amaan be kuzum,yinemi korku filmisi izliin yaa,
tabe vahşi gacısın ondan dayaniim hee,
ooy ben heç sefmem bünyem kaldırmiidelikafadulden
kıs sobanın üstünde alimunyum folyoya sarıp pattes pişimiştik,
kalleş kociş tv karşısında yimiş hepisini yaa,:mymeka:
ben yimicem sanmımış bak nasıl kısdım şici,şişçek bi yanım ooy,cokacimcoook
bırakiim onu kaçıp nanına gelem mii
iyi geceler kıslar.
yav bu akşam (çokşükür k)i küçükçaplı bir facia atlattık.bitişik aptnın çatısında yangın çıktı.tabii bizim çatılar bitişik.binalarda doğal gaz var.evlerden nasıl çıkacağımızı şaşırdık.çoluk çocuk aptala döndük.anca 2saat sonra söndürebildiler.çok şükür allahıma sadece çatının ve çekme katın yanmasıyla atlattık.evlerimize girdik ama bende uyku hayal..sabahı edecm heralde..
iyi geceler kıslar.
yav bu akşam (çokşükür k)i küçükçaplı bir facia atlattık.bitişik aptnın çatısında yangın çıktı.tabii bizim çatılar bitişik.binalarda doğal gaz var.evlerden nasıl çıkacağımızı şaşırdık.çoluk çocuk aptala döndük.anca 2saat sonra söndürebildiler.çok şükür allahıma sadece çatının ve çekme katın yanmasıyla atlattık.evlerimize girdik ama bende uyku hayal..sabahı edecm heralde..
slm sakaryam
ben dondum yuwaya sımcıkın fırsat buldummmm
hepıcınızı ck ozledım
ewt beyazım yanına uradım ck fıttt gordum kendılerını zayıflamıstı hoss gorunuyodu aferınnnnnn
pısıcımmm ck gecmıs olsunnnnnn
sımdı cıkıommm yorgunum bıraz dınlenııımm
sağolaın canım.evet ya mahşer yeri gibiydi burası..Geçmiş olsun kedicik. Dün akşam itfaiye demek sizin oraya geldi..Duydum sirenleri
sağol canımcım.bu arada panterden haber ettiğin içinde sağolasınngeçmiş olsun kısmetsizim verilmiş sadakanız varmış allah korumuş valla
bu arada panterimiz memleketine dönüş yapmış bulunmakta ama hala buralara uğramamış akşam üstün yanıma geldi gözlerinden uyku akıyodu kahve falan içirdim ama banamısın demedi sanırım evde pirelerle muhabbete geçti sempatiksalakcinni
anam nihayet..kıs yollarda kayboldun falan sanmıştım.gazeteye haber etcektim.bi adet panter kaybolmuştur deye.kaydirigubbakcemile3slm sakaryam
ben dondum yuwaya sımcıkın fırsat buldummmm
hepıcınızı ck ozledım
ewt beyazım yanına uradım ck fıttt gordum kendılerını zayıflamıstı hoss gorunuyodu aferınnnnnn
pısıcımmm ck gecmıs olsunnnnnn
sımdı cıkıommm yorgunum bıraz dınlenııımm
sağolasın ablam hakket sorma yaf..canım ya çok geçmiş olsun.... verilmiş sadakanız varmış.....:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?