pantercim bişey çıkdımı acaba bu arada beenim evim çarşambaya çok yakın bende çıkacam yarın kısmet olursa
:)
güle güle git güle güle gel pancii
ee bizim buluşma nolucakkk
he ya yoruldum fekat,misafiride atlattım, şimci keyif yapiim en temizinden,nan amma aktıfsın heeee rakıbın thy sanırım :)))
bende yarın halıları temızleyerekten noktayı basacam artıkıngamyoncuiremsu
anaam gittin mi kıs,bilmiyorumkismilekıslar yarın kısmetse once sabahtan ıstanbula gıdıp kankamla buluscam orda emınonunde dolanacaz ewıne tul perde bakcazz
ordan meshurrrrrr carsamba pazarına gececegız kısmetse
o sırada kankamın anası tullerı dıkecek
gecede bursaya gıdecem kankamla
bıs ure kalıcam nete gırebılırmıyım bılmıyorum
bılıyosunuz zor zmanlar gecırdım
bu seyehat bana ıı gelecek ıns
cano kıs nedir bu su diyeti de helekaydirigubbakcemile5:)
güle güle git güle güle gel pancii
ee bizim buluşma nolucakkk
canoya dediimden diyim saada,seni bekliyelim kuzumolumunekankayizsmile,zati kismlerde yok baksaabilmiyorumkismilesaol bebegım
yha sız bulusun yada benı bekleyın
ne bılım takılın kafanızagore ıste
su dıyetıne baslamssın
aasam kocanla slm yolladık ılettımı nan
buarada tünaydın millet ,güneşimiz bool ossunzemuszemusopuyorumnanaktan
heey semricancıım nabersin kuzuumopuyorumnanaktan
bende iiyim cierim,dinlenip keyf ediim,hakkettim doorusu,
oğluşunun gelecee parlak ,hadi hayırlısı ossun bakem,
dr unu dinle mutlaka yap egzersizlerini,benim başıma ne geldiise onları yapmadıımdan geldi,şimci yapıyom ama çook geçboshayallersmile
ooy şimci cancaazım,biz 96 yılında trafik kazası geçirdik,k.validem o kazada vefat etti,bizlerde yaralı kurtulduk,benim boynumda diskler kaymış,
1 mm daa kaysa bugün eşiniz felçti demiş dr eşime,boyunluumu sıcaa geldi daraldım deye pek düzenli kullanmadım bu 1,
tebi yıllar geçtikçe arıza daa bi kendini gösterdi,sona bikaç yıl arayla 2 kez fizik tedaviye girdim,egzersiz haraketleri verdiler ve onlarıda ihmal edip düzenli yapamadım buda 2,
zati omurga bozukken bide gebelik geçirince, belime de yansıdı,
şimci boynumda düzleşme ve fıtıkla,belimdede nur topu gibin 2 fıtıkım var,
zati sürekli ağrılarım oluyoda,şimdi temslikte yaptım ya,iyice coştu sıkıntılarım,
uzuun yasdım ama,bide boynumdan parmaklarım uyuşuk vaziyette olduundan yavaşta yazdım galbaa,
anlıcaan zamanında olay yeniyken egzersizlerimi yapsaydım,kaslarım güçlenmş olup bu kaa sıkıntı yaşamıcaktım,şimdi bilinçlendim yapıyorum ama çok geç,ne büyük hata dime,çok kızıyorum kendime,hiç canımın kıymetini bilemedim hiç:mymeka:
yoldayım kusum sabahtan yazamadımhe ya yoruldum fekat,misafiride atlattım, şimci keyif yapiim en temizinden,
az dinlenem de hafta sonundan sona yine misafirlerim olcek ,enerci depolamam lazım,zira tükenmiş durumdayımboshayallersmile
ohh ohh atlatmıssın telasları ne guzel dınlenırsın artıkın kusum benım
anaam gittin mi kıs,bilmiyorumkismile
ii yapmışın daat kafanı azcıkın,bak keefinee,güle güle git,gez geel
aynen bu bulusma hareketlı olmıcek gıbım gelıo ama bakalım hayırlısı cnmcano kıs nedir bu su diyeti de helekaydirigubbakcemile5
buluşma için panticiki bekliyelim ,bizde anca müsait olarız gibiolumunekankayizsmile
bekleyın tebııı kambersız pardon pantersız bulusmu olar mı hıc:))
canoya dediimden diyim saada,seni bekliyelim kuzumolumunekankayizsmile,zati kismlerde yok baksaabilmiyorumkismile
guzel gelısmeler ck sewındım senın adına cnmpanterim öncelilikle güle güle git güle güle gel :a015: şimdi sorularına geçelim bacağım iyi sargıyı çıkaramıyorum daha ameliyattan sonra 3 ayı tamamlamak gerekiyormuş egzersizlerini sürekli yapacaksın başka türlü iyi olamazsın dedi kaydirigubbakcemile2 gelelim toplantıya allahtan süper bir öğretmenimiz var oğlumuda çok seviyor toplantıda alphanı oğlumun adı ALPHAN bu arada anlatırken kopardı gülmekten oğlumun alphanın zeka seviyesi yüksek sınıfta 6 çocuk var böyle 1 kere anlattığında anlıyorlar dersi ben ötekilere tekrar ederken onlar sıkılıyor ve zaptedemiyorum ya başlarına bir iş geliyor kafayı gözü yarıyorlar ya da diğerleri anlayabilsin diye sınıftan çıkarmak zorunda kalıyorum diyor öğretmen sırf omu kızın tekinide dudağından öpmüş kızda çok mutlu olmuş bulutların üstündeydi diyor öğretmen sonra mikrop kaparsınız bir daha dudaktan öpüşmeyin tamammı demiş kadıncağız birde diyorki baba laz anne arnavut canlı bomba var bizim sınıfta diyor öğretmen işte böyle panterim bir dokun bin ah işit misali oldu benim cevap uzun uzun kafamçokkarıştı bu arada burada yazan tüm hatunlar hepinize hayırlı günler hepinizi çok seviyorum yaaa :1hug:
iyiakşamlar kızlar off yaa koca karıları geçtim her akşam yorgunluktan yakınıyorum size ama bu akşamda diyemeden geçemicem çok yorgunum yine neysem beni boşverinde sizler nasılsınız bakalım çok çok geçmiş olsun roşum ve semircanım işiniz zor valla fıtıklar falan allah kolaylık versin pantercimize yolcu etmişiz anlaşılan sesi soluğu çıkmamış bugün hayırlısı ile gider gelir inş.
huhu diğer kaçaklar sizler nerelerdesiniz bi uğreyi verin canım buluşma düzenleyelim dedik hevesimiz kursamızda kaldı kimsenin haberi bileolmadı hadi görüşmek üzere öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?