iyiakşamlar kızlar off yaa koca karıları geçtim her akşam yorgunluktan yakınıyorum size ama bu akşamda diyemeden geçemicem çok yorgunum yine neysem beni boşverinde sizler nasılsınız bakalım çok çok geçmiş olsun roşum ve semircanım işiniz zor valla fıtıklar falan allah kolaylık versin pantercimize yolcu etmişiz anlaşılan sesi soluğu çıkmamış bugün hayırlısı ile gider gelir inş.
huhu diğer kaçaklar sizler nerelerdesiniz bi uğreyi verin canım buluşma düzenleyelim dedik hevesimiz kursamızda kaldı kimsenin haberi bileolmadı hadi görüşmek üzere öpüldünüz
tünaydınlar milletopuyorumnanaktan
temislk misafir derkene evde çok kaldım bu ara,
bugün tek başıma kafama göre takılmak isteyim,
şölle çıkıp dışarlarda booş boş gezesim vaa,
CANOM soruma cvp bekliim haylaaCADIARZU
panticiim saa helal olsun,olumunekankayizsmiletee bursalardan yetişip geliyon buralara,
hakiki sakaryalı oldun artıkın,buluşmaya seni beklemessek ayıp olar artıkın yaneguclubacismile
amiin beyazım topraam:Saruboceq:
sus hişşt şikayet edeme,iş olmayınca daa kötü oluyon kısıım,
saa boş durmak yaramii,çalışıp yorul sen en iyisi ,kolay gele kuzumolumunekankayizsmile
kaçakları bulup tenhada kıstırıciimaklinialirimsmile
pantersiz buluşma olmaz,kendüsünü bekliyelimzemuszemus
sahii yaa demiştim,su burcundanım yaa hissetmişim besbelliolumunekankayizsmiletakıl tebıı sole cık gez toz
oyur bı yerde kayfenı ıc yada beyaza ugra oda sewınıwerır kusum
yha cnm ole bıse kı bı tarafım hep topıkte gıbı yasadıklarımı yazmadıkca kendımı suclu we huzursuz hıssedıyom
her yerden yetısırım benden kurtulusunuz ykkkkkk:))
ne aklıma geldı bılııınmı gulum hanı ılk bulusmada bırı bana ndn konusmuyorsun ck sessızsın demıstı...
yanlıs hatırlamıyosam panter sonadan acılcak hatta bızı gececek demıstın aklinialirimsmile
yerimseniben
canomun dıyetten halımı kalmadı nedır?? ses solugu cıkmııı
ensenın dedıgıne gore sıwı gıdalarla beslenıyomus
beyazımın dedıgıne gore gunde bılmem kac bardak su ıcılıomus
bunun yanında meywe suyu falanmıs.....
gogıl amcaya bı tarattır ıstersen belım cıkar cnm
rosumum sakın yapma tansıyon problemı war sende dusup kalırsın bı yerlerde alla korusun :
sahii yaa demiştim,su burcundanım yaa hissetmişim besbelliolumunekankayizsmile
amanın yapmiim ben o zaman zati zayıf bünye ,ağır gelir yafboshayallersmile
sakaryam gunaydın
yıne kımse yok
kız bravo sana her yerden yetişiyorsun helal sana be günaydın panterim GÜNAYDIN SAKARYAM a.s.
iyi akşamlar kızlar bendeniz gecenin bu saatinde buralardayım yinenaniknanik
pantercim sana pes diyorum başakada bişey demiyorum hatunum sen gitme öyle bursalara falan ne gerek var bak biz senin dünyan olmuşuz otobüslerde bile bizlerle muhabbet ediyonşakkıdı
sende haklısın roşum işsizlik bana yaramıyo böyle en azından yorulsamda kafam dağılıyo günün nasıl geçtini bile anlamıyorum mirmirmirmir
evet hatunlar ben yine kaçıyorum öpüldünüz hepinize allah rahatlık versin
tünaydınlar millet,
hatunlar günümüz kutlu vede mutlu ossuun,Şeniz
eltin ne doorsuun,buluşma tertip ediciin hemi,bayanssulusmile
panticiim eline çıbık tut,bi an önce yurda dön o kaa deyim,guclubacismilebekliciiz tebii dimi eltişimkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?