Sakarya///54

selam sakaryammmmmopuyorumnanaktan
kadınlar gününüz kutlu olsunnnna.s.
buluşma heee bekleyin tabi panterimiii hem havalarda ısınır bu arada(1 ay gelmeyecekmiş gibi yazdımm heebilmiyorumkismilepanterim sen bana bakma biran önce gelll özledik seniiii:1hug:)bende yanıma bir arkadaş bulursam arabaya oğluşu atıp tıngır mıngır gelirim belkiii(bizimki arabada pek durmuyo da arada kucak istiyoo o bakımdan)yaa düşüncesi bile güzell bakalım inşallah bir belirginleşsinde nasipse geliriz oğluşumla inşallahhhh
sakaryamın güzel hatunlarıı hepinizi öpüyoruzzzzŞenizŞeniz

ay bende sakarya erenler e gelin gitcem ama ben istanbulu çok seviom gitmek istemiom nasıl alışırım oralaraaaaaaaaaa eyvahedigeldismile

hoşgeldin fıstıkımopuyorumnanaktan
dime öle yaf,belkim daa ii olur senin için,
insan sevdiceenin yanında nerde olsa mutlu olur, yuvan burda olcek sonuçta dimeboshayallersmile

kıslarrr
ben geldim bugün kankimin yanına gittim.özlemişim çokkkolumunekankayizsmile
evim temiz işlerim biitti..oh rayat rayat geziyorumbayanssulusmile
eltimcim tebiiki bekliiciiz panter şekerimi.yerimseniben..panterim sen dön hele öle tarih belirleriz
kıslar bi ev buluşması şeetirmeyi istiyorum .şinciden haber ediyorum.duyanlar duymayanlara bildirsinnolumunekankayizsmile
elt,mcim yarını unutmaaa heeebayanssulusmile

ev buluşması evet çok süper olur olurda orada ben olamam sanırım ooff yaaa :sinifsinif:

Birkaç hafta sonu bende boşum..Nişanlımın işleri yoğunlaştıda iyice..Buluşma olursa gelebilirim sanırsam..Ama ev buluşması uymaz kanımca bana..Fotolara yorum yaparım olmadı

slm mıllet
ew bulusması he pisi supper olar heeeeeeeeee:))))
bız bugun karfura gıttık:))
dunya kadınlar gunu haftası nedenı ıle kozmetıkte %50 ındırım waadı
ben kendımı kaybettım 350tlcık harcama yaptım
donus parası kalmadı yanı anlıycanızzz:))))))))
kankamı bu aasamdan ıtıbaren yaglamaya baslıyorum
hadıyın operem sızlerı
osledımmmmmmmmmmmmm yha mucxxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleme:
selam kızlarrrr nabersiniz hepimizin kadınlar günü kutlu olsun a.s. olumunekankayizsmile :lepi: pantercim bursanın neresindesin şuan bende evliliğimin ilk 2 yılı orada oturdum

selam kızlarrrr nabersiniz hepimizin kadınlar günü kutlu olsun a.s. olumunekankayizsmile :lepi: pantercim bursanın neresindesin şuan bende evliliğimin ilk 2 yılı orada oturdum

senınde kutlu olsun askummmm
nıluferdeyım cnm ...
sen neresınde oturmustun ??

önce ankara yolu üzerindeydim sonra meskene geçtim şantiyeye yakın yerlerde oturmak zorundaydım o yeni yapılan yolları yaptı benim kocam yaaa a.s

önce ankara yolu üzerindeydim sonra meskene geçtim şantiyeye yakın yerlerde oturmak zorundaydım o yeni yapılan yolları yaptı benim kocam yaaa a.s

hmmm..
dedıgın yerlerı bılmıyorum cnm dogal olaraktan
yarın gezerkene senı we enısteyı anıcam heppp:))

günaydın sakaryammm
hişştiniz noldunuz ses verin bi bakeemmbilmiyorumkismile
dün eltişimle sinemaya gtiik.bayanssulusmilesonaaa çarşıda dolandıkk..bi güzel stres attık..valla iyi geldi..
eltiş kıs arada tekrar edelim bunuolumunekankayizsmile
panter kıs hala bursada mısın anacımmm

gunaydın pisim
sınema mı dedın hangısıne gıııı
ewt bursadayım kusum
ozledınmı yoksamsengözlerimebaksanab

oncelıkle hos geldın gulum
alısırsın hıc uzulme
bende ıstanbulluyum :)

canım merhaba

hoşbulduk

ya ben hiç alışırım die düşünemiom istanbul aşığıyım ama sende ist den gitmişsin demekki alışılıo ne yapalım :) aşkımın yanında olmak için razıyım:asigim:

gunaydın pisim
sınema mı dedın hangısıne gıııı
ewt bursadayım kusum
ozledınmı yoksamsengözlerimebaksanab
özlemem mi kuşummm:kedi:atanın filmine gittik.eyvah eyvahhh koptuk ama yaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hoşgelmişin arkadişş.
sen gel hele adapazarına..alışan bırakamaz burayıyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…