Sakarya///54

bugün bütün gün evde yoktum,
yarına dünyanın işi birikti,
pazara gitme şansım yok,:sinifsinif:
beyazcım,eltişim geçmş olsun dilekleriniz için tşkler...

ayrıcana aşüre yaptıımda bütün kardeşlerimi ,yeğenlerimi ve damatları,anacımla babacımı yemeğe davet etmeyi düşünüyorum beyazcım,
kalırsa sizleride davet ederimyerimseniben

günaydın günaydın....
bugün hava gerçekten çok güzelll.1saat sona pazara gitcem.bakarsınız karşılaşırız bağyanlaryerimseniben
eltişim kardeşağızına geçmiş olsun.biran önce iyileşir inşallah..bu arada kolay gelsin yıfrımmmm

Son düzenleme:
herkeze selamlar hanımlar bugün hava çok güzel rabbim bugün gönlünüzdeki tüm hayırlı muratlarınızı gerçekleştirsin amiiin:Saruboceq:

hayırlı geceler kızlar yine gelen giden olmamış ben yalnız kovboy yine buralardayım bugün panterimle buluşup çarşamba pazarına gittik orda kısmetsizimle karşılaştık kızıma toka ve etek aldım şuan üzerinde onla uyuyo cadı=)))
neyse efendi sonra çarşıya gelip bi güzel balık ziyafeti sonrada akm de tatlı ziyefeti verdik anlıcanız felekten bi gün çaldık ama çok yorulmuşum panterinde öyle olduna eminim aklımdayken hepinize selamı var neti kapalı olduğundan giremiyo ama sizleri çok özlemiş ve selamları var.....
benden bu kadar hanımlar hepinize allah rahatlık versin:a015:

tünaydın kıslaar,
dün pek dolaşamadım buralarda,bugünde toparlanıp çıkcam birazdan,
yalnız hava güneşli ama acaip rüzgar var dikkat edin ,gripler geri dönüyo,
bi çamaşır astım ,boazlarım mahvoldu,yine hasta olcam belli ki:gitme:

yeni yıl hepimize sağlık,mutluluk ve bol kazanç getirsin,:Saruboceq:sevgiler,
çok öpüyorum.Şeniz

slm kızlar nasılsınız bugün ben iyi gibi gibiyim:ecrin_bebek:
bugün yılbaşı hoş bizde pek öyle kutlama etme huyları yoktur ama yinede iyi dileklerde bulunmak istedim 2009 pek iyi geçmedi en azından kendi adıma bunu söyleyebilirim umarım 2010 nun mutluluklar ve güzellikler getirmesini dilerim hepimiz için:Saruboceq:

A.selam
iyii yapmişsiniz ohhhhh,benim içinde gezseydinizzzzz
aklım sizdeydi ama olmadı bu sefer
bi dahaki sefere inşallahhh,

Yeni yılın kellere saç, hastasına ilaç, züğürte para, sıvacıya mala, işsize iş, dişsize diş, olmayana çocuk, üşüyene gocuk, colaya buz, yemeğe tuz, nazar değmişe hoca, evde kalmışa koca, dırdırcıya akıl, onu çekene sabır, vermesini dilerim hepinize mutlu yıllarrrr..opuyorumnanaktan

yeni yılın ilk gününden sevgiler hepinizeeeeeeeeeopuyorumnanaktan

sağolun kızlar:1hug:
yeni yıla çok mutlu girdim umarım tüm yıl böyle geçeropuyorumnanaktan

bende yeni yıla feci nezleli girdim,nolcek şimcii beyaaz,yane bütün yılı nezleli mi geçircem -tatlicadiarzu-

kendi çalar kendi söyler hesabııııı;
iyi günler hepiciğinize kızlarrrrrrrr
bugün feci bir soğukla karşı karşıyayız fekatttt su faturasını ödemeye gittim kent park ta çadırı gördüm ahh kızlar olsada bi çay içsekk şurda dedimm yinede:)

iyi geceler hatın kişiler.....
yarın sabah ankaraya gidiyorum.çarşamba günü teyzem ameliyat olcek.5 gün gibi yanında kalıcağım.zor bi ameliyat geçirecek.inşallah sıkıntısız atlatırız.dualarınızı eksik etmeyin.

hayırlı geceler arkadaşlar. uzun zamandır yoktum..çok üzgünüm çünkü ayın 31 de kayınvalidemi kaybettik..anca kendimize gelebildik..şimdi ise sabahtan gece 9 a kadar kayınpedreimin yanında kalıyoruz gece eve geliyorum..gecede eşim kalıyor.bu şekilde devam edecek..anlıcanız yeni yıla çok kötü girdik.inşallah böyle devam etmez...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…