluğunuzu pisimmmm
sağolun çok teşekkür ederim.amin inş.allahım kimseyi sevdiğinden ayımasın:asigim:
alkisalkisalkisnice mutlu sağlıklı yıllara eltim,:Saruboceq:
bu arada eltilik yıldönümüzde hayırlı uğurlu ossuunkaydirigubbakcemile5
:roflol::roflol:sen çok yaşaemi..sağolasın eltimcim..seninde kutlu olsun:1hug:Şeniz

beyazcım geçmiş olsun sana bu arada..kızın nasıl oldu?

iyi geceler sakaryammmmopuyorumnanaktan
kısmetsiz pisimm evlilik yıldönümün kutlu sen kocanla mutlu ol emiii Allah bi yastıkta kocatsınn huzur ve mutluluk hep sizinle olsun inşallahhhhhh:1hug:
beyazımm geçmiş olsun canımm inşallah daha iyisindir şimdiii
sakaryamın güzel hatunlarıı hepinizi öpüyoruzzzŞenizŞeniz

kızlar günaydınnnn
bugün erkenden anneciğime gidiyorum.günü varda..hadi bakkem kendünüze iyi bakın..öpüldünüzzzzzzzzzŞenizŞeniz
myhopem canım benim sağolasınnŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…