Sakarya///54

selam sakaryammmmopuyorumnanaktan
cumanız mübarek dualarınız kabul olsunnn:1hug:

pisicim gec olsun guc olmasın yıldonumunuz kutlu olsun daha nıce 15lı yıllara ınss..

iyi geceler hanımlar nasılsınız geçmiş cumanız mübarek olsun ben bugün işe gittim ama hala halsizliğim devam ettiği için kendimde leptop taşıma kudreti göremediğimden evde bıraktım o yüzdende bugün giremedim nete sizlerin gününasıl geçti bakalım yarın buluşuyoruz dimi hepinizi malum yere bekliyorum çok geç kalmayın emikaydirigubbakcemile

sanada gecmıs ossun beyazım ben gelıom hatunları bılemem

akşam akşamdur şurasını dur burasını derken bütün mutfağı sildim azrada oyun oynuyodu kapatmaya geldim bi bakayım dedim
görüşürüz kızlar yarın
iyi gecelerrr

şekerlerrrrrr
yarın biz biraz geç gelebiliriz merak etmeyinn gelcez..benim öğrencim gelcek.roşumunda oğluşu rahatsız .2,5 gibi gelcez haberiniz ola..
hepiciğinize iyi geceler..

nerde bu hemşolarım yaa,
hasta hasta geliim buraada,siz nee yoksunuz bakem,
pıntırımın doom günüsünü kutladık bugün ,
ordayken halsizliğim vardı ama eve dönerken sanırım sıtmalandım yollarda,eve geldim ateş içindeyim ,
eşimde diyo bu hale gelene kaa niye gelmedin,hç aklınız yok sizin ,hastada olsanız gezeceniz yaaakannehir

ewah ewah fırca yedın bıde he
ben yan odada yazıomgulum dg topıgınde yanı

he fırça yedim de,sıcaa sıcaana bende fırçaladım altta kalırmıyımkaydirigubbakcemile3
haftalardır sizinle uğraşıyo bu bünye ,mikroplarınızı bana devrettiniz dedim:dilcikar:
şimdide benden uzak dur saa geçmesin deyip gereken yakınlığı gösteriyom kendülerinee:jeyyar:

:roflol::roflol:eferim hepbole ol:1hug:

gunaydın canom
kıslar ben dun usudum yha
hala ısınamadım hasta olcam dıe odum patlıyo yha

tünaydın kıslar,
panterim dikkat ol valla ,sıcak bitki çayları iç,ben bugün daa ii gibiiyim ama akşam kuduruyo deli virüsler,
ev halkı gibi olcam diye korkuyom bende nerdeyse 1 ay süründüler ,
bugün çarşıya çıkıciim ergenim kızım, ergen adayı oğluşumla bana kolaylık dileyin 2 si arada
alışveriş çok zahmetli oluyoakannehir

saol bebenkım sımdı kalktım ama kafa sersem gibim hala
sana cokkkkkkkkkkkkkk kolay gelsın rosumum
ben enes'ın alıswerısını bıtırdım sukur bı kapsonlu alcaz o kaddar

ben çoktannnn almıştım bayramlık , o yuzden unuttum bayram üstü oldugunu ne kalabalıktı yaf:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…