Sakarya///54

biraz kahvaltıdan çok öğlen yemeği gibi oldu ama güzel oldu yaa =)))
o kadar geç gitmemize bekletmemize rağmen harika bi sofrayla karşıladı canocumuz bzi enfes bide börek yapmış sağolsun ellerine kollarına sağlık canım benimŞeniz
arkasından da bi güzel kahvelerimizi içtik eee bunla bitmedi tabi canocumuzun yanı sıra panterimin pıncırıda bize hizmette sınır tanımadı doğrusu bize keyifli vakit geçirmemizi sağlamak ve canonun evine çöreklenmemiz için film getirdi film oldumu yanında cips ve cola olmadan olurmu eşantiyon olarakta çiğ köfteeedelikafadulden kendi adıma çok eğlendiğimi ve çok keyifli bi gün geçirdiğimi söyleyebilirimhihoyyyt bu güzel günü bana yaşattıkları için ilk önce güzel arkadaşım canoya daha sonra pıncıra tabi güzel sohbetiyle baştan biraz uyuklasada arka arkaya içirdiğimiz kahvelerle kendine getirmeye çalıştığımız-tatlicadiarzu- panterime tşk ediyorumvereliniortakkaydirigubbakcemile3
benim günüm özetle böyleydi hanımlar sizler neler yaptınız bakalım gelen giden olmamış yineCADIARZU

pişşşt günaydın hanımlar aaaanerelerdesiniz yahuu üzülüyorum ama bak ağlarım bak gelsenizesenağlama

bu yazımıda kimsenin göreceğini sanmıyorum çünkü girmiyosunuz ama ben yinede şansımı deneyeyim yarın sabah ehliyet sınavım var dualarınızı bekliyorum:sinifsinif:

oh oh ne güzel buluşmuşsunuz..:umursamaz:kıskanmadım dersem yalan söylemiş olurum...

beyazım allah zihin açıklığı versin..inşallah başarılı olursun canım...eee ben arada da olsa uğruyorum..diğer hanımlar nerde...yerimseniben

bugün hava güzelzemuszemus kafam güsel.sositososito.herkeşlere güsel haftsonlarııııııııııııŞeniz

bugün hava güzelzemuszemus kafam güsel.sositososito.herkeşlere güsel haftsonlarııııııııııııŞeniz

yerimsenibenkaydirigubbakcemile3dün gece benimledin yaa ondan zaar,kafandaki güzelliksositososito
herkeşe ii tatilleropuyorumnanaktan

Son düzenleme:

yerimsenibenkaydirigubbakcemile3dün gece benimledin yaa ondan zaar,kafandaki güzelliksositososito
herkeşe ii tatilleropuyorumnanaktan

nerelerdesiniz kaçaklar bu kadar özletmeyin kendinizilmaz:
sınav ötekine nazar daha iyi geçti umarım bu son olur bu seferde şu motordan kalırsam bi kaportacıya girip motorcu çırağı olacam ozaman geçerim belkiakannehir

Beyazım toprağım inşallah geçersin şu sınavdan..:Saruboceq:

Benide nişan telaşı sardı.Bugün elbise baktık.ayy ne biçimdi o elbiseler sankim pavyonda şarkı söyliycem..:rofloliktirmeye karar verdik inşallah güzel olur..
Nişanda yapmam gereken özel bişeyler varmı
tavsiyelerinizi bekliyorum..

Bide bohça olmıycak

aaaaa bohçasız nişanmı olur kızakannehir
ne yapmaya karar verdin yer tutacakmısınız yoksa nişanındada seni göremiyecekmiyiz düğünümü beklicez bakalım yerimsenibendiktirmeye karar vermeniz daha iyi olmuş hem zevkine hem üzerine göre güzel olanı yaptırırsın sana özel olura.s

bu arada hayırlı pazarlar hanımlar yine kimsecikler yok incin top oynuyo topikte ayy bunu deyince aklıma ne geldi şu son çalıştığım yerde bi sabah gittim işe baktım salonda kimse yok herkez aşağıda indim günaydın falandan sonra hayırdır dedim yukarda in cin top oynuyo ibrahim abi ne dedi dersiniz valla bizde in yok ama cinde şimdi geldikafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3
neysem bildiğiniz gibi muharrem ayındayız yanı aşure ayı ve hicri yılbaşı hepinizin bu mübarek ayını kutlarım hayırlara vesile olmasını ve yeni yılın bizlere hayır ve bereket getirmsini temenni ediyorum :1hug:
aşureler yapıldımı hanımlarcokacimcoook

allah kolaylık versin cnm,benim bildiim olması gereken özel bişeler yok,
bizde damat ve geline bohça konur sadecekaydirigubbakcemile5
elbiseyi diktirme kararında yerinde olmuş,
inş.gönlüne göre olsunopuyorumnanaktan

Bohçayla kim uğraşacak ..Biliyosun ikimizinde annesi yok..Ablalarımızda burda değil..

Nişanı evde yapacaz canım.

Saolasın canım benim..

Bohçayla uğraşacak durumumuz yok..ondan başka bişey yoksa çok iyi

allah kalbine göre versin.inşallah herşey istediğin gibi olur.
bohçada yapmıcekseniz gerisi teferuat.sizin gönülleriniz bir olsun ..opuyorumnanaktan

aaaaaaaaaaa kızlar bana küsmüsünüz neden bana cevap vermiyosunuz kendimi kendi kendine konuşur gibi hissediyorum ama:dilcikar:

beyazimm üzülme
bana da cvp veren olmuyo zatii:)
ii gecmis sevindiminsallah bu kez biter canim
sonuclar ne zaman belli olucak,belli oluncada ona göre araç kullanma sınavınız olacak dimii,en güzeli de o heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…