Sakarya///54

tünaydınlar millet,
ne kaa güzel sobbet etmişsiniz sabah sabah,kaydirigubbakcemile5
hava bozdu benimkiler evvde yine,temislk yaparken hiç çekemiim ayağımın altında geziniyolar,Çok üzgünüm çoook
halıları,halıfleksleri her bişeleri yıkadım,ooh mis oldu ama ben bayaa bi yorgunum yaf,
eltim benden bişeler kalırsa temslğe gönderiim saa kıs,guclubacismile
panticikim senin bu pıncır işi bilii hee,biliyo tebi istemicen ,ondan sölii öle,
bencede furmalı böle yapan erleri:mymeka:
pazulu hizmetli ii fikir bak,aklinialirimsmileşöle tek kolulan kaldırıp gesdirsin seni :roflol:

tunaydın bebegım
ben bıtırdım temızlıgımı oturuyom kuzende gelgı dedıkodu yapıyosss
ohhh bak ne guzel bıtırmıssın sende ıslerı gercı yarın bak sankı hıccc yapmamıssın gıbı oluyo ew ısı nankor
o pıncırı war yha yolarım sacını basını
amma fıkrım guzel dıme hem benı korur badyguard olaraktan hem zor ıslerı yaparrrrrrr
benı kaldırmak ole olay deel amma o kaddarcıkta olsunguclubacismile

ev işi nankör tebide böle büyük temislk yapınca, yapılan işte görülüyo ,daa zevkle günlk işleri yapıyorum o zman,ama daa bitmedi şikerim yaa,dipten girince her bişe gözüme batıyo,bugünde bişeler yapıcam,yarına kaa bitircem inş.
tam 1 hafta sürdü,iyice pestil oldum bea,-tatlicadiarzu-
dedikodu he süper,bizim en zevklen yaptıımız bi şey dimeesositososito

bebenkım walla benım zewkle yaptıgım tekkk sey yımek we mutfak ısı gerısı wızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bıde kendımı temızleyıp bakmak sabahtan aasama kadar yaglansam oramla buramla urassam off dımeme yane:))))dedıkodu super butun sulalenın haberlerını toplayıp gelmıs saolsun bayagı bı depo edıyom haberlerıkaydirigubbakcemile3

eskı karasu yolunda cnm
enka okullarının yukarısında dag dıbının bı ılerısındekı mewkı benım ogrencılerım romandı we cokkkk sewıyodum onları dedıgın yerlerıde bılmıyorum

hımm anladım canım...benim okula da güneşler tarafından geçiliyordu çatalköprü ye.. ormanköy ün yakınında...sen neden çalışmıyorsun şimdi?

Son düzenleme:
hımm anladım canım...benim okula da üneşler tarafından geçiliyordu çatalköprü ye ormanköy ün yakınında...sen neden çalışmıyorsun şimdi?

aa ne tesaduftur kı ben guneslerde oturuyorum ama dedıgın yerlerı bılmıyorum bızden bayagı ılerde demekkı ormankoyde arkadasım oturyordu ama hıc gıtmedım ....
ben sertıfıkalıyım cnm bu yıl sertıfıkalılara gorew werılmedı ondan kaldık
muhtar koy halkı mudurum bıle ıstek yaptı ama kurallar ıste((

slm millet nassınız bakem bugün bi uyumuşumki sormayın gitsin özlemişim uyumayı 12 gibiydi kalktığımda kahvaltı çocuklarla boğuş derken 1 30 oldu 3 çocuk odamı harabeye çevirmişler normal bi oda haline getirene kadar canım çıktı baktım bazı özel eşyalarımıda kurcalamışlar sinirlerim boşaldı valla deli ettiler beni neysem bugünlerde keyifsisizm her bişey birden yolunda gitmiyo işte iş bulduk özel hayat dandini özel hayat güzel olsa iş olmuyo o ikisi olsa ailede sorun çıkıyo hayat bu işte sorunsuz sıkıntısı olmuyo neyse canlarım sizlerinde kafasını daha fazla şişirmeyeyim anladınız siz beni yine bunalım takılıyorum ayarlayım kendinizide şu buluşmayı bir an önce gerçekleştirelim sizn toplu desteğinize sizleri yanımda görmeye ihtiyacım var :çok üzgünüm:

ohh dınlenmıstır wucudun cnm
cocuklar ole sen topla onlar dagıtsın
x...kısıyıde takma kafana gıdene yol werkı gelen ayakta kalmasın:teselli:
dusundumde destek ıcın akutu cagrıcam ben sana bebenkım:kedi:

akut bile bendeki viraneden canlı bulamaz artık canım bütün duygularım son nefesini vermiş bulunmaktaboshayallersmile

akut bile bendeki viraneden canlı bulamaz artık canım bütün duygularım son nefesini vermiş bulunmaktaboshayallersmile

aaaaaaaaaaaaa ole deme ama yhaalsanaalsanasmile
dur daaa allah allah bız depremı atlattık bebegım arttı hecc bıse yapmaz yapamaz bıze
dık dur yha
salla gitsin
yenısı gelsin

rabbim herşeyin hayırlısını versin beni üzecekleride benden uzak tutsun lütfen başkada bişey istemiyorum

rabbim herşeyin hayırlısını versin beni üzecekleride benden uzak tutsun lütfen başkada bişey istemiyorum

ole bebegım..............
bız her daım yanındayız uzulme ne olur yha((
bak x... hedaye:s
Bölük bölcük hayallerim duruyor önümde
Sevdigim kadar sevilmedim
Buram buram kokun halá yatagimin üzerinde
O da kalmaz gider 3-5 güne
Bu saatten sonra gönül dakka durmaz
Onca vaadden sonra
Yalanci yalanci sana kimse inanmaz
Beni sevemedin ya
Şu belimi bir saramadın ya
O zaman en hayırlısı olsun hakkımızda
Git hadi burada durma
Ama lütfen kapıyı vurma
Iki medeni insan biz
Bu kadar olsun farkımız dayerimseniben

slm tekrardan mıllet hazırlanıyorum 8de beyazım ıle buluscammm
hendege gıtmıstı oglusunu bırakmaya yolda ımıs
dısardada bır yagmur neysekı burda bınecem beyazımın kapısında ınecemmmmm
hadı sımdılık ben kacar
hepıcınızı operemopuyorumnanaktan

slm millet evet panteriminde dediği gibi 8 de birazcık ratörlü olsada buluştuk nispette oturup azcuk dertleşip dedikodu yaptık bana çok iyi geldi sonrada dağıldıksempatiksalakcinni
bugün birde hendeğe giderken araba oturmuş kalkmayı bekliyordukki baktım bu uzun boylu çocuğu biyerden tanıyorum dedim yanındaki kıza biraz dikkat kesilince o kızın bizim boşwer çocuğunda nişanlısı olduğunu anladım yırtındım paralandım duyurdum kendimi onlara azcuk lafladık onlar boşwerin abisine bende hendeğe yollandık neysem benden havadisler bu kadar hepinize hayırlı geceler

anca mı gıttın nan ewe yoosam:CüvCüv:

gunaydınnn sakaryammmmm
sewgıler saygılar efenımsırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…