Sakarya///54

amaan be kuzum,yinemi korku filmisi izliin yaa,
tabe vahşi gacısın ondan dayaniim hee,
ooy ben heç sefmem bünyem kaldırmiidelikafadulden

kıs sobanın üstünde alimunyum folyoya sarıp pattes pişimiştik,
kalleş kociş tv karşısında yimiş hepisini yaa,:mymeka:
ben yimicem sanmımış bak nasıl kısdım şici,şişçek bi yanım ooy,cokacimcoook
bırakiim onu kaçıp nanına gelem mii

ben cok sewııım gercekten korkum neyım o tarz fılmlerı burda seyrede seyreı ııcene wahsulestım zate:))
anaaaa deme gııı mıss gıbım olmustur onlar ne guzelllll
enıstenın de maasallahı warmıs yanı :)))
basınla beraber yerın war gulum nası soz ama buraları cokkkk sogukkk haberın ola:))))))

az izle la,
buraya gelince tırsmalım senden ,bisi tenhada neyin kıstırıısın allah korusempatiksalakcinni

sobada pattes vaa yaa,nefis bişe olii,kumpir halt etmş yanında,kepçap mayones felan,
yanındada çay ,pis tuncuş nolcek bitiimş:dilcikar:

yavruum bizim buralarda çok sook bilin mi,
bugün bahar havası vardı akşam olunca bi sook oluyo ki,
gelmiim o zaman sookta kocişim olmadan uyuyamambilmiyorumkismile

pantiiş ben kaçiim kuşum ya,yatiim acıkın,
yorgunum, belim ağrıdı otuumaktan,
kankine slm et,facede resimlerini gördüm,pıstık gibin hatun maş.
ii geceler,rüyanda pıncırı gör:jeyyar:

alla senı neyapmasın tmm bıdanem operem senı ınsss gelır ruyama haın pıncırım :))

bugün kimsecikler yazmamış..bu saatte ben yazayım bari..arkadaşlar nasılsınız.....:çok üzgünüm:

slm sakaryam saat sabahın 5ı ben daaa yatmadım bırazdan ankaraya gıdecezz bugece doncezzz kısmetse hakkınızı helal edın hatunlar yol halı hepınızı operem:)

iyigeceler hatunlar bi kaç gündür hiç keyfim yoktu giremedim nasılsınız bakalım
gördüğüm kadarıyla herkez yerli yerinde:ecrin_bebek:
panterim hala bursada gelememiş buralara akşam üzeri telle konuştukta yarın akşam nasipse gelecekmiş inş. bugün birde boşverimle buluştuk çok özlemişim bi kaç saat sohbet ettik dertleştik sonra onu eniştenin yanına gönderdim bende kızımı alıp parka gittim
kısmetsizim ev buluşmasından bahsetmişsin çok güzel olur ama eğer önümüzdeki cumartesi değilde bi diğer cumartesi yaparsanız bende katılabilirim tabi kimlere uyar uymaz bilemem olmadı bu seferlik bensiz olur artık biliyosunuz cumartesileride çalışıyorum ama bu hafta sonu ayrılacam burdan diğer hafta sonu katıla bilirim o bakımdan neyse şimdilik benden bu kadar yarın akşam yeni haber ve havadislerle görüşmek üzere öpüldünüz

günaydın sakaryaa
beyazım evet ev buluşması düşünüyorum.ama şöle 2şey var..
birincisi haydeç abla bu ay sonu yanlış anlamadıysam 31nde hastaneye yatacak.senin dediğin tarih ayın 3
ikincisi ayın 32ü bende doluyum.
ben tarih olarak ayın 26 yada 29 olarak düşünüyorum..
beyazıcım bu haftasonu ayrılıcam demişsin hayırdır gülüm?ozaman sanada pazartesi uyabilir mi acep
kızlar hadi cevap edin .hatta gideyim konuyuda açimmmm

kıslar hepicinize ii haftalar ossun,opuyorumnanaktan
şöle bi esiip gidiim,daa kaffaltı yapçem,oratalık topaalıyım,
sonada azcıkın süsleniim,günüm vaa,zira malum günüme denk geldi berbat görüneyiimbilmiyorumkismile

iyi geceler kıslar.
yav bu akşam (çokşükür k)i küçükçaplı bir facia atlattık.bitişik aptnın çatısında yangın çıktı.tabii bizim çatılar bitişik.binalarda doğal gaz var.evlerden nasıl çıkacağımızı şaşırdık.çoluk çocuk aptala döndük.anca 2saat sonra söndürebildiler.çok şükür allahıma sadece çatının ve çekme katın yanmasıyla atlattık.evlerimize girdik ama bende uyku hayal..sabahı edecm heralde..

yaaaaa bu topiciğn hatunları nerelerde acep???:1ninca:
kızıyorum heeeeealsanaalsanasmile
panetrcikte yok ortada zatiibilmiyorumkismile

Geçmiş olsun kedicik. Dün akşam itfaiye demek sizin oraya geldi..Duydum sirenleri

geçmiş olsun kısmetsizim verilmiş sadakanız varmış allah korumuş valla
bu arada panterimiz memleketine dönüş yapmış bulunmakta ama hala buralara uğramamış akşam üstün yanıma geldi gözlerinden uyku akıyodu kahve falan içirdim ama banamısın demedi sanırım evde pirelerle muhabbete geçti sempatiksalakcinni

slm sakaryam
ben dondum yuwaya sımcıkın fırsat buldummmm
hepıcınızı ck ozledım
ewt beyazım yanına uradım ck fıttt gordum kendılerını zayıflamıstı hoss gorunuyodu aferınnnnnn
pısıcımmm ck gecmıs olsunnnnnn
sımdı cıkıommm yorgunum bıraz dınlenııımm

canım ya çok geçmiş olsun.... verilmiş sadakanız varmış.....:1shok:

panterim hoşgeldin sefalar getirdin.bende diyordum bu sakarya neden bukadar ısındı diyen...canım gelmişte ondan....Şeniz

Geçmiş olsun kedicik. Dün akşam itfaiye demek sizin oraya geldi..Duydum sirenleri
sağolaın canım.evet ya mahşer yeri gibiydi burası..
sağol canımcım.bu arada panterden haber ettiğin içinde sağolasınn
öbür topiciğede yazdım akşamüstüde gelebilsen çok sevinirdim yaff:çok üzgünüm:
anam nihayet..kıs yollarda kayboldun falan sanmıştım.gazeteye haber etcektim.bi adet panter kaybolmuştur deye.kaydirigubbakcemile3
canım ya çok geçmiş olsun.... verilmiş sadakanız varmış.....:1shok:
sağolasın ablam hakket sorma yaf..

tunaydın sakaryam
yatagımı ozlemısım soleeee bı uyudum oglene kadar
cantalarımı bosalttım dolaplarımı yerlestırdımmm
bırazdan mama yıcezz sonada carsıya cıkıcammm ıslerım war beyazada ugrayım bulusma ısını solıyımm barı..
pısıcımck buyuk gecmıs olsunnnn ayy fılmlerde serederken bıle kanım cekılıoo rabbım korusun nsem hepıcınızı operem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…