bugün hava güzelzemuszemus kafam güsel.sositososito.herkeşlere güsel haftsonlarııııııııııııŞeniz
oh oh ne güzel buluşmuşsunuz..:umursamaz:kıskanmadım dersem yalan söylemiş olurum...
beyazım allah zihin açıklığı versin..inşallah başarılı olursun canım...eee ben arada da olsa uğruyorum..diğer hanımlar nerde...yerimseniben
bugün hava güzelzemuszemus kafam güsel.sositososito.herkeşlere güsel haftsonlarııııııııııııŞeniz
yerimsenibenkaydirigubbakcemile3dün gece benimledin yaa ondan zaar,kafandaki güzelliksositososito
herkeşe ii tatilleropuyorumnanaktan
allah kolaylık versin cnm,benim bildiim olması gereken özel bişeler yok,Beyazım toprağım inşallah geçersin şu sınavdan..:Saruboceq:
Benide nişan telaşı sardı.Bugün elbise baktık.ayy ne biçimdi o elbiseler sankim pavyonda şarkı söyliycem..:rofloliktirmeye karar verdik inşallah güzel olur..
Nişanda yapmam gereken özel bişeyler varmı
tavsiyelerinizi bekliyorum..
Bide bohça olmıycak
aaaaa bohçasız nişanmı olur kızakannehir
ne yapmaya karar verdin yer tutacakmısınız yoksa nişanındada seni göremiyecekmiyiz düğünümü beklicez bakalım yerimsenibendiktirmeye karar vermeniz daha iyi olmuş hem zevkine hem üzerine göre güzel olanı yaptırırsın sana özel olura.s
allah kolaylık versin cnm,benim bildiim olması gereken özel bişeler yok,
bizde damat ve geline bohça konur sadecekaydirigubbakcemile5
elbiseyi diktirme kararında yerinde olmuş,
inş.gönlüne göre olsunopuyorumnanaktan
allah kalbine göre versin.inşallah herşey istediğin gibi olur.Beyazım toprağım inşallah geçersin şu sınavdan..:Saruboceq:
Benide nişan telaşı sardı.Bugün elbise baktık.ayy ne biçimdi o elbiseler sankim pavyonda şarkı söyliycem..:rofloliktirmeye karar verdik inşallah güzel olur..
Nişanda yapmam gereken özel bişeyler varmı
tavsiyelerinizi bekliyorum..
Bide bohça olmıycak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?