saolasın askummmmmmmmm...panterim sanada günaydın güzel hemşerim :1hug:
afiyet olsun ferah kahvelerin olsun inşallah :içelim: ben çıkıyorum oğlumu servise indirecem oradanda doktora kontrole gidecem görüşürüz arkadaşım opuyorumnanaktan
seda83 senı unuttum sanma kuzum
kuzenı aradım soledım ew ıcın esının ne ıs yaptıgını sordu???
2 gun oldu da yazamadım cnm
tmm bebegım onuda solerım kuzenecabım hala arıyom ev ilgilebdiğin için sağol eşim makine mühendisi ben bebekten dolayı çalışamıyorum doğunca bende çalışacağım böyle yani
bız ııssen nasılsın bıde cnm ıkıdır soru soruyorum cwp alamaıyorum sorularım hawada kalıyo hep:SSSkızlarrr bi karşılaşamadık yaaa bu bölüme yazan tüm sakaryalı güzeller nasılsınız iyimisiniz huuuu komşularrrrr opuyorumnanaktan
ii akşamlar kıslaar,
temisliimde son rütuşları yapıyorum,çok şükür her bi yeri dana yalamış gibin ettim,sempatiksalakcinni
yarın günüm gelicik,allahtan hasırlık derdi yok ,dışardan söleyiveryoz,bi tatlı yapıyoruz,
eltişim saada kolay gele,
semricancıkım ben bu ara yoğunum cnmcım,o yüzden pek gelemiim,aslında gelirim yane,inş.bundan sona karşılaşırızkaydirigubbakcemile5
şimci pastamı yapıciim,hadin öpüldünüz hepiciniizopuyorumnanaktan
olsun bıdanem ne demek anlarım bengünaydın arkadaşlar :teytey: panterim bana ne sordun kaçırmışım canım yaa özür dilerim biliyorsun kafa karışık bu ara birdaha sorarsan bu sefer söz cevaplayacam :uhm:
panterim küstünmü bana sor sorunu dedim hiç yokmuşum gibi davranmışsın ama ama olmazki mafoldumben mirmirmirmir senağlama
:)kıslar yarın kısmetse once sabahtan ıstanbula gıdıp kankamla buluscam orda emınonunde dolanacaz ewıne tul perde bakcazz
ordan meshurrrrrr carsamba pazarına gececegız kısmetse
o sırada kankamın anası tullerı dıkecek
gecede bursaya gıdecem kankamla
bıs ure kalıcam nete gırebılırmıyım bılmıyorum
bılıyosunuz zor zmanlar gecırdım
bu seyehat bana ıı gelecek ıns
:)
güle güle git güle güle gel pancii
ee bizim buluşma nolucakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?