Sakarya///54

günaydın kıslarrrrrr
haydç ablam canım benim sakın moralini bozma.hayırlısıyla iyileşeceksin inşallah..
pantercik gelsinde hakket yapalım bi buluşma..
bu arada haydeç ablam beyazcım geçmiş olsun dileklerin için teşkkürler..

haydecım tekrargecmıs olsun
pisicim sanada gecmıs olsun bebenkım
dun haydecımı aramayı unutmusum busabah aradım hemencıkın
hatunlar bu pazarı gecırem gelıcem uludaga cıkamadık daaaa onu beklıyoruzzz

Ablam geçmiş olsun
Allahın izniyle turpp gibi olursun sen ameliyattan sonraaa, biliyorum ben

canım panterim çok sağol ..ayrıca araman beni çok mutlu etti..uludağa çıkmadan gelme buralara..kaydirigubbakcemile

canım panterim çok sağol ..ayrıca araman beni çok mutlu etti..uludağa çıkmadan gelme buralara..kaydirigubbakcemile

ayı çıkabülüü tas düşebilüüüüüüüüü

reca ederım haydecım dun arıcaktım unuttun kusura bakma
hawa gozl olursa cıkacaz ınss.
nan cano ayıdan bol bıse yk burdaaaaa:)))))

slm milllet
haydeç ablacım dualarım senle ben inanıyorumki allahın izniyle atlatacaksın ve sağ sağlim ayağa kalkıcaksın ve hemende bi buluşma ayarlıyacaksın tamam biraz fazla abarttım ama olur inş. be ablam
hem siz buluşma gezme için bu panter gacısını neyün bekliyosunuzki onun gelmeye heeç niyeti yok ohh hanım ulu dağlardı bilmem nerelerdi gezsin biz buralarda o gelsinde buluşalım diye bekliyelimsempatiksalakcinnikız sen niye telde benle konuşmadın bakim sen beni hiç özlemedin galiba beleşte tel bulmuşuz ohaoldumsmilene ayıp demiii:ecrin_bebek:

ayyy aklıma ne geldi bu gün bizim tükkana kimler geldi bundan yaklaşık 2 yıl önce hani kk ve lösev olarak kermes düzenlemiştik istanbulda hatırladınızmı azcuk benim boşanmayada bu kermes davası vesile olmuştu neyse efem o derneğin başkanı geldi o günlerden bahsettik bütün kk yaa benden selam söyle dediyerimseniben

nan beyaz gacısı serf abının yanında konusamayız deyuuu konusmadım
gel mesaneye hadeeeeee

nan saatı yenı farkettım sen pırelerle dans edıosundur sımcık :)))))))

ablacım hakkında hayırlısı olur inş.
rabbim acil şifalar nasip etsin,kendine çook ii bak,
hem ben sana çok güveniim,sen güçlü bi annesin ,her bişeyin üstesinden gelirsin inş.:Saruboceq:
eltimcim kardeşin için burdanda geçmş olsun diyim,
inş.daha iidir şimdi:Saruboceq:
panticikim ne gezenti toton vaamış laaklinialirimsmile,
1 ay oldu ,daada uzatarsan almıciiz seni sakaryaya ,guclubacismile
zinhar bursalı olcen az daa kalırsan:umursamaz:
çıbbık gel,haydeç ablam hastaneye gitmeden buluşakolumunekankayizsmile
günaydınlar bu aradaopuyorumnanaktan
gününüz ışıl ışıl güneşli olsun:lepi:
hafta sonundan beri bi koşturiim ki sorman ,
ama pilim bitti gibi gibiakannehir
nese bugün bi çarşamba yapıciiz eltimlen,sona evimdeyim inş.,
evimi özledim beaboshayallersmile

kusumkızma tmmmm pazar gunu gecırem donuyom sakaryaya artıkın :)

kızlaaaarrrrr hepinize slm olsun neler kaçırmışım neler işlere bir daldım kafayı kaşıyacak vakit yok roşum doğum günün kutlu olsun a.s. çok geç oldu ama kabul edersin değilmi panterim oğluşununda doğum günü kutlu olsun nice senelere opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…