Ablam geçmiş olsuncanlarım günaydın...hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.. kısmetsizim kardeşine geçmiş olsun canım..rabbim korumuş....
canlar dün hastahanedeydim.bu ameliyatı olmasam olmazmı dedim dr .hergün felce doğru gidiyorsun dedi..kesinlikle olmam gerekiyormuş..boyundaki 3 fıtığı alacak ve 3 tanede mekanızma takacakmış..ameliyattan sonrada güç kaybım için uğraşacak..haftaya çarşamba tahlillerimi yaptırcam.ayın 30 da ameliyata alırım dedi... ameliyat olsamda risk olmasamda risk ..ben kararımı verdim.olucam ... neyse kızlar sabah sabah can sıkıntısı yapmıyayım..sizleri öpüyorum..Şenizpanterim gelsinde ben hastaneye yatmadan bi görüşsek..boshayallersmile
iyiiiii senden nabersin bursalı gacı
Ablam geçmiş olsun
Allahın izniyle turpp gibi olursun sen ameliyattan sonraaa, biliyorum ben
haydecım tekrargecmıs olsun
pisicim sanada gecmıs olsun bebenkım
dun haydecımı aramayı unutmusum busabah aradım hemencıkın
hatunlar bu pazarı gecırem gelıcem uludaga cıkamadık daaaa onu beklıyoruzzz
ayı çıkabülüü tas düşebilüüüüüüüüüiidir hazırlanıyorum gezmeye gıtcez bırazdan yınebayanssulusmile
canım panterim çok sağol ..ayrıca araman beni çok mutlu etti..uludağa çıkmadan gelme buralara..kaydirigubbakcemile
ayı çıkabülüü tas düşebilüüüüüüüüü
canlarım günaydın...hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.. kısmetsizim kardeşine geçmiş olsun canım..rabbim korumuş....
canlar dün hastahanedeydim.bu ameliyatı olmasam olmazmı dedim dr .hergün felce doğru gidiyorsun dedi..kesinlikle olmam gerekiyormuş..boyundaki 3 fıtığı alacak ve 3 tanede mekanızma takacakmış..ameliyattan sonrada güç kaybım için uğraşacak..haftaya çarşamba tahlillerimi yaptırcam.ayın 30 da ameliyata alırım dedi... ameliyat olsamda risk olmasamda risk ..ben kararımı verdim.olucam ... neyse kızlar sabah sabah can sıkıntısı yapmıyayım..sizleri öpüyorum..Şenizpanterim gelsinde ben hastaneye yatmadan bi görüşsek..boshayallersmile
acaba! burda benden başka sakarya lı varmı; bilmiyorum ama varsa tanışmayı isterim....
kusumkızma tmmmm pazar gunu gecırem donuyom sakaryaya artıkın :)ablacım hakkında hayırlısı olur inş.
rabbim acil şifalar nasip etsin,kendine çook ii bak,
hem ben sana çok güveniim,sen güçlü bi annesin ,her bişeyin üstesinden gelirsin inş.:Saruboceq:
eltimcim kardeşin için burdanda geçmş olsun diyim,
inş.daha iidir şimdi:Saruboceq:
panticikim ne gezenti toton vaamış laaklinialirimsmile,
1 ay oldu ,daada uzatarsan almıciiz seni sakaryaya ,guclubacismile
zinhar bursalı olcen az daa kalırsan:umursamaz:
çıbbık gel,haydeç ablam hastaneye gitmeden buluşakolumunekankayizsmile
günaydınlar bu aradaopuyorumnanaktan
gününüz ışıl ışıl güneşli olsun:lepi:
hafta sonundan beri bi koşturiim ki sorman ,
ama pilim bitti gibi gibiakannehir
nese bugün bi çarşamba yapıciiz eltimlen,sona evimdeyim inş.,
evimi özledim beaboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?