Sakarya///54

güzel haftalar sakaryaa
hava çok güzel bugün..temizliğe başladım bu gün..zemuszemus
arka odaları hallediyim.sona gezmeye de gitcem bi taraftannkaydirigubbakcemile3

soleeeeeeeb ustten supurdum toz aldım oturom sımcık kayfe ıciimmmmmmmmmm

afiyet olsun ferah kahvelerin olsun inşallah :içelim: ben çıkıyorum oğlumu servise indirecem oradanda doktora kontrole gidecem görüşürüz arkadaşım opuyorumnanaktan

seda83 senı unuttum sanma kuzum
kuzenı aradım soledım ew ıcın esının ne ıs yaptıgını sordu???
2 gun oldu da yazamadım cnm

cabım hala arıyom ev ilgilebdiğin için sağol eşim makine mühendisi ben bebekten dolayı çalışamıyorum doğunca bende çalışacağım böyle yani

kızlarrr bi karşılaşamadık yaaa bu bölüme yazan tüm sakaryalı güzeller nasılsınız iyimisiniz huuuu komşularrrrr opuyorumnanaktan

ii akşamlar kıslaar,
temisliimde son rütuşları yapıyorum,çok şükür her bi yeri dana yalamış gibin ettim,sempatiksalakcinni
yarın günüm gelicik,allahtan hasırlık derdi yok ,dışardan söleyiveryoz,bi tatlı yapıyoruz,
eltişim saada kolay gele,
semricancıkım ben bu ara yoğunum cnmcım,o yüzden pek gelemiim,aslında gelirim yane,inş.bundan sona karşılaşırızkaydirigubbakcemile5
şimci pastamı yapıciim,hadin öpüldünüz hepiciniizopuyorumnanaktan

cabım hala arıyom ev ilgilebdiğin için sağol eşim makine mühendisi ben bebekten dolayı çalışamıyorum doğunca bende çalışacağım böyle yani
tmm bebegım onuda solerım kuzene

kızlarrr bi karşılaşamadık yaaa bu bölüme yazan tüm sakaryalı güzeller nasılsınız iyimisiniz huuuu komşularrrrr opuyorumnanaktan
bız ııssen nasılsın bıde cnm ıkıdır soru soruyorum cwp alamaıyorum sorularım hawada kalıyo hep:SSS

nan amma aktıfsın heeee rakıbın thy sanırım :)))
bende yarın halıları temızleyerekten noktayı basacam artıkıngamyoncuiremsu

günaydın arkadaşlar :teytey: panterim bana ne sordun kaçırmışım canım yaa özür dilerim biliyorsun kafa karışık bu ara birdaha sorarsan bu sefer söz cevaplayacam :uhm:

tekrardan slm mıllet halıları sıldım hawa mısssss
sıldım supurdum kayfe sıgara keyfı yapıommmm

panterim küstünmü bana sor sorunu dedim hiç yokmuşum gibi davranmışsın ama ama olmazki mafoldumben mirmirmirmir senağlama

günaydın arkadaşlar :teytey: panterim bana ne sordun kaçırmışım canım yaa özür dilerim biliyorsun kafa karışık bu ara birdaha sorarsan bu sefer söz cevaplayacam :uhm:
olsun bıdanem ne demek anlarım ben
toplantıda ne oldu dıe sormustum bıde dr ne dedı dıye...

panterim küstünmü bana sor sorunu dedim hiç yokmuşum gibi davranmışsın ama ama olmazki mafoldumben mirmirmirmir senağlama

gormedım askummmmmmmmm
pc acık ama halıları sıldım temızlık yaptım dus aldım
gormemezlıkten geldım dıye bısey yk bebenkım:1hug:

kıslar yarın kısmetse once sabahtan ıstanbula gıdıp kankamla buluscam orda emınonunde dolanacaz ewıne tul perde bakcazz
ordan meshurrrrrr carsamba pazarına gececegız kısmetse
o sırada kankamın anası tullerı dıkecek
gecede bursaya gıdecem kankamla
bıs ure kalıcam nete gırebılırmıyım bılmıyorum
bılıyosunuz zor zmanlar gecırdım
bu seyehat bana ıı gelecek ıns

:)
güle güle git güle güle gel pancii
ee bizim buluşma nolucakkk

:)
güle güle git güle güle gel pancii
ee bizim buluşma nolucakkk

saol bebegım
yha sız bulusun yada benı bekleyın
ne bılım takılın kafanızagore ıste
su dıyetıne baslamssın
aasam kocanla slm yolladık ılettımı nan

pantercim bişey çıkdımı acaba bu arada beenim evim çarşambaya çok yakın bende çıkacam yarın kısmet olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…