kızlaaaarrrrr hepinize slm olsun neler kaçırmışım neler işlere bir daldım kafayı kaşıyacak vakit yok roşum doğum günün kutlu olsun a.s. çok geç oldu ama kabul edersin değilmi panterim oğluşununda doğum günü kutlu olsun nice senelere opuyorumnanaktan
slm sakarya .slm dostlar.uzun zamandır uzaktan takip ediyorum sizleri.sadece yazdıklarınızı okuyup çıkıyorum..benim uzun zamandır sağlık problemim var..bahsetmiştim.boyun fıtığı ile ilgli sorunlarım çoğaldı ve canım çok sıkkın olduğundan sizleride sıkmama adına şimdiye kadar bir şey yazmadım..öncelikle roşum boşnağım doğum günün kutlu olsun .nice senelere canım.. panterim annen ve baban için çok üzüldüm canım hayırlısı olsun.oğlunun da doğum günü kutlu olsun nice senelere canım..kaç aylardır dr peşindeyim hastanelere git gel evdeki yoğunluk derken iyice sıkıldım..yarın dr gidicem ve ameliyat günü alıcam.. canlarım duanızı esirgemeyin..dr 15 gün içersinde gün vereceğini söyledi..ameliyatım biraz riskli korkmuyorum dersem yalan olur...sizleri seviyorum ve sohbetlerinizi özlüyorum..haklarınızı helal edin...Şeniz
hallettınmı ıslerını bebenkım tsk
yok be hayatım bir kısmını evet ama daha çoooook iş var anam ağlamaya başladı bile mafoldumben sen neyaptın döndünmü vatana
yok bebenkım daa burdayım ctesı ankaraya gelcez gunu bırlık pazar gunude uludaga cıkacaz kısmetse sona sakaryabuyrunnnnnnnnn
anaaam burayamı geliyon kızzz bana haber etsene nereye geliyon fırsat bulursam damlarım yanına
haydeç geçmiş olsun allah şifa versin çok zor bir süreç bendede var ama ameliyatlık değil daha ablamın eşinde vardı 3 tane kollara felç gelmeye başladığında hemen aldılar ameliyata biraz sıkıntılı bir iyileşme süreci yaşadı ama şimdi turp gibi maşallah hiç korkma çok iyi olacaksın inşallah altınova hastanesindeki bülent bey var doktoru oydu çok iyi bir doktor büyük eniştemin arkadaşı kendisi
ben geldiimde yoktun gııı
nediin bakem de roşuna,fotolarını gördüm şaftın kaymış bacıım,gasosuna ilaç mı attılar yoosamsempatiksalakcinni
arzuda çarpmış olabülüü
zira hoş hatun dime gıı maş.
hade bakem gel hayırlısıylan
gittiin ne kaa oldu kıs,öslemedin mi oğluşunlan pıncırını hıımaklinialirimsmile
hıım kafkadan kaçtın yane anloorum cnm,
ama özledinse barışırsınız siiz şikeerim,buunumu çikeriimsositososito
seni güdü senii,
ama sen bülüüsün işini,erkenden yapaasın ..........kaydirigubbakcemile3
kıs çok fena mızırlık yapasım vaadı ,seni buldum heheheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?