selam sakaryammmmopuyorumnanaktan
roşum panterim geçmiş olsunnn
bizde dün oğluşum izin verdiğince alışveriş yaptık ama yine kendime bişi bulamadımmmdelikafaduldeneşim zaten pekkkk sever çarşı gezmesiniiiiii-tatlicadiarzu-bir yandan da oğluş malesef benim iş yatarrr neyse en azından onlara alındıkaydirigubbakcemile2
sakaryamın güzel hatunlarııı hepinizi öpüyoruzzzz-panterimm seni ayrıyetten kocaman öpüyoruz oğluşumlaa sayende geçirdiğimiz harika gün içinnnn:1hug:-ŞenizŞeniz
kızlar devler ligi varmış bu akşam stadda haydi gari gelin gidelim hep beraberkaydirigubbakcemile
slm kızlar nasılsınız bakem valla benim grip ne illetmiş bırakmıyo yakamı,bugün benim ufaklığı ieş getirdim ne hamarat kızım varmış hemen kolları sıvadı işe koyuldu bahçenim sandelyelerini yerleştirmeye şefe yardım etti sonra kasanın başına geçti benimde işime göz koydu zilliakannehirsonra öğlen okula götürdüm hanımı canomla karşılaştık onunda mümükleri akmaya başlamı grip onunda kapısını tık tıklıyo anlıcanız-tatlicadiarzu-neysem ben kaçtımlülülülülülü
benım oglusum benden izini kopardı gidecek sanırım beyazım
bende kararsızım yha
hadi gel betaber gidelimdelikafadulden
oğluşumun bayramlık işi hallodu da ergenimin kini daa bitiremedik ,millet mağazaları birbirine katmış mallar üst üste yığılmış ,bazı yerlerde çok güzel şeyler vardı ama beden bulmadık karışıklıktaakannehirgünaydın güzeller..
dün işlerim çoktu girmeye fırsat bulamadım.kalan bayram temizliğimi bitirmeye uğraşıyorum.bugünde günüm var.gitmeden işlerimi bitiriyim diye erkenciyim..
panterim kıs geçmiş olsun.üşüttün mü anacım.nazar olmuşundur kıs.
eltim sen neler ettin ergenlerinle bitirdinmi alışverişi..
benimde çıkmam lazım çarşıya.genelde son zamana bırakmam ama bu sefer böle oldu.
hadiyin şimcilik ben kaçar..hepinize güzel haftalar olsunnnŞeniz
dayak yemekle kalsanız ii olur daa:jeyyar:dayak yerız kıs orda bız :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?