Sakarya///54

selam hatınlar.....
bu aralar çok yoğunum .yılbaşından sonra teyzemameliyat olcek.bende onun yanında kalıcam.onun için fazla takılamıyorum.beyaz iyi sonuçlarını bekliyorus.yerimsenibenküsme hemennnn:teselli:

beyazimm üzülme
bana da cvp veren olmuyo zatii:)
ii gecmis sevindiminsallah bu kez biter canim
sonuclar ne zaman belli olucak,belli oluncada ona göre araç kullanma sınavınız olacak dimii,en güzeli de o heee

valla bilmiyorum güzelim heyecanla sonucu bekliyorum direksiyon sınavındanda çok tırsıyorum allah yardımcım olsun:Saruboceq:

bu akşam avatar filmine gittik süper ötesi bişeydi tavsiye ederim fırsatı olanlar gitsin tabi yer bulabilirlerse, bugün bir buçukta gittim akşam 9 seyansına 10 kişilik kadar yer kalmıştı ve ful dolu bi salonda çıt çıkmadan izledik ama çok eylendim çooook:lepi:

günaydınlar sakaryam,
kıslar hakket,yorumlara dikkat ettimde son zamanlarda kimse kimseye cvp vermemiş,
hepimiz kendi kendmize konuşup gitmişiz,
yada hiç gelmemişiz,bide topicimiz sakinleri beyaz,cano ,ben ve kısmetsizmi yaf,
nerde öbürküler,siteye giriyolar ,görüyorum ama buraya gelen yok,
artık kıpraşıp eski muhabbetlere dönelim inş.

beyazcım nee dil çıkariin,
yakışmii güzel kıslara,bak evde kalırsın yoosam:jeyyar:
sınav içinde hayırlısı olsun ,
aşüreyi hafta sonu anacıım yaptı yedikte,
bende yapıcam inş.
avatarada kocişimle oğluşum gitti,bende mi gitmeliydim kıs ,demek kaçırdım görüyon muCADIARZU

canom saa kaffaltıya gelip,bi baskın edem dedim inan olki,
ama olmadı ,alacaamız olsun bizde isteriz ona göreyerimseniben

eltim allah kolaylık versin:Saruboceq:
ama teyseye bakıcam deye kendini ihmal etmelmaz:

amanın yerimsenibenkarga mamasını yemeden ne destan yazdım akannehir
hepinize cvp verdim iştealkisalkisalkis

günaydın canocuum,seninde günün şeker geçsin,kaydirigubbakcemile5
tesadüfe bak bende şimci tatlı yapçemkaydirigubbakcemile3

günaydın canocuum,seninde günün şeker geçsin,kaydirigubbakcemile5
tesadüfe bak bende şimci tatlı yapçemkaydirigubbakcemile3
kolay gelsin canım
ayrıcaa istediğin kahvaltı olsun, sevee seve:)

kızlar bu arada ben tunik gibi bi süveter örücem kendime ama pek bi acemiyim:hulya:
hani bunun en altı düz olsun istiyom ama düz olunca kıvrılırmış lastik oluncada toplar nedcemm ben şincii
ipte azcıcık kalın kıvrılırmı yapmasam napıcam bi diyiverin:)

ip kalında olsa dümdüz örersen kıvrılır canom,
hem lastiksiz hemde kıvrılmayan ,bildiim bi örgü var ama burdan nasıl tarif edilir ki:hulya:

bildiim bi adı yok,
hazır trikoların lastiği ,örgüdeki gibi değildir ya,
sanki 2 kat örülüp kıvrılmış gbidir,
işte o 2 aktı bi örmesi diyim,
anlatma çalışayım,

diyelim ki 80 ilkmekten olacak örgün,
öreceen renge zıt bi renkten 40 ilmek atıp,onu 3 sıra örüyosun,sona asıl rengini bağlayıp,bi 3 sırada onla örüyosun,bi şişteki bide farklı renge bağladıın alt ilmekten alıp 40 ı 80 yapıyosun,
bu şekilde ördüünde farklı renk dışarda kalıyo ve söküyosun,
görmen lazım tabii de,
ama çok güzel oluyo,hazır gibi...

anlamadın dimii,kolay aslında da sanaldan olmuyo tebi,
istersen gösteririm bi ara,
galeta unlu şerbetli bi pasta yapçam,
kardeşimin eşi ufak bi ameliyat olacak bugünde,oraya götürecem.

anlamadın dimii,kolay aslında da sanaldan olmuyo tebi,
istersen gösteririm bi ara,
galeta unlu şerbetli bi pasta yapçam,
kardeşimin eşi ufak bi ameliyat olacak bugünde,oraya götürecem.
hmmm ellerine sağlık canım
geçmiş olsun şimdidennn
evet anlamadım tabi nette bakıyorum belki bulurum diye:)
yada diyorumbi kaç sıra yapsam 3 düz bi ters altını çok toplamaz heralde :)
düpdüz bişi yapcem zatennn olmassa söker başka model yaparım:))

saolasın ,
bol bol örersen 2 yüz bi treste toplamaz,
ama aklımızda olsun görüşeceğimizde yün ve şiş getirirsin gösteririm,
ben lastik örerkende sölediim şekilde örüyorum,
normal lastik ağzı burnu kayıyo ya,
bu örgü kazak eskisede derli toplu duruyo:)

tünaydınnn güzellerrr
oh ne güzel sabah muhabbet iyiyimiş.
yaf bu avatar bayağı merak uynadırıyo gibi..beyaz kıs benim eşimde o saatlerde sinemadaydı.bi arkidişi ayarlamış biletleri.bende merak oluyorum böle anlatılınca..
canom kolay gelsin yıfrımm..ne renk örcen acep?
eltişim geçmiş olsun de kardeşceğizine..allah şifa versin şimdiden.inşallah bizde atlatırız hayırlısıyla şu ameliyatı.
şimdikben kaçar komşum aşure yapcekmiş ona gidicem yemeğe..hadi öpüldünüzzzzopuyorumnanaktan

slm kızlar oh oh ne güzel tam hanım muhabbetini kaçırmışım örgü tarifleri falan bi dedikidouyla kahve falı eksikmiş yetişseydim bi gazla oda olurdu kaydirigubbakcemile3

ağzına sağlık güzel boşnağım valla siteye kimler giriyo kimler gelmiyo bilmiyorum ama biz neden muhabbet edemiyoruz bizim hatunlar birbirlerini neden özlemiyorlar anlamıyorum neyse toparlanırız inş yinekaydirigubbakcemile5
aşure yaptığında haberimiz olsun canım ben panterle canoyu en azından toparlar tadına bakmaya geliriz-tatlicadiarzu-
sınav için de tşk ederim bakalım umarım b sefer geçerim ama şimdide direksiyon sınav stresi sardıkafamçokkarıştı
avatara gitmemekle çok şey kaçırmışsın diyeyim sana gerçi zevkler ve renkler tartışılmaz ama filmde tüm dünyanın seveceği renkler vardıkafamçokkarıştıtam 35.000 renk kullanılmış
yazan kişinin hayal gücüne hayran kaldımopuyorumnanaktan

vay hain kocan sensizmi gitti tüü tü:mymeka:şimdi trip yap sende biraz senide götürsünyerimseniben
ayrıca iki eltiler hastalarınıza geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifa versin:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…