günaydın hanımlar dedim dün hiç giremedim kızlar kim bilir ne muhabbetler ettiler ama yanılmışım benle beraber kimsecikler girmemiş, dün beni grip fena sarstı işten izin aldım doktora ordanda eve bütün gün baygın gibi yattım bugün de evdeyim umarım yarın iyi olur ve işime dönerim sizler ne yaptınız bakalım
dun sıtede sorun wardı gıremedım akannehir
gırdım yazamadımlmaz:
yazdım gıtmedı
kafayı yıcektım :bbo:
hımmm demek ondan kimsecikler uğramamış buraya eee filmi nasıl buldun bakalım
günaydın kızlar,geçmiş olsun beyazzz
günaydın kızlar,geçmiş olsun beyazzz
salawat getirmekten bi ara ucuyodum beyazım
ck begendim yhasırnaşık şey
iyiyim canım saqol sizlerden ne var ne yok
sağol canım:sinifsinif:
kaydirigubbakcemile3bende kelimeyi şahadeti getirmekten imanım tazelendi demiştim
selamlar kıslarrr
evet ya site gene uçmuş durumda.dünden beri bende ölee.
kıslar bugn bizim evlilik yıldönümümüz.tam 15seneyi geride bıraktık.ve ben kocişimi halaçok sefiyorumm:asigim:
Allah nazarlardan korusunselamlar kıslarrr
kıslar bugn bizim evlilik yıldönümümüz.tam 15seneyi geride bıraktık.ve ben kocişimi halaçok sefiyorumm:asigim:
geçmşler olsun beyazım,günaydın hanımlar dedim dün hiç giremedim kızlar kim bilir ne muhabbetler ettiler ama yanılmışım benle beraber kimsecikler girmemiş, dün beni grip fena sarstı işten izin aldım doktora ordanda eve bütün gün baygın gibi yattım bugün de evdeyim umarım yarın iyi olur ve işime dönerim sizler ne yaptınız bakalım
alkisalkisalkisnice mutlu sağlıklı yıllara eltim,:Saruboceq:selamlar kıslarrr
ne güzel canım rabbim daha uzun seneler bir ömür boyu bu sevgi ve saygı çerçevesinde sürdürmenizi nasip etsin inş.
sağolun çok teşekkür ederim.amin inş.allahım kimseyi sevdiğinden ayımasın:asigim:Allah nazarlardan korusun
inşallah her zaman bi önceki yıldan daha güzel olurAllah daim etsin mutluluğunuzu pisimmmm
:roflol::roflol:sen çok yaşaemi..sağolasın eltimcim..seninde kutlu olsun:1hug:Şenizalkisalkisalkisnice mutlu sağlıklı yıllara eltim,:Saruboceq:
bu arada eltilik yıldönümüzde hayırlı uğurlu ossuunkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?