Sakarya///54

özlemem mi kuşummm:kedi:atanın filmine gittik.eyvah eyvahhh koptuk ama yaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hoşgelmişin arkadişş.
sen gel hele adapazarına..alışan bırakamaz burayıyerimseniben

ne yalan solıyımmmm
beande ozledım bea
ama bıraz daa kalıcam sanırsam
kafamı topluyom cnm
herkesten herseyden uzak
bana ıı gelıoooo
bızde bu gece kurtlarla ılgılı bı fılm war ona gıdıcez sanısam
nası begendınız mı fılmı de bakem panterıne?

özlemem mi kuşummm:kedi:atanın filmine gittik.eyvah eyvahhh koptuk ama yaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hoşgelmişin arkadişş.

slm millet ben geldim yine sempatiksalakcinni
herşeye olduğu gibi adapazarında yaşamayada alışılıyo hatta öyle bi zaman geliyoki bi bakmışsın adalı olmusun aşık olduğun istanbul gözünü korkutur oluyo kalabalık geliyo burayı bi nebze daha çok sevmeye başlıyosun (örnek ben:kedi:)4kediciğim ne iyi etmişsiniz bi daha böyle bi güzellik yaparsanız kendinize bizede haber verin uyarsa hep beraber gideriz eğleniriz gülüm atanın filmini bende çok merak ediyorum bugün daim müşterilerimizden biri bahsetti gitmiş oda çok beyenmiş daha bi merakım arttık bakalım uygun olursam yarın akşam bende gitmeyi düşünüyorumsositososito

ne yane,para bitti orda rehine mi kaldın kuşşum:hulya:
iki elti başbaşa ,ergenlersiz süper oluyo bea,
bencede tekrar edelim eltim ,yanımızda olmasalarda,telle rahatsız eden ergenlere inatalsanaalsanasmile

alkisalkisalkisgerçek aşkının yanında her yer istanbul olur inş.fıstıkımolumunekankayizsmile

hoşgelmişin arkadişş.
katılıyorum eltim,buraya gelen bırakamıyo kesinlikleevereliniortak
beenmek nidemek pantirim bayıldık,bugün telde bile filmdeki dille muhabbet yaptık eltimleekaydirigubbakcemile3
mutlaka git,stresten uzaklaştık bea,çok sefimli karakterler bayıldıkkaydirigubbakcemile5

bugün çarşambaya gittim,takı tezgahlarında kendimden geçmişim,ee serde boşnaklık var dimeeaklinialirimsmile
bayaa bişeler aldım,bi tezgah var ,bayıldım mallarına çarşıdakinin yarı fiyatı ,bu kaa olmaz dedim yaf,bilmiyorumkismile
sona oğluşumn toplantısı vardı,tam 2 saat sürdü,
bütün gün dışarda ,sooktan totom dondu anlıcaanız:kedi:
ooy sakaryam boshayallersmile,yarın acaip işim vaa,
yoğun bi gün olcek benim için,guclubacismile
cuma günü çook kalaba misafirim olcek,eve nasıl sığcaz onu düşüneyimakannehir

Son düzenleme:
rosumum rehın kalmama resmen ramak kaldı yane:))))))
dımek fılm cok guzeldı artıkın bende sakarya ya gelınce gıderım ne yapalım
aman sana yıne mısafır yolu gozuktu he...
ben burda rahatım ne mısafır ne temızlık.))))
kafa dınlıom ohhhhhhhhhh:))))

beyazım calısmak ııdır ıı gunlerın nası gectıgını anlamıyorsundur sen sımcık muhahaha..............

tünaydın yafrular,kaydirigubbakcemilehepinizi bi görem böle getircem bu topice :umursamaz:
dünna kaa işim var,
yağmurlardan camlar batmış,her bi yeri elden geçirmem lasım,
anlıcaanız totom yer görmecek bugünguclubacismile
panticiim kısıım maynak mısın sen bea,
başka filim mi yoktu,iiki tırsmakla kaldın ,ben olsam daa farklı olardıohaoldumsmile

tunaydınnn bebenkım sabah 6 da yattım uyuyamadım saat 10da bı posta kalktım malum gunum sanırım canım bı cukulata ısedı bıpaket yedım sona yattım sımcık kalktım ancak basım agrıyo of
rosumum kolay gelsın guzelım
ben burda rahatım ohhhh
korku fılmı ck sewiiim de arka arkaya 3 tane ck geldı sanırsameyvahedigeldismile

günaydın hatunlar..
eltim kolay gele sana..buün yoğunsun biliiim
panter kıs allah senü bildiği gibi etsin.3 tane arka arkaya..akannehirakannehiryok anacım ben sevmiimm koku filmini..ama benim kızçem bayılıyo..ama sonra korkudan annneee beraber yatalım diye üç buçuk atıyookaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hade hepiciğinize hayırlı cumalar...

hıım seviiin amma,3 danesi doz aşımı olmuş ,bünye kaldıramamış gördün müüsempatiksalakcinni
hee yaa eltimcim,çok yoğundum bea,guclubacismile
evimden bi bölük misafir geçti,ooy büyükler kalabalıkız zatiboshayallersmile veli günüdü,çocuklarda okuldan çıkınca geldiler,
bide onların kardeşleri felan anaam deyim,pusulam şaştı ,bulaşıkları anca bitirdim düşün,
bende sevmiim kooku filmisi cıks:umursamaz:,bis senlen komik filme giderizkaydirigubbakcemile5

beyazım calısmak ııdır ıı gunlerın nası gectıgını anlamıyorsundur sen sımcık muhahaha..............

niiiihahhaha yaşasın kötülük :jeyyar::roflol:

uğreşmeyin ulen benle yakarım allahıma hepicinizikötükedihüsobakmayın şikayetlendiğime çok yoruluyorum ama şimdilik halimden memnunum arada bi patron sinir kat sayımı yükseltiyo ama ya sabır çeke çeke indiriyorum bendeboshayallersmile
akşam gittim eyvah eyvaha 2 saat çatladım gülmekten uzun zamandır bu kadar bol kahkahalı güldüğümü hatılamıyorum nassıı beyendinizmi bizim oranın konuşmalarını kızancıklar şakkıdıatayı ben seviyorum zaten mimikleri bile beni güldürmeye yetiyo espirilerde çok yerinde ve çok güzeldi hele kör taklitlerinde gülmekten nefes alamıyodum nerdeyse bide şöfer nere diye sorduğunda otagara demesi ayy çok hoştu yaa bidaha seyretsem aynı keyfi alırım sanırım:roflol:

elımde malzeme olaraktan sen warsın bacım senınle urasıcam kusura kalma sekerım............
bızde gece 3 tane korku fılmı seredım sabah ezanında zıbarıyos:)))
bu arada senın parfum sıparısın gelmısbayanssulusmile

hade gecmıs olsun rosumum
buyuk mısafır agırlamıssın .

benımde oglusum babasına gıttı bu gece kardesı olmus 3 gun once
babası face resımlerını koymuss
bı gordum ben bıle sasırdım tıpkı oglusumun bebeklıgı bu kaddar mı benzer bı bebek bı bebege sastık kaldım................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…