Sakarya///54

bayramınız mübarek olsun hanımlarvereliniortak(malum domuz gribi var uzaktan bayramlaşalımkaydirigubbakcemile3) pek giremedim bugünlerde kendimi çok yorgun hissediyorum pc yi işede götürmüyorum artık dikkatim dağılıyo giderleri yazmayı unutabiliyorum ve açık çıkma durumu oluyo eve geldiğimdede cumburlop yatak akannehirdün kızımın doğum günüydü patamızı aldık bugünde abisini aldım hep beraber bayram bayram doğum günü kutladık alkisalkisalkis4 yaşında oldu artık teyzeleri koca kız oldu dillerimizde düzeldi bıcır bıcır konuşuyo artık çok şükürhihoyyyt

beyazımmm doğum günü kutlu olsun tüm güzellikler kızçenin olsun inşallahhha.s.
canomm çokkk geçmiş olsunn inşallah daha iyidir annanen Allah şifa versin tüm hastalarımıza inşallahhhh

slm kızlar bayramınız mübarek olsun canon ananesinede açil şifalar allahım yardımcıcı olsun beyaz kızının yeni yaşı hayırlı olsun ben çok yazamıyacam hepinizi seviyorum yoğunluktan yazamıyorum zamanım yok sizler harikasınız uzaktanda olsa öpüyorum iyi bayramlar

slm kızlar nerelerdesiniz pek gelen giden olmamış ben gibi ben bildiğiniz gibi iş güç çalışıyoz hayat mücadelesine devam çocuklar babalarında bayram bitti beyfendi anca alabildi neyse nasıl geçti bayramınız benimki oldukça iyiydi neysem canlar ben kaçtım yatmaya mirmirmirmir

günaydın güzeller..
bayram telaşı ve pcdeki sorunlar nedeniyle gelemedim.sanırım herkes aynı durumda.
beyazcım kızının yeni yaşı kutlu olsun.allah iyi yazılar yazsın..
hepiciğinizi öpüyorum hanımlar..

bıktım ben bu sitenin sorunlarından yaaa bizde ceza puanı kessek yaa birilerine siteye giremiyoruz girsek yazamıyoruz diyeee:dilcikar:

komşu komşu tık tıık... sakaryanın güzelleri tek tek öperim opuyorumnanaktan

ben roşumu merak içerisindeyim kızlar, o gün kötüydü ya aklım onda kaldı valla
roşum canım boşnak güzelim nardanem nurdanem nasıl oldun :1hug:

özledim sizi ben :kedi:

slm sakaryam..of ya ne zamandır yazamadım..bende anlamıyorum ne oluyor siteye..kaç gündür girip bakıyorum site kapalı..neyse şükür kavuşturana..nasılsınız arkadaşlar..Şeniz

ooyy çenem,gönlüne sağlık :kedi:bende senin pıstık nanaklarını önce mıncıklar, sonadaa öperimŞeniz
allaha çok şükür iyiyim cnmcım,
atlattım gibidim,bayram üstü kendimi ii hissedip az temizlik yaptım,
tekrar eder gibi oldu ama,takviye kuvvetlen kovdum firüsleri,
bu seneki gribi maalesef kolay kolay atlatamıyoruz,valla dikkat olun hanımlarvereliniortak
şimcik benim hemşolarım çok ayrı düştük bea,
sitedeki sorunlar bitmek bilmedi,
muhabbetlerimizi özledim valla,
bugün çok üzücü bi gündü benim için,
5 yıl önce tanıdıım bi arkadaşım,
hastalıından ötürü yaklaşık 2 yıldır seyrek görüşüyoduk,
ailesi ziyaretçi kabul edemedii için son halini görememiştim,
ilik kanseriydi evlerden ırak,
bugün ölüm haberini aldık,
evine gittik,biri 11,biri 3 yaşındaki yavrularını görseniz, kuzu gibi evlatlar annesiz kaldı,
ağlaya ağlaya içim gitti hallerine,senağlama
neyseki akşamüstü kardeşimde yemeğe toplandıkta,
biraz kafam dağıldı,
allahım hastalıında hayırlısını versin...

ooy roşum çok üzüldüm ya, allah sabır ve kolaylık versin ailesine kuzularına mafoldumben
dikkat edin hepiciniz kendinize, bayramda grip krizi yaşadık biz de ailece
bayram biter bitmez annemle elele tutuştuk gittik aşımızı olduk, baktık bu tedirginlikle yaşanmıyor :))
sitedeki sorunlardan bi cümle yazamaz olduk yahu, şu saldıranlara bi saldırıcam görecekler klava:

iyigeceler hanımlar
valla cidden görüşemez olduk yazık bize beyaasenağlama
roşum çok üzücü bi haber allah sabır versin ailesine evlatlarına mekanı cennet olsun arkadaşınında inş:çok üzgünüm:
allah rahatlık versin hanımlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…