hayırlı uğurlu ossun diyelimboshayallersmilebenımde oglusum babasına gıttı bu gece kardesı olmus 3 gun once
babası face resımlerını koymuss
bı gordum ben bıle sasırdım tıpkı oglusumun bebeklıgı bu kaddar mı benzer bı bebek bı bebege sastık kaldım................
günaydın güzellerrr
dışarıda bugün hava pek bi güzel..insanın içi açılıyo
ayrıyettenn bugüneltişimin doğum günüsü.aynızamanda kardeşimindeee
eltimcim doğum günün kutluolsun şekerimm
tşkler tatlışımopuyorumnanaktantunaydın sakaryam
rosumum dg kutlu olsun bebenkım bı ysa daa olgunlastınaklinialirimsmile
eskı yasını sutlar yenı yasını kutlarım
bende dun gece söküldüm karnım cokkkk agrıyııııı((
saolasın tatlışım,opuyorumnanaktantemennilerin içinde allah razı olsun,cümlemiz için öle olsun inş.:Saruboceq:iyi akşamlar kızlar
roşum şekerim doğmuşsun he haberim oldu şşinci bilmiyodum ben yanii
upuzunn güpgüzel çokkk şeker bir ömrün olsun inşallah canım sevdiklerinle beraber
allah iki dünya saadeti versin derler ya
işte ondan şekerim
bizim içinde bi dilim yeeee :)
saolasın tatlışım,opuyorumnanaktantemennilerine amiin dioruum:Saruboceq:iyiakşamlar güzeller
roşum doğum gününmüş güzelim hayırlı mutlu sevdiklerinle uuupuzun bi ömür diliyorum sana iyiki doğdun bakın bugün tam buluşmalukmış hava güzeş günlerden cumartesi ve roşumun doğum günü aahhh ahhh neeyse artıkın:ecrin_bebek:
bugün bende 2 defa sınava girdim işle okul arasında mekik dukudum yarın uyucamda uyuyacam ohhh ne mutlu bana:dance:
slm mıletttt solemeyı unuttum bugun benjımde oglusumun dogum gunu ıdı((
herkeslere iyi pazarlar......
panterim oğluşununda doğum günüsü kutlu olsun opuyorumnanaktan
betyzcım sınavlarından iyi haberler alırsın umarım
canoooooo napıyosun kuşummmmm
nan panter ne zaman döncen yaf..buluşcez seni bekliyoz heeeeboshayallersmile
slm sakarya .slm dostlar.uzun zamandır uzaktan takip ediyorum sizleri.sadece yazdıklarınızı okuyup çıkıyorum..benim uzun zamandır sağlık problemim var..bahsetmiştim.boyun fıtığı ile ilgli sorunlarım çoğaldı ve canım çok sıkkın olduğundan sizleride sıkmama adına şimdiye kadar bir şey yazmadım..öncelikle roşum boşnağım doğum günün kutlu olsun .nice senelere canım.. panterim annen ve baban için çok üzüldüm canım hayırlısı olsun.oğlunun da doğum günü kutlu olsun nice senelere canım..kaç aylardır dr peşindeyim hastanelere git gel evdeki yoğunluk derken iyice sıkıldım..yarın dr gidicem ve ameliyat günü alıcam.. canlarım duanızı esirgemeyin..dr 15 gün içersinde gün vereceğini söyledi..ameliyatım biraz riskli korkmuyorum dersem yalan olur...sizleri seviyorum ve sohbetlerinizi özlüyorum..haklarınızı helal edin...Şeniz
slm sakarya .slm dostlar.uzun zamandır uzaktan takip ediyorum sizleri.sadece yazdıklarınızı okuyup çıkıyorum..benim uzun zamandır sağlık problemim var..bahsetmiştim.boyun fıtığı ile ilgli sorunlarım çoğaldı ve canım çok sıkkın olduğundan sizleride sıkmama adına şimdiye kadar bir şey yazmadım..öncelikle roşum boşnağım doğum günün kutlu olsun .nice senelere canım.. panterim annen ve baban için çok üzüldüm canım hayırlısı olsun.oğlunun da doğum günü kutlu olsun nice senelere canım..kaç aylardır dr peşindeyim hastanelere git gel evdeki yoğunluk derken iyice sıkıldım..yarın dr gidicem ve ameliyat günü alıcam.. canlarım duanızı esirgemeyin..dr 15 gün içersinde gün vereceğini söyledi..ameliyatım biraz riskli korkmuyorum dersem yalan olur...sizleri seviyorum ve sohbetlerinizi özlüyorum..haklarınızı helal edin...Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?