Sakarya///54

günaydın güzeller..
dün işlerim çoktu girmeye fırsat bulamadım.kalan bayram temizliğimi bitirmeye uğraşıyorum.bugünde günüm var.gitmeden işlerimi bitiriyim diye erkenciyim..
panterim kıs geçmiş olsun.üşüttün mü anacım.nazar olmuşundur kıs.
eltim sen neler ettin ergenlerinle bitirdinmi alışverişi..
benimde çıkmam lazım çarşıya.genelde son zamana bırakmam ama bu sefer böle oldu.
hadiyin şimcilik ben kaçar..hepinize güzel haftalar olsunnnŞeniz

hepıcınıze guanydın hanımlar
bılmıom pisicim ne ldugunu walla....
dun kotu ıdım bugun ııyım sukur ewdekı net kapanmıs mısafır olaraktan pıncırınkınden gırıyom ewdekı ne zman acılır onuda bılmıom :gitme:

selam sakaryammmmopuyorumnanaktan
roşum panterim geçmiş olsunnn
bizde dün oğluşum izin verdiğince alışveriş yaptık ama yine kendime bişi bulamadımmmdelikafaduldeneşim zaten pekkkk sever çarşı gezmesiniiiiii-tatlicadiarzu-bir yandan da oğluş malesef benim iş yatarrr neyse en azından onlara alındıkaydirigubbakcemile2
sakaryamın güzel hatunlarııı hepinizi öpüyoruzzzz-panterimm seni ayrıyetten kocaman öpüyoruz oğluşumlaa sayende geçirdiğimiz harika gün içinnnn:1hug:-ŞenizŞeniz

tsk ederım myhopeum...
cnm benım ne tsk yeter yha...
biz sewe sewe aldık sizi...
keske her bulusmada musait olsakta alsak götürsek prensimizle seni gulum...
yanı hıc tsk edecek bi durum yk guzelim....

slm kızlar nasılsınız bakem valla benim grip ne illetmiş bırakmıyo yakamı,bugün benim ufaklığı ieş getirdim ne hamarat kızım varmış hemen kolları sıvadı işe koyuldu bahçenim sandelyelerini yerleştirmeye şefe yardım etti sonra kasanın başına geçti benimde işime göz koydu zilliakannehirsonra öğlen okula götürdüm hanımı canomla karşılaştık onunda mümükleri akmaya başlamı grip onunda kapısını tık tıklıyo anlıcanız-tatlicadiarzu-neysem ben kaçtımlülülülülülü

kızlar devler ligi varmış bu akşam stadda haydi gari gelin gidelim hep beraberkaydirigubbakcemile

yha ne ıllet biseymıs su grıp ozellıkle senı ck sewdı beyazım.............
senın yakanı bırakmıcak sanırım .....
ewahh canomda mı kapmıs sıfayı....
prenses demekkı sımdıden kendıne yer yapmaya calısıo kusum ....

selamlar saygılar ben canlı yayınla iletirim size olanı biteni dicemm ama iletmem ben uyuymuş olucam o ara

oğluşumun bayramlık işi hallodu da ergenimin kini daa bitiremedik ,millet mağazaları birbirine katmış mallar üst üste yığılmış ,bazı yerlerde çok güzel şeyler vardı ama beden bulmadık karışıklıktaakannehir
yine çıkıp bakıcaz bi ara

dayak yerız kıs orda bız :mymeka:
dayak yemekle kalsanız ii olur daa:jeyyar:

ben bu bayram temizlk felan yapamıcam,hiiç halim mecalim yok,
alışveriş işi bile fazla gelip canımı sıkıyo ,sanki dışarı çıkıp geldikçe daa uzun sürcek benim hastalıım ,kendime gelemiyom yaf,
kör olmayası girdi bi kere ,bünyemi çökertiyokötükedihüso

Son düzenleme:
gunaydın hatunlar
geceoglusum 12 de geldı daa ılk yarısı bıtmemıstı macın ck kalabalık oldugunu soledı...
rosumum oglusuma almıstım ben dun ole bana baktık bıse bulamadım bende 3 bayramdır bole oluyo sınır oluyom kendı kendıme...

anaam sakaryam bayram hazırlıında,bizim nette sorun vardı hiç giremedim,ama kimseler de gelmemiş zati,
benim çok kötü fena temizliim geldi kıslar,yapmıcam derken son anda kaldırdım her biyeri,çok sıkıştırdım işleri,acaaip yoruldum yaa,
neyseki yarın son gün ,yetiştii kadar olacak artıkın,aaa bide yarın baklava açıcam akannehir
ooy neyse hepimize kolay gelsin kaydirigubbakcemile5

selam sakarya
istanbula gidiyorum şimdi anneannem ağırlaşmış
gelemessem
hepinizin bayramı mübarek olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…